Sharp Aquos R: Επίσημα με οθόνη 5.3″ QHD & Snapdragon 835

Sharp Aquos R official, Sharp Aquos R: Επίσημα με οθόνη 5.3″ QHD & Snapdragon 835

Η Sharp μόλις ανακοίνωσε επίσημα το δικό της smartphone με τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 835. Πρόκειται για το Sharp Aquos R, το οποίο έγινε επίσημο στην Ιαπωνία και διαθέτει μεταλλική κατασκευή.

Το Sharp Aquos R έρχεται με οθόνη 5.3 ιντσών QHD (2560×1440) IGZO και HDR 10 compatible. Όπως προαναφέρθηκε ο επεξεργαστής είναι οκταπύρηνος Snapdragon 835 64-bit, η μνήμη RAM 4GB και η ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Ενσωματώνει μπαταρία 3160mAh μη αποσπώμενη, με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0 και τρέχει Android 7.1 Nougat. Η κάμερα του Sharp Aquos R είναι 22 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9, high-speed AF, OIS, 35mm lens και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel (με wide-angle φακό). Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει θύρα Type-C USB και διαστάσεις 153x74x8.7χλστ.

Η Sharp έχει ενσωματώσει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης την οποία αποκαλεί “EMOP” και τα αποκαλυπτήρια έγιναν μαζί με το κινητό.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για την τιμή του κινητού, αλλά μιας και το περιγράφει ως “high-end compact” συσκευή, δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας ή αν θα βγει εκτός Ιαπωνίας.

Sharp Aquos R official, Sharp Aquos R: Επίσημα με οθόνη 5.3″ QHD & Snapdragon 835

Sharp Aquos R official, Sharp Aquos R: Επίσημα με οθόνη 5.3″ QHD & Snapdragon 835

Sharp Aquos R official, Sharp Aquos R: Επίσημα με οθόνη 5.3″ QHD & Snapdragon 835

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ozzywalker

Sharp ρε φίλε! Οι καλύτερες οθόνες ever! Είχα το Sharp aquos sh80f που κυκλοφόρησε το 2011 με gingerbread. Τι ήθελα και το πούλησα; dual 8MP camera 3d και χωρίς γυαλιά παρακαλώ! Φωτογραφίες και βίντεο 3d τέλεια κάθε φορά.. Μεγάλο μείον, που δεν κυκλοφορούν πολλά μοντέλα τηλεφώνου στην Ευρώπη. Το αντίστοιχο δικό μου στην Ιαπωνία είχε και ψηφιακό δέκτη ενσωματωμένο για τηλεόραση τζαμπέ. Sharp ρε!

Vai

Ποιo Galaxy A μοντελο ειναι αυτο?

Panoslast

@vai το αδιαβροχο μάλλον θα λες ε ?

GS

Από την στιγμή που δεν θα κυκλοφορήσουν Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρει.

One

Πολύ ωραίο! Aν είχε και στέρεο ηχεία θα ηταν τέλειο.

George

Panoslast χαχαχαχαχα.
Πληρωμένη απάντηση στα δόντια.

TheoAlex

Πεινασμένα χαρακτηριστικά με μικρή μπαταρία δεν είναι ποτέ καλός συνδυασμός

Γιάννος

Από εξωτερική εμφάνιση ξεπερασμένο για τα δικά μου γούστα. Θυμίζει παλιάς κοπής smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.