Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; [Poll]

iPhone 12, Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; [Poll]

Αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στο νέο iPhone 12, οπότε δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ρωτήσουμε αν σκοπεύετε το να αγοράσετε. Τα νέα iPhone έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, δύο “απλά” στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο Pro στις 6,1 και 6,7 ίντσες. Όλα τους εφοδιάζονται με το νέο SoC A14 Bionic, αλλά και με OLED οθόνες, κάτι που δεν έχουμε δει ξανά.

Τα iPhone 12 υπόσχονται να απογειώσουν τις νυχτερινές λήψεις σας, με διάφραγμα φακού f/1.6 σε όλα τα μοντέλα, αλλά και Night Mode στις selfie. Παράλληλα, είναι ικανά να τραβήξουν και να κάνουν edit βίντεο σε Dolby Vision, δηλαδή 4K 60fps με HDR 10bit. Όμως, ότι και να προσφέρουν, κάποιοι δεν έχουν πειστεί, καθώς δεν είναι το redesign που περίμεναν, όπως θα γινόταν αν η Apple έβρισκε τρόπο να μειώσει αισθητά το notch.

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι: Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; Σας έπεισαν οι αναβαθμίσεις του, θα μείνετε στο παλιό σας iPhone ή το οικοσύστημα της Apple και οι περιορισμοί του δε σας επιτρέπουν να “αλλάξετε στρατόπεδο”; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

[poll id=”9″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια απάντηση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Τιποτα απο τα παραπανω!!!Θα αγορασω iPhone απο την σειρα 11 ισως και 10..Η σειρα 12 δεν προσφερει για μενα προσωπικα καποιο χαρακτηριστικο αξιο αναφορας ωστε να με κανει να παρω ενα απο τα καινουργια iPhone…5G αδιαφορο…Lidar αδιαφορη….Καλυτερη IP αδιαφορη….Design?Προτιμουσα το προηγουμενο…Το ιδανικο για μενα iPhone θα ηταν με οθονη χωρις notch και holes,120HZ τουλαχιστο,8GB ram,δαχτυλικο αποτυπωμα στην οθονη….

nikos2020

“Το ιδανικο για μενα iPhone θα ηταν με οθονη χωρις notch και holes,120HZ τουλαχιστο,8GB ram,δαχτυλικο αποτυπωμα στην οθονη….”

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΩ !!!!!!!

Και σίγουρα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.

Γερμανός

Μου έστειλε email η o2 και μου είπε ότι το iPhone 12 Pro με περιμένει.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τελικά πήρα ένα μαύρο 512gb. 💸💸💸
23.10.2020 έρχεται!

Λευτέρης

Όχι, έχω το 11 pro max, εάν η οθόνες ήταν 120hz ίσως με δελέαζαν.
Αυτό που έχω να πω ομως είναι ότι αν ήμουν στην αγορά για νέο iPhone αυτή τη στιγμή, θα διάλεγα το 12 το σκέτο, μοιάζει η πιο πλήρης επιλογή σε μια όχι τόσο παράλογη τιμή

Pitsi

Σκέφτομαι για το 12 pro max αλλα δεν με έπεισαν οσο περίμενα…και ακομα το σκέφτομαι. Ειπα να αγορασω το καλύτερο κινητό αλλα ειναι αντικειμενικό μάλλον αυτό. Και το note20 ultra επισης με απογοητευσε

Periklis

Έχω το 11 pro max και πάω καρφί για το 12αρι.. ότι και να λέτε το επόμενο είναι πάντα καλύτερο. Αν δεν έχετε χρήματα μη ψάχνετε για δικαιολογίες για μη αναβάθμιση και ότι δεν αξίζει κλπ

Last edited 3 years πριν by Periklis
Χρήστος

Ως λάτρης των μικρών συσκευών ήμουν οριακά από άποψη μεγέθους με το 8αρι και περίμενα πώς και πώς πότε θα βγει ένα 5s με οθόνη από άκρη σε άκρη. Οπότε κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες θα γίνει η μετάβαση στο μίνι.

Last edited 3 years πριν by Χρήστος
Kyriaki Assou

Όχι είμαι χρήστης Android (Samsung galaxy A71)

Sonyman

Άψογα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, οι μισοί Έλληνες περίπου θα πάρουν κάποιο iphone 12.. !!!

JohnWave

Σε καμία περίπτωση καθώς λατρεύω την πλήρη παραμετροποίηση και την ελευθερία που μου παρέχει το android.

Βασίλης ΕΛΛΑΣ

Πρωτη φορα θα παω στην apple και αυτο για το 12 mini .. Επιτέλους ενα κινητό σε μέγεθος κινητου.

Chris_BMW

Ναι I phone 12 pro max.

Από I phone Xs max.

Σοβαρός λόγος δεν υπάρχει καθώς το Xs max τρέχει σαν την πρώτη μέρα την 14 και οι κάμερες του είναι αξιοπρεπέστατες.

Η καλή επιδότηση που έχω όμως βοηθάει. Σε συνδυασμό με το πανέμορφο και λεπτό σχεδιασμό του 12 pro max τις πολλά υποσχόμενες κάμερες του και την κορυφαία αυτονομία που θα έχει γέρνουν την πλαστικά προς τα εκεί !

Pazzo

Ναι σε iPhone 12 Pro από iPhone 11.
Έχω βρει ήδη να το πουλήσω το 11αρι σε καλή τιμή, περισσότερο η αλλαγή θα είναι λόγο της απαίσιας οθόνης του 11. Παρόλα αυτά ευχαριστημένος. Χρόνια χρήστης αντροιντ, είπα πέρσι να κάνω την αλλαγή. Τώρα δεν γυρνάω πίσω λόγο οικοσυστήματος και κύριος λόγο iCloud>Gdrive. Εάν πέρσι έπαιρνα το xs αντί για το 11 στην ίδια τιμή ίσως να μην άλλαζα. Θα περιμένω και review του jerry rig everything για το πολυσυζητημένο ceramic glass, για να δω εάν θα πάω επιτέλους σε case free εάν δίξει αντοχές

Last edited 3 years πριν by Pazzo
lamas

Μετά από πολλά χρόνια με κινητά iPhone σκεφτομαι να πάω σε samsung s20 γιατι εχω βαρεθεί τον φασισμό της apple καθώς επίσης και τις γελοίες αναβαθμίσεις και τις πανάκριβες τιμές τους. Επιτρέπεται στο 12 μόνο 6 gb ram;

Στράτος Τ

Από Xiaomi midrange κινητό σε 12pro ♥️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.