Snapdragon 888: Περνάει από το GeekBench, δε φτάνει όμως τo iPhone 12 Pro

Snapdragon 888, Snapdragon 888: Περνάει από το GeekBench, δε φτάνει όμως τo iPhone 12 Pro

Snapdragon 888, Snapdragon 888: Περνάει από το GeekBench, δε φτάνει όμως τo iPhone 12 Pro

Το επερχόμενο Snapdragon 888 SoC περνάει από το GeekBench με εντυπωσιακές επιδόσεις, όμως όχι αρκετές για να φτάσει τo iPhone 12 Pro. Αν και μάθαμε όλες τις πληροφορίες πριν λίγες ώρες, μία συσκευή της Vivo με κωδική ονομασία V2056A πέρασε από τη γνωστή εφαρμογή benchmark και μας έδωσε μία πρώτη εικόνα της δύναμης του νέου SoC.

Όπως βλέπουμε, η συσκευή, με μητρική “lahaina”, κατάφερε να φτάσει τους 1135 πόντους στο single-core και τους 3681 πόντους στο multi-core test, κάτι που δείχνει όντως μεγάλη βελτίωση του Snapdragon 888 σε σχέση με τον Snapdragon 865. Από την άλλη όμως, το iPhone 12 Pro είχε φτάσει τους 1590 πόντους στο single-core και 3881 πόντους στο multi-core test του GeekBench.

Μη ξεχνάμε βέβαια πως δε γνωρίζουμε κατά πόσο η συσκευή της Vivo είναι έτοιμη για κυκλοφορία ή αν χρειάζεται περισσότερο optimization. Επίσης, βλέπουμε μικρή διαφορά μεταξύ του A14 του iPhone 12 Pro και του Snapdragon 888 στο multi-core test, αν και η διαφορά στο single-core είναι αρκετά μεγάλη. Από την άλλη, ξεπερνάει σε multi-score το απλό iPhone 12 με 4GB RAM, καθώς εκεί είδαμε multi-score 3677 πόντων.

Μία ακόμη διαφορά είναι πως ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του Snapdragon 888 φαίνεται πως είναι χρονισμένος στα 1.8GHz, ενώ ο εξαπύρηνος επεξεργαστής του A14 Bionic είναι χρονισμένος στα 2.99GHz. Μένει να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα από συσκευές που θα κυκλοφορήσουν για να δούμε τα πραγματικά νούμερα του νέου SoC.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Μια μικρή σημείωση και για την ιστορία ο Α14 είναι εξαπύρινος ενώ ο 888 οκταπύρινος…

AtiX

Ναι μπορεί να μην το διάβασα…

Εκπρόσωπος Apple

Η αγαπημένη μας εταιρεία συνεχίζει να δείχνει το δρόμο! Μπορεί να έχουμε αστεία οθόνη και μπαταρία στο iphone mini και το notch να πιάνει το 1/3 της οθόνης , μπορεί να κάνει αποσυνδέσεις αλλά σε επεξεργαστή φυσάει! Του χρόνου θα αυξήσουμε κι άλλο τις τιμές γιατί το χιλιάρικο είναι λίγο για τέτοια υπερκινητά.

xristos

τις ίδιες τιμές έχουν και οι άλλοι στα προβεβλημένα προϊόντα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.