OPPO R11: Νέα διαρροή το δείχνει και σε ασημί χρώμα

OPPO R11 ασημί, OPPO R11: Νέα διαρροή το δείχνει και σε ασημί χρώμα

Μια ασημί έκδοση ενός smartphone που όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το OPPO R11 έκανε την εμφάνισή της. Το επερχόμενο smartphone φαίνεται σε δύο φωτογραφίες, οι οποίες αν και θολωμένες σε ορισμένα, σημεία, φαίνεται ότι απεικονίζουν το OPPO R11, καθώς το logo είναι ορατό.

Στις δύο φωτογραφίες η διπλή κάμερα είναι εμφανής και μάλιστα προεξέχει και λίγο, ενώ στα δεξιά τους εμφανίζεται ένα LED φλας. Οι άκρες του είναι στρογγυλεμένες και φαίνεται να έχει ένα ματ φινίρισμα.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από διαρροές και φήμες, το νέο OPPO θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυση 1920 x 1080 με γυαλί 2.5D.  Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 660 SoC. Η RAM του θα είναι είτε στα 4GB, είτε στα 6GB και ο αποθηκευτικός του χώρος στα 64GB, ο οποίος θα είναι επεκτάσιμος μέχρι τουλάχιστον τα 128GB.

OPPO R11 ασημί, OPPO R11: Νέα διαρροή το δείχνει και σε ασημί χρώμα

Οι οπίσθιες κάμερες θα έχουν αισθητήρα 20 και 16 megapixel και η μπροστινή 20 megapixel ενώ η μπαταρία του θα είναι 2.900mAh. Για λειτουργικό αναμένεται να φοράει το Android 7.0 Nougat,

Αν και δεν είναι επίσημο, η κινέζικη εταιρεία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το OPPO R11 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Ιουνίου και μαζί με αυτό θα παρουσιαστεί και το OPPO R11 Plus, το οποίο αναμένεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη και χωρητικότητα μπαταρίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.