Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Snapdragon 8 Gen 3, Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα για τον προηγούμενο μήνα – το ένα εστιάζει στις συσκευές με τις καλύτερες επιδόσεις και το άλλο στους «flagship killers», αποκαλύπτοντας ποια chipset βρίσκονται στην κορυφή.

Τώρα, λοιπόν, έγιναν διαθέσιμα τα charts για τον Απρίλιο και το Snapdragon 8 Gen 3 κυριαρχεί στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων, καταλαμβάνοντας τις πρώτες τέσσερις θέσεις από την πρώτη πεντάδα και επτά από τις πρώτες 10. Οι άλλες τρεις ανήκουν σε συσκευές που τροφοδοτούνται από το Dimensity 9300 της MediaTek.

Snapdragon 8 Gen 3, Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Το Asus ROG Phone 8 Pro είναι πρώτο με μέση βαθμολογία AnTuTu τον Απρίλιο 2.120.210, ακολουθούμενο από το iQOO 12 με 2.090.252 και το RedMagic 9 Pro+ με 2.080.678. Το vivo X Fold3 Pro είναι τέταρτο, ακολουθούμενο από τα vivo X100 Pro, iQOO 12 Pro, iQOO Neo9 Pro, Oppo Find X7 Ultra, vivo X100 και OnePlus 12. Όλα αυτά τα τηλέφωνα έχουν πάνω από 2 εκατομμύρια βαθμούς.

Περνώντας στο δεύτερο γράφημα, ο Snapdragon 7+ Gen 3 καταλαμβάνει τις δύο πρώτες θέσεις, με το OnePlus Ace 3V στην πρώτη και το Realme GT Neo6 SE στη δεύτερη. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Dimensity 8300-Ultra στο εσωτερικό του Redmi K70E, ακολουθούμενο από δύο μοντέλα με τον Snapdragon 7+ Gen 2 – το Realme GT Neo5 SE και το Redmi Note 12 Turbo.

Snapdragon 8 Gen 3, Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Από την έκτη έως την ένατη θέση, όλα αφορούν το Dimensity 8200, που τροφοδοτεί το Oppo Reno11 5G, το iQOO Neo7 SE, το iQOO Z8 και το Redmi Note 12T Pro. Τέλος, το OnePlus Ace βρίσκεται στη δέκατη θέση με το Dimensity 8100-Max, αν και αυτό το smartphone κυκλοφόρησε το 2022.

Η βαθμολογία σε αυτά τα γραφήματα είναι ο μέσος όρος όλων των εκτελέσεων για κάθε μοντέλο, όχι η υψηλότερη βαθμολογία και μπορούν να εμφανίζονται μόνο συσκευές με πάνω από 1.000 εκτελέσεις benchmark. Η διαμόρφωση που εμφανίζεται στα γραφήματα είναι αυτή με την υψηλότερη βαθμολογία, η οποία μπορεί να μην είναι απαραίτητα η υψηλότερη διαμόρφωση κάθε μοντέλου. Ακόμα, μετράνε μόνο τα τεστ που έγιναν στην Κίνα.

Τον επόμενο μήνα θα πρέπει να δούμε το Snapdragon 8s Gen 3 να μπαίνει στο διάγραμμα «flagship killer» και θα μάθουμε πώς θα τα πάει σε σύγκριση με το Snapdragon 7+ Gen 3.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.