Sharp Aquos S2: Ποζάρει με 4K bezel-less οθόνη & in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Sharp Aquos S2 render, Sharp Aquos S2: Ποζάρει με 4K bezel-less οθόνη & in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Η Sharp φαίνεται πως θα είναι το επόμενο όνομα που θα μπει στο club των εταιρειών που κυκλοφορούν smartphones, η μπροστινή πλευρά των οποίων καλύπτεται από την οθόνη και τα bezels είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Για την ακρίβεια, έχει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει δυο bezel-less smartphones και πρόσφατα είδαμε σχετικό teaser.

Σήμερα διέρρευσε render από ένα smartphone ονόματι Sharp Aquos S2 (105 Limted Edition), το οποίο δείχνει τη συσκευή και από τις δυο πλευρές. Παρατηρούμε την οθόνη που δεν έχει σχεδόν καθόλου περιθώρια και φημολογείται ότι θα είναι 4K.

Επίσης αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο in-screen αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος ουσιαστικά είναι ενσωματωμένος στην κάτω πλευρά της οθόνης. Αυτό είναι κάτι που η Samsung δεν κατάφερε να κάνει με το Galaxy S8, οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα το δούμε ούτε στο Galaxy Note 8, ενώ και για το iPhone 8 υπάρχουν αμφιβολίες.

Στην πλάτη του Sharp Aquos S2 υπάρχει διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, σαν αυτή που περιμένουμε στο iPhone 8.

Εκτός από το παραπάνω render έχουν διαρρεύσει και κάποιες real-life εικόνες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ωστόσο, μιας και τίποτα δεν είναι επίσημο, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Sharp Aquos S2 render, Sharp Aquos S2: Ποζάρει με 4K bezel-less οθόνη & in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Sharp Aquos S2 render, Sharp Aquos S2: Ποζάρει με 4K bezel-less οθόνη & in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μπλατσαρας

Και αυτό με κάμερα καρούμπαλο; ότι πρέπει για τραμπαλα στο γραφείο…

One

Έπρεπε να βάλουν τη κάμερα στο κατω μερος που εχει πιο μεγαλο bezel αλλα ίσως όμως η τελικη εκδοση να διαφέρει.

Μπράβο παντως στο ετερο Ιάπωνα που βαζει 4Κ οθόνη. Εχω το ΧΖ Premium και πραγματικά μπορω να δω τη διαφορα όταν φορτώνω 4Κ περιεχόμενο και το Youtube το υποστήριζεi ανετα. Επιφυλάσσομαι να δω πάντως κατά ποσο είναι εφικτός ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στην οθόνη.

@tito

Φιλε one,απο ηχο πως παει το κινητο σου?Τα ηχεια ειναι δυνατά και καθαρα?Στις φωτογραφίες εχεις εντοπίσει παραμόρφωση?Αυτονομια,?Για οθονη και ταχυτητα δεν ρωτάω,φανταζομαι θα σκοτώνει!!!Ευχαριστώ.

Bill

Η sharp δεν είναι η επόμενη. Η sharp ήταν η πρώτη. Και τα τηλέφωνα την περιορίζονται στην αγορά της Ιαπωνίας

One

@tito Από ηχο εμένα προσωπικά με ικανοποιεί το κινητό και δεν το βάζω τελείως τέρμα. Αμα ενεργοποιήσεις το clearaudio+ ο ήχος ακούγεται πιο καθαρά. Επίσης μετα τη τελευταία αναβάθμιση μου φαίνεται οτι αυξήθηκε λιγο η ένταση. Στις φωτογραφίες πιστεύω οτι ειναι θεμα του ευρυγώνιου φακου και συμβαίνει ακόμα και στους επαγγελματικούς φακούς. Πιστεύω οτι ειναι σε αποδεκτά επίπεδα η παραμόρφωση και δεν διακρίνεται στις κανονικές φωτογραφίες παρα μονο αν φωτογραφίζεις πληκτρολόγια ή τούβλα 😀 Και εγω στην αρχή φοβήθηκα με αυτο το θέμα άργησα να κανω την αγορά, αλλα μετά που ειδα κανονικές φωτογραφίες και χρησιμοποίησα εγω ο ίδιος το κινητό πιστεύω οτι δεν τόσο ακραίο όσο λένε. Οταν τραβάς βίντεο πάντως δε υπάρχει καθόλου τέτοιο θέμα. Απο μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημένος με φτάνει χωρις stamina το λιγοτερο 1,5 μερα. Mε stamina κερδιζεις 1 μέρα παραπάνω. Πίστευα οτι λογω οθόνης η μπαταρία δε θα διαρκούσε πολύ αλλα διαψεύστηκα. Γενικα και στα περισσότερα rewiews αμα δεις εχουν καλές κριτικές για τη μπαταρία. Η οθονη πραγματικά σκοτώνει. Ακομα και η Erica Griffin λεει οτι ειναι η καλυτερη οθονη που εχει τεστάρει για φετος. Ειδικά οταν παίζεις 4Κ υλικο βλέπεις τη διαφορά και ας λενε κάποιοι οτι δεν διακρίνονται οι διαφορές. Η διάφορα… Συνέχεια »

@tito

Ωραιος one,Ευχαριστώ πολυ!!!

Chris

Ποια επόμενη ρε παιδιά? Ας είμαστε λίγο σοβαρή. Το έκανε πρώτη πριν 3 χρόνια και ήταν και super budget!!

nick81

Η Sharp ήταν η πρώτη εταιρία που κυκλοφόρησε bezeless συσκευή και επίσης ηταν η πρώτη που ενσωμάτωσε το ακουστικό στην οθόνη μέσα…Είναι πολύ καινοτόμα εταιρία στον χώρο των smartphones μην πω ανώτερη απο Samsung και Apple. Δεν ειναι το επόμενο όνομα αλλα το πρώτο. Ο αρθρογράφος καλο θα ηταν να μην γράφει ότι νάνε αν δεν ξέρει γιατί δίνει λάθος πληροφορίες στον κόσμο. To μονο αρνητικό είναι οτι οι συσκευές τις κυκλοφορούν μόνο Ιαπωνία με αποτέλεσμα να μην τα χαιρόμαστε απο κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.