Smartphone Festival by Huawei 2019: Προσφορές και photo-video masterclasses

Smartphone Festival by Huawei 2019, Smartphone Festival by Huawei 2019: Προσφορές και photo-video masterclasses

Το Smartphone Festival by Huawei 2019 ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, σε πανελλαδικό επίπεδο, οι λάτρεις των smartphones και των gadgets θα έχουν η δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερα αναφορικά με τις πολυβραβευμένες και εμβληματικές συσκευές Huawei και φυσικά να τις αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

Μπείτε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων και ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και την καθημερινότητά σας. Η Huawei, με επίκεντρο τον καταναλωτή, συνεχίζει δυναμικά να παρέχει υψηλής ποιότητας συσκευές οι οποίες σχολιάζονται θετικά από όλους τους ειδικούς του κλάδου σε διεθνές επίπεδο τόσο στο τομέα της απόδοσης, του σχεδιασμού αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους

Το Smartphone Festival αποτελεί πλέον ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στη μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής γιορτής είναι ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, ανάλογα την κατηγορία τους και σε προνομιακές τιμές.

Από το Smartphone Festival δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα διαδραστικά photo και video masterclasses σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με φωτογράφους που θα δώσουν tips και μυστικά για τη λήψη της την καλύτερης φωτογραφίας ή video, σε δράσεις με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους guests. Ένα από τα βασικά θέματα που θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντας στα masterclasses είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ή τα video από smartphone μπορούν να είναι ισάξια με αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και η λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των επαγγελματιών με εξαιρετικά εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Αναλυτικά οι συσκευές που συμμετέχουν στο Smartphone Festival by Huawei 2019 και διατίθενται από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της Huawei σε προνομιακές τιμές είναι:
Y7 2019, Y5 2019, P20 64 GB, MATE 20 Lite, P30 PRO 256 GB, P30 PRO 128 GB, P30, P30 LITE

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.