Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Galaxy S21; [Poll]

Galaxy S21, Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Galaxy S21; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα μοντέλα τη σειράς Galaxy S21 της Samsung. Σε προηγούμενο poll η μεγάλη τεχνολογική κοινότητα του Techblog ψήφησε πως το Galaxy S21 είναι το flagship που περιμένουν περισσότερο το πρώτο εξάμηνο του 2021 και θέλουμε να δούμε αν όντως ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις σας.

Η Samsung διαχωρίζει τα flagship μοντέλα της όσο ποτέ, με το Galaxy S21 Ultra να είναι το πραγματικό flagship με 12GB ή 16GB RAM, WQHD+ οθόνη και 120Hz, εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και S Pen. Το S21 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και Fan Edition, καθώς θυμίζει περισσότερο μία εξέλιξη του Galaxy S20 FE παρά του S20.

Στη μέση βρίσκουμε το Galaxy S21+, το οποίο ναι μεν προσφέρει γυάλινη πλάτη σαν το Ultra, όμως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε ένα μεγαλύτερο S21. Να πούμε επίσης ότι καμία συσκευή της σειράς δεν υποστηρίζει κάρτες microSD, ενώ όλα τα πακέτα αγοράς έχουν… ξεφορτωθεί τα ακουστικά και τον φορτιστή.

Οπότε, η ερώτηση για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι: σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Galaxy S21; Αν ναι, τι σας εντυπωσίασε περισσότερο. Αν όχι, υπάρχει κάτι που σας αποτρέπει ή το κοιτάτε μελλοντικά; Απαντήστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”25″]

Σημειώσεις: Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια μόνο απάντηση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θα μπορούσατε να βαλετε και ενα οχι σκέτο

SUPS 👨‍⚖️

σωστα

dimitris

σωστα

Κώστας Βλαχάκης

Τα poll μας είναι πάντα ιδιαίτερα!

Nickolas

Πολύ πιθανό να πάρω το S21 Ultra, αλλά καλοκαίρι μεριά που θα έχει πέσει και η τιμή.
Νομίζω είναι και το μόνο που αξίζει, ανώτερο σε όλα από το περσινό, με εξαίρεση την έλλειψη κάρτας μνήμης, ωστόσο 100 ευρώ κάτω από την τιμή εκκίνησης του S20 Ultra και με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις τα 256GB.
Τα S21 και S21+, Ελλάδα στην ουσία είναι πιο ακριβά από τους προκατόχους τους, αντίθετα με τις ΗΠΑ που έριξαν τις τιμές γύρω στα 100 δολάρια και 200 δολάρια το S21 Ultra. Ευρώπη όμως είμαστε λάρτζ δεν κάνουμε τσιγκουνιές :p

Nightfalls 😈

Και αυτό με την Xiaomi ρε παιδιά τι σχέση έχει …με την συγκεκριμένη σειρά συσκευών … αξιόλογες εταιρείες και οι 2.για να ξεκινήσει πάλι το φάγωμα…

Κώστας Βλαχάκης

Χιούμορ, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω με γραπτό λόγο.

Oh hi Mark

Ας μην ηταν η Σαμσουνγκ και θα σας ελεγα εγω που θα ηταν η Σιαομι.

#ΣταΤαρταρα

Γιάννης

Μπορείς με επιχειρήματα να αιτιολογήσεις αυτή τη μπαρούφα?

JohnWave

Ψήφισα όχι λόγω πλαστικής πλάτης, γιατί δεν υπήρχε η επιλογή :
“Όχι λόγω όλων των downgrades και της μη ουσιαστικής βελτίωσης της κάμερας.”

Konstantine

Θα περιμένω τη σειρά Huawei P50 με φορτιστή, ακουστικά & προστατευτικό πλαστικό πλάτης (& ας μη το χρειαστώ ποτέ). Αυτό που κάνουν να αφαιρούν τα πάντα με τη δικαιολογία του περιβάλλοντος ενώ ξέρουμε γιατί το κάνουν… Ή το άλλο με τη δικαιολογία ότι έχουμε φορτιστή ενώ κάθε μοντέλο λανσάρει & πιο γρήγορη φόρτιση άρα & πιο γρήγορη μπαταρία, όποτε σε ωθούν να αγοράσεις το νεότερο προϊόν.

Worm

Καλησπέρα έχω το Samsung A6+ και προπαραγγειλα το s21 το 6,2 διότι είναι ακριβώς το ίδιο με το s21+ και δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να δώσεις αλλά 200ευρω πάνω απλώς και μόνο για να έχεις ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως η Samsung έκανε μεγάλη βλακεία που δεν έβαλε και αυτή φορτιστή και ακουστικά στο box της συσκευής της, και ακολούθησε τα χνάρια της apple. Θα ήθελα από τον κ. Βλαχάκη όπου είναι κορυφή σε αυτό όπου κάνει και όπου έχει χρησιμοποιήσει από τους πρώτους στην ελλαδα το s21 να μου πει αν έκανα σωστά που το προπαραγγειλα και επίσης να μάθω αν ο φορτιστής όπου έχω κάνει και για το s21;; Ευχαριστώ!

Fotis

hell no. Buy Xiaomi

ΝΙΚΟΣ

Η σειρά S της Samsung μετά το s9+ πήρε τρελή αύξηση τιμής, πιστεύω για μέγιστο κέρδος και “κόντρα” με την Apple κάποια στιγμή η Κίνα θα την “ζορίσει” και τότε θα τα πούμε, δες την Nokia. Κρίμα για την Samsung και την τσέπη μας !

Aggelos

Ειχα μεχρι και το S9 οσπου καταλαβα οτι τα κινητα ανω των 500 ευρω ειναι κοροιδια. Μεχρι προσφατα ειχα το Poco X3 και τωρα το Realme 7 pro. Και τα δυο κινηταρες που δεν τους λειπει τιποτα σε πολυ νορμαλ τιμες. Συστηνω σε οσους δεν ειναι ψωνια και δεν εχουν λεφτα για πεταμα να τα δουν.

Βασιλης

Πιστευω πως ολες οι εταιρειες,τα τελευταια χρονια,δεν εχουν να προσφερουν κατι σημαντικο,οπου θα κανουν τον σκεπτομενο αγοραστη,να παρει μια ναυαρχιδα νεα,αφηνοντας την παλια του.Η samsung συνεχιζοντας την πολιτικη διαχωρισμου,ΗΠΑ-Ευρωπης,στα μοντελα της,εχει ακομα ενα μειον.Νομιζω πως μια πτωση σημαντικη στις πωλησεις της ,σ ολη την ευρωπη,θα ναι ενα μαθημα γι αυτην.Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι καλή. Πρέπει και να το δείχνει!

Nightfalls 😈

Όντως πολύ λανθασμένη η πολιτική της εταιρείας με τους exynos και δεν κατάλαβα ποτέ που αποσκοπεί, αφού υποτίθεται ότι έχουν εφάμιλλες επιδόσεις με τούς Snapdragon.

ntountasgeo

Εχω παραγγειλει το s21 ultra 16/512. Κατοχος ηδη του Note 20 ultra. Επειδη ομως εκει στη Samsung τον παιζουν με τα δυο χερια βλεπω σιγα σιγα να την κανουμε οι περισσοτεροι για αλλες πολιτειες. Προσωπικα με χαλαει απιστευτα το οτι αφαιρεσαν την SD. τοσο χωρο επιανε? σε καθε κινητο και tablet μου εχω καρτα μνημης 512gb που ειναι σχεδον γεματη. ας μας πει τωρα η σαμι που θα βαλουμε ολα αυτα τα δεδομενα? Την λυση του cloud δεν την συζητω καν διοτι δεν υπαρχει παντου γρηγορο δικτυο ή πολλες φορες διαθεσιμο δικτυο και δευτερο δεν θα πληρωνω με το ετσι θελω καθε εταιριας υπηρεσιες οι οποιες στα παλιοτερα μοντελα ειχαν λυση μεσω SD. Επισης αυτη η ανοησια με τον φορτιστη πρεπει να σταματησει. Δεν θελουν να βαλουν φορτιστη στο κουτι οκ. ριξε αναλογα και την τιμη ή δωσε τον δωρεαν σε οποιον τον θελει. Δυστυχως η Samsung παιρνει τα χναρια της Apple και δεν θα βγει κερδισμενη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.