Bug στη Siri επιτρέπει την απενεργοποίηση των δεδομένων στα iPhone

siri bug, Bug στη Siri επιτρέπει την απενεργοποίηση των δεδομένων στα iPhone

Ο λόγος που χρησιμοποιούμε κωδικούς ασφαλείας στις συσκευές μας είναι για να αποτρέψουμε τους ανεπιθύμητους να έχουν πρόσβαση σε αυτές. Ωστόσο, αυτό δεν σε προστατεύει πάντα και στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψηφιακή βοηθός Siri είναι αυτή που μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο.

Σύμφωνα με σχετικό post που ανέβηκε στο Reddit, κάποιος χρήστης κατάφερε να βρει έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει τη Siri για να απενεργοποιήσει τα Cellular Data, χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης του iPhone.

siri bug, Bug στη Siri επιτρέπει την απενεργοποίηση των δεδομένων στα iPhone

Αν ζητήσεις από τη Siri να απενεργοποιήσει τα δεδομένα του κινητού σε ένα iPhone που τρέχει iOS 9 έως 10.3.3 beta, η απαντήσή της θα είναι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να εισάγεις πρώτα τον κωδικό πρόσβασης. Αν όμως τη ρωτήσεις για τις ρυθμίσεις Cellular Data και την κατάστασή τους, τότε εμφανίζεται το bug και η δυνατότητα απενεργοποίησης ή ενεργοποίησης των δεδομένων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

Γειτονας μας το ανακαλυψε βλεπω!!! Vip MK!!!

KnightRider

Ύστερα λέτε μερικοί για τα bugs του Android, είδαμε και της Apple…

Konstantinos Arx

Μέχρι και η Siri ρε φίλε… Τι ψηφιακή τι πραγματική, όλες οι γκόμενες το ίδιο είναι! Δεν θέλουν να το απαιτείς, αλλά να τους το ζητήσεις με πλάγιο τρόπο! Αφού δεν σου πετάει μήνυμα “πες την μαγική λεξούλα πρώτα” τότε καλά είμαστε!

bezilys

@Konstantinos Arx έγραψες!!

Nick_GR

@Konstantinos Arx Έκλαψα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.