Οδηγός Αγοράς: Όλα τα smartphones από 399 ευρώ και άνω

Techblog Οδηγός Αγοράς. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα smartphones της ελληνικής αγορά από 399 ευρώ και άνω όπως αυτά υπάρχουν στους καταλόγους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και WIND. Η συντριπτική πλειοψηφία των smartphones είναι με λειτουργικό σύστημα Android, ακολουθούν αυτά με Windows Phone και έπονται τα Symbian. Σταθερή αξία τα BlackBerry και τα iPhone.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixalis44

Samsung Galaxy S II με 599 ευρώ….427(ψαξε)

Χρήστος Στάμος

Η καινούρια… απάτη των Ελληνικών εταιρείων κινητής είναι να πουλάνε τα κινητά 20% μέχρι και 40% πάνω από τις τιμές της αγοράς, και να κοροϊδεύουν τους πελάτες ότι τους έδωσαν “καλή επιδότηση” για αγορά συσκευής… την στιγμή που τελικά πουλάνε, μετά την επιδότηση, στην κανονική τιμή (έχοντας επιπλέον εξασφαλίσει 12μηνη παραμονή του πελάτη).

Παράδειγμα το Samsung Galaxy S2, που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, το οποίο μπορείτε να βρείτε από 80 ευρώ φθηνότερα (στο Πλαίσιο) μέχρι και… 170 ευρώ φθηνότερα (στο Tech’n Easy).

Καλό είναι πάντοτε να μην σας ξεγελάει το ονομαστικό ύψος της επιδότησης, αλλά να την ελέγχετε πλάι σε πίνακες σαν αυτόν που έβαλε το techblog, σε σύγκριση με τις τιμές καταστημάτων της αγοράς (γι’αυτό υπάρχει το skroutz). Για να μην νομίζουν ότι θα μας πιάσουν κορόιδα. 🙂

fred

σωστος ο χρηστος σταμος.

εγω παντως το sgs ii μου,δεν το αλλαζω με κανενα απο τα παραπανω.ισως με το galaxy nexus οταν μας ερθει με το καλο

LambrosN

Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο ‘Χρήστος Στάμος’. Ειδικά για το Galaxy S2 επειδή ενδιαφερόμουνα το βρήκα σε μαγαζι 150 € κάτω από την τιμή που ανέφερε η Cosmote και μπορούσα να χρησιμοποιήσω την επιδότηση που είχα οπότε έπεφτε και άλλο η τιμή. Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία. Έλεος.

Μιχαήλ Αντώνης

Πριν μια βδομάδα πήρα το Galaxy Note. Ακριβό μεν, αλλά οποιος το πάρει δε θα απογοητευτεί. 2500 milliamper μπαταρια, 5.3″ οθόνη 1280×800, πενάκι, τις κάμερες του galaxy s ii και φοράει τον exynos στα 1.4Ghz. Παίζει το gta iii ανετότατα.

ZJ-HELLAS

Εγω πηρα το galaxy sII 9/11 425€ απ’την kinitomania.Τωρα ισως να εχει κατω απο 400€.

Γιώργος

Γιατι το lg optimus 3d εχει 499 σε vodafone και cosmote και 599 σε wind???

nektarios

Εγω πηρα το Galaxy Note 3 ημερες αφου ξεκινησε η διαθεση του δηλ. Παρασκευη και εγω το πηρα Δευτερα! !Ειχε την Rom 2.3.5 και το μονο ποβλημα ηταν οτι δεν ηταν η ιδια καμερα με το Galaxy s ii που μολις 2 ημερες το αποχωριστηκα! !Ηταν τελείος χαλια αλλα η Samsung εδωσε αναβαθμιση σε 2.3.6 και η καμερα εγινε σουπερ οπως του Gsii! !Με το Galaxy Note Ξεχνας πολλα πραγματα σε σχεση με το Gsii! !Εχει την δικη του νοοτροπια και ειναι αρκετα εξυπνο σε σχεση με αυτα που μας εχουν μαθει με τα προηγουμενα μοντελα,καπως πιο κοντα σε λογικη Pc! !Υπαρχει ενα θεμα με τα apps-games λογω της οθονης(5.3),δηλ. Δεν υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα εφαρμογων! !Αν ξερατε των γνωστο τροπο για free-free nDrive, απλα σε αυτο παιζει στην μιση οθονη…θελει εκ’νεου ψαξιμο! !Αν υπηρχε κατι σε live θα σας ελεγα πιο πολλα! !Παντως για ψυχαγογια στον καναπε ειναι το κατι αλλο! !

Fotis

Παιδιά έχω το Galaxy S 2 και το iPhone 4S 16GB. Φοβερά και τα δύο! Ανεπιφύλακτα το το GSII! 😉

Θεόφιλος

….o Stamos έχει απόλυτο δίκιο. Στην ελεύθερη αγορά τα βρίσκεις φθηνότερα και δεν δεσμεύεσαι με αναβαθμήσεις ντεμέκ και καλά……

Κων/νος

καλησπερα παιδια ποιο μαγαζι προτεινεται techneasy η kinitomania??

Κων/νος

κωστα ανοιξε κανα αρθρο με θεμα την φορτιση της μπαταριας την πρωτη φορα και γενικα τροποι καλης χρησης….

nektarios

Ποιος τα εμπιστευεται αυτα ;;

GEORGECAS11

Το xperia ray το πηρα 272 ευρω (263+9 εξοδα αποστολης) απο το bidrphone με ελληνικο μενου οταν η wind το εχει 399 ευρω και οι αλλες εταιριες κινητης 390 ευρω. ημαρτον!

REDODIN7

Ποιος αγοραζει κινητα με τετοιες τιμες απο μεγαλες εταιρεις οταν υπαρχει το σκρουτζ???

spiros

Εγω εχω το note και το nexus απλα ειναι souper και τα δυο!! Το note για tablet στο σπιτι και το nexus για εξω απο το σπιτι μαζι μετο ics παρεα….!!!

antonis

ρε παιδια στη Κύπρο οι εταιρείες τουλάχιστον δεν κλέβουν έτσι!!!

GS2 από 525 έως 489
OPTIMUS BLACK 299
NEXUS S 299
XPERIA PLAY 299

τα μόνα που δεν πέφτουν οι τιμές είναι τα HTC
απίστευτο αλλα σε κατάστημα κινητής πουλάνε το desire και το desire s 399!!! και τα είχαν και δίπλα δίπλα!

antonis

ναι έχεις δίκιο Κώστα.δεν σκέφτηκα το ΦΠΑ!!!

Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και τιμές που δεν δικαιολογείται η διαφορά από το ΦΠΑ. και σίγουρα για το iphone δεν το συζητώ οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας.
επίσης υπάρχουν και καταστήματα τεχνολογίας όπου μπορείς να κάνεις συμβόλαια κινητής(ΜΤΝ,CYTA,PRIME MOBILE) στα οποία οι τιμές των συσκευών είναι χαμηλότερες από αυτές των παρόχων σε αρκετά μοντέλα

Γιωργος

Παιδια θα ηθελα τη γνωμη σας!
Σκεφτομαι να παρω το Samsung Galaxy S II !
Δεν θυμαμαι ποτε κυκλοφορησε γιαυτο ρωταω. εξαμηνο η χρονο εχει κυκλοφορησει ?
Αξιζει να το παρει καποιος τωρα ?
Ευχαριστω!

Theodore

Το sgII,ποτε θα παρει την ICS ?

charis

Αν αγορασω ενα κινητο απο Αμερικη , τι προβληματα θα εχω ? Θα μπορω να του βαλω ελληνικο πληκτρολογιο? Θα μπορει να συνδεεται με τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα?

Κων/νος

φιλε charis αποσο γνωριζω υπαρχει το sim unlock για να μπορεις να συνδεεσαι στα δικα μας δικτυα πληκτρολογιο κατεβαζεισ απο το μαρκετ σου προτεινω το go keyboard το μονο προβλημα που θα χεις ειναι η εγγυηση που δεν καληπτεται απο ελλαδα αλλα απο εκει που θα το αγορασεις

KostasB

Καλησπέρα σ’ όλους! Θα ήθελα την γνώμη σας για το επόμενό μου κινητό. Είμαι αγανακτισμένος κάτοχος samsung omnia 2. Έχω ταλαιπωρηθεί 2 χρόνια στα service της samsung και ήρθε η ώρα να αλλάξω το χαζοκινητάκι. Έχω καταλήξει σε 3. HTC Sensation XE, Samsung Galaxy Nexus και iphone 4s. Λίγο με προβληματίζει το μέγεθος του nexus αλλά δεν το έχω δει ακόμα από κοντά. Το sensation το έχω δει σε φίλο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά και από μέγεθος αλλά και λόγω htc sense. Επίσης μου άρεσε πολύ και το 4s αλλά διαβάζω τελευταία έχει κάποια προβληματάκια με τις κλήσεις κ το σήμα του. Δεν αλλάζω συχνά κινητά οπότε θέλω ένα που να μπορεί να ακολουθήσει για λίγο καιρό την εξέλιξη της τεχνολογίας. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Nassos

Τότε οι αιτεριες μας είχανε για λιγότερο μ@λακες …τώρα μας έχουμε για πολύ και βρίσκουν λογικό να πουλάνε 2000€ ένα απλό τηλεφωνο

Φανης 2013

@Nassos μη ξεχνας οτι και τα εισοδηματα προς καταναλωση ειναι περισσοτερα στις χωρες οπου παρατηρείται αυτη η ταση. Πχ τουρκια ειναι πιο φτηνα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.