Sharp Aquos: Ειδική έκδοση για τα 20 χρόνια του Neon Genesis Evangelion

Η Sharp ετοίμασε μια επετειακή συσκευή για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων του διάσημου Manga Neon Genesis Evangelion, με τη συσκευή να διατείθεται σε 30.000 κομμάτια μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας, κάνοντας τους λάτρεις της σειράς κάτι παραπάνω από χαρούμενους.

Η συσκευή έρχεται σχεδιασμένη εξωτερικά σύμφωνα με τη θεματολογία της σειράς, με τo ρομποτ Evangelion Unit 01 να κοσμεί την πράσινη-μωβ πίσω όψη της συσκευής, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα κουμπιά της έντασης του ήχου και της ενεργοποίησης της συσκευής σε έντονο πορτοκαλί χρώμα.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η οθόνη φτάνει τις 5 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον τετραπύρηνο Snapdragon MSM8926 χρονισμένο στα 1.2GHz, μνήμη RAM στα 2GB και 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSDHC μέχρι 32GB.

Το SH-M02-EVA20, όπως είναι η κωδική ονομασία της συσκευής, “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 5.0, διαθέτει κύρια κάμερα στα 13 megapixel και εμπρόσθια στα 2 megapixel, μπαταρία στα 2450mAh, ενώ η τιμή της φτάνει, με την ισοτιμία στην Ιαπωνία, στα 618 Ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:25

Σχόλια

  • Τόσες αντιγραφές παίξουν στο χώρο των κινητών.;Eνας ΄΄χριστιανός΄΄ δεν μπορεί να αντιγράψει τα κινητά της sharp. ;-)

  • ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ?????????ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!SHINJI,ASUKA.........EVA..........ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΒΕΡ ΜΑΝΓΚΑ!!!!!! ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑ....

  • Τα μπέζελ της Σάρπ,δεν συγκινούν και δεν εμπνέουν κανέναν άλλον κατασκευαστή;Γιατί ένα 5ιντσο πρέπει sony και καλά να ξεπερνά τους 14 πόντους,ενώ τα αντίστοιχα Σάρπ (Aquos Crystal)αρκούνται στους 13 πόντους;

  • DIREFEAR.. Εμένα το sony και καλά μου αρέσει πιο πολύ... επειδή δλδ εσυ και αρκετοι άλλοι δε γουστάρετε πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο??
    Εγώ αγορίνα μου θέλω και απο κάπου να πιάνω την συσκευή μου οταν βλέπω ένα βίντεο ή μια ταινία....
    Εγω αν κάνει κάτι τέτοιο η sony και καλά, θα χαλαστώ ακόμα πιο πολύ διότι ήδη με χαλάει το στρογγυλεμένο στις γωνίες z, που βλέπουμε απο το z3 και μετά..
    και όλα αυτά τα κάνεις για λιγότερο απο ένα πόντο χρηστικότητας ΕΛΕΟΣ!!!! Δλδ τα 8 χιλιοστά σε μάκρος θα σε σώσουν εσένα??

  • Μπράβο και μαγκιά σου που δέχεσαι τα μπέζελ της sony.Άκου όμως τι έπαθα μια φορά: όταν είχα το galaxy s4(136,6mm μήκος)παλιότερα,φορούσα ένα μπουφάν του οποίου τις εσωτερικές τσέπες χώραγαν ακριβώς το κινητό και ίσα που κούμπωναν.Όταν όμως ένας φίλος που διέθετε ένα Ζ1(144mm μήκος) μου ζήτησε να το φυλάξω για λίγο στην άλλη τσέπη μου στο ίδιο μπουφάν,είδα ότι το κινητό δεν χώραγε τόσο ώστε να κουμπώσει η τσέπη του και υπήρχε άμεσος κίνδυνος πτώσης.Σίγουρα αυτά συμβαίνουν 1/1000,αλλά κάτι τέτοιο δεν θα σε χάλαγε εκείνη την στιγμή;Δεν θα αναρωτιώσουν γιατί αφού έχουν ίδια οθόνη,να υπάρχει διαφορά 7,5mm στο μάκρος;(Μην δώσεις όμως την εύκολη απάντηση λέγοντας ότι θα έβαζες άλλο μπουφάν! :D)

  • @DIREFEAR αμα θελεις να βαλεις κινητο στη τσέπη του πατελονιου τοτε παίρνεις κινητο κατω από 5 ιντσες. Εγω με το Ζ3 Compact οδηγω αυτοκίνητο και μηχανη και το εχω παντα στη μπροστινή τσέπη.

    Εγω πάντως 10 χρονια μονο Sony παιρνω και ο μονος λογος για να αλλαξω μάρκα είναι η Sharp. Μακαρι να τα φέρουν καπια στιγμη στην Ευρώπη εστω κι ας είναι από το amazon.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.