Λειτουργία Siri, Τρέχει σε iPod Touch 4ης γενιάς με 256MB RAM

Ο διπύρηνος επεξεργαστής και η κάμερα 8 Megapixel είναι τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 4S. Από πλευράς εφαρμογών η λειτουργία Siri είναι το highlight και ενσωματώνεται αυτστηρά στο 4S. Developers όμως κατόρθωσαν να τρέχξουν το Siri σε ένα μοντέλο iPhone 4 προηγούμενης γενιάς και ένα iPod Touch 4ης γενιάς με μνήμη μόλις 256MB. Όλα γίνονται! Δείτε το βίντεο.

, Λειτουργία Siri, Τρέχει σε iPod Touch 4ης γενιάς με 256MB RAM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Κατα τα αλλα ειναι θεμα hardware που δεν παιρνουν οι παλιοτερες συσκευες της apple το Siri…..και οχι θεμα marketing….
Τρεξτε ολοι να προλαβετε το υπεροχο και ολοκαινουριο iPhone 4s…..

Dami

Ολα γίνονται εφικτά όταν πιάνουν στα χέρια τους λογισμικό οι Developers.Το ίδιο γίνεται και με το ICS το οποίο δεν περνάνε σε μοντέλα 5-6…marketing και πάλι marketing.

Γιώργος

Το iPod touch 4g έχει τον ίδιο επεξεργαστη με το iPhone 4 εφόσον τρέχει σε αυτο γιατι να μην έτρεχε και στο μικρό του αδερφό ;;;

Jimis

@Γιώργο τρεχει κανονικότατα σε iPhone 4!
https://www.youtube.com/watch?v=gHQyV9JQzSw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured Siri

Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Siri στο WWDC με γενετική τεχνητή νοημοσύνη και πολλές νέες δυνατότητες.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 18: Φήμες για μεγάλες βελτιώσεις στο Siri

Με το iOS 18 η Apple θέλει να κάνει το Siri πιο έξυπνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοντέλα γλώσσας, σύμφωνα με το The Information.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 16.5: Η Siri θα μπορεί να πραγματοποίησει εγγραφή οθόνης

Με το iOS 16.5 beta, η Apple εργάζεται για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα της Siri και υπάρχει μια νέα επιλογή για να ξεκινήσετε μια εγγραφή οθόνης με τον φωνητικό βοηθό.