Sony: Τα 9 μοντέλα που αναμένονται να πάρουν πρώτα το Android O

sony smartphones android o update, Sony: Τα 9 μοντέλα που αναμένονται να πάρουν πρώτα το Android O

Μπορεί αρκετοί να είναι ακόμη στην αναμονή για την αναβάθμιση της συσκευής τους σε Android Nougat (ανεξάρτητα από το ποιας εταιρείας είναι το κινητό), όμως η Google έχει έτοιμη την επόμενη έκδοση, Android O, που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει τους περισσότερους είναι ποιες συσκευές και πότε θα αναβαθμιστούν σε Android O.

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες σχετίζονται με τη Sony και λέγεται ότι πρώτα θα αναβαθμιστούν 9 Sony Xperia μοντέλα, τα οποία είναι:

Sony Xperia XZ Premium ( G8141, G8142)
Sony Xperia XZs ( G8231, G8232)
Sony Xperia XA1 ( G3121, G3123, G3125, G3116, G3123)
Sony Xperia L1 (G3311, G3312, G3313)
Sony Xperia X Compact
Sony Xperia XZ ( F8331, F8332)
Sony Xperia X Performance
Sony Xperia X ( F5121, F5122)
Sony Xperia XA1 Ultra ( G3221, G3212, G3223, G3226)

Μεταξύ των μοντέλων υπάρχουν ναυαρχίδες, μεσαίας κατηγορίας, αλλά και entry-level κινητά. Μένει να δούμε αν θα προστεθούν κι άλλα μοντέλα και περιμένουμε να μάθουμε το σαφές χρονοδιάγραμμα από την ίδια τη Sony.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Μακαρι να δωσουν και για το Ζ5 γιατι φοραει τον 810 δεν το λες και παλιο.μεχρι και το Ζ3+ το φοραει αλλα σε αυτο πιο δυσκολο να το δώσουν λογο οτι ειναι πιο παλιο εχει 2+ χρονια..
Αν δεν υπαρχει θεμα απο την Google στο τι απαιτησεις θελει η αναβαθμιση στο 0, πιστευω η sony δεν θα αφησει την σειρα Ζ5..αλλα και να μην το παρει μια χαρα δουλευει το κινητο!

Κώστας Ζ.

@Vladimiros, αν πάρει το Ζ5, θα πάρει και το Z3+. Και τα Ζ3 της θα ήταν με Nougat, αλλα η Google δεν το ήθελε

bezilys

@Vladimiros άμα δεν κάνω λάθος το Z5 έχει κλείσει τ δύο χρόνια υποστήριξη ξεκίνησε με το lollipop και έφτασε στην nougat μακάρι να συνεχίσει αλλά δύσκολο σαν το βλέπω

James

@Vladimiros οι απαιτήσεις συστήματος είναι ίδιες με τις προηγούμενες εκδόσεις. Όποιο κινητό μπορεί να τρέξει lollipop, μπορεί και όλες τις επόμενες. Είμαι με nexus 5x (SD 808, 2GB ram) και το Android 8 είναι πιο γρήγορο και smooth από nougat, αν και beta ακόμα.

vladimiros

Αρα παιδια ειναι στο χερι των καθε εταιριων,ναι οντως το Ζ5 πηρε 2 χρονια υποστηριξη με την καλυτερη να ειναι το marshmallow,και η Nougat μια χαρα ειναι δε λεω,αλλα μας τα χαλασε λιγο με το φορτομα των φωτογραφιων που αργει να δωσει την μεγιστη αναλυση,(ειτε κανουμε ζουμ ειτε οχι) δεν ξερω εσεις οι κατοχοι με Ζ3|Ζ3+|Ζ5 ισως και στα ποιο καινουρια μοντελα,δεν σας πειραζει αυτο..μιλαμε αργει να φορτωσει πληρης μεχρι και 20 δευτερα, κατα ταλλα μια χαρα ειναι η συσκευη με μειον μονο αυτο το θεμα..περιμενα να φτιαξει με την 7.1 αλλα δεν εγινε.. με την 6.0 δεν υπηρχε αυτο το θεμα..

George

Βασικά τα z3 δεν πήραν την 7αρα λογο snap801 όπως λέχθηκε πέρσι τον οποίο χωρίς να είμαι γνωστής δεν υποστήριξε η google για αυτό κ κανένα με αυτον ανεξάρτητου εταιρείας δεν πήγε 7 επίσημα.
Η sony είχε πει λοιπόν αχχχχ τι κρίμα θέλαμε μα η google μπλα μπλα μπλα.
Τώρα λοιπόν με τον 810 τι θα πεί; θα βρεθεί κάποιος αποδιοπομπαίος τράγος η με την πλάτη στον τοίχο χωρίς δικαιολογία θα πεί, αχχχχ μου πέρασε η καλουλα φάση με ξενερωσαν πέρσι οπότε φέτος περασατε τα 2 χρόνια ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

Κώστας Ζ.

@George, εγω που έχω Sony μια χαρα με υποστήριξε για 2μιση χρόνια, και με τις 2 συσκευές που είχα.
(Xperia Z ξεκίνησε με 4.1 έφτασε 5.1)
(Xperia Z3 Compact ξεκίνησε 4.4 έφτασε 6.0.1)
Απαντώντας στην ερώτηση σου, τώρα με τον 810, θα αναβαθμίσει κανονικά τα Ζ3+ και Ζ5.
Mark my words.

Agnostos13

Τιμια η Sony… Απο τις λιγες με ποιοτικη υποστηριξη!

Παπαροκας tiamat

Vladimiros αμα ενα κινητο αργει να φορτωσει σε πληρη αναλυση τις φωτο απ τη gallery οχι 20 -αλλα 2 δευτερολεπτα το πετας απο το μπαλκονι και παιρνεις αλλο…

One

Λογικά Οκτώβρη – Νοέμβρη μπορεί να το πάρουμε το Ο. Είδωμεν…

Κώστας Ζ.

@Παπαροκας tiamat, chillαρε φίλος, τα δουλεψε τα λεφτά δεν του τα καναν δώρο. Ούτε εσύ νομίζω οτι θα το πέταγες.

@Vladimiros, έβγαλε update η Sony πριν 2 μέρες στο Album μέσω του play store. Για δοκίμασε!

Georgerapp

Παπαροκα δεν έχεις πιάσει sony κ φαίνεται.απλα.

vladimiros

@Κώστας Ζ.
Ευχαριστω φιλε κατι εγινε τωρα,πριν αργουσε αρκετα τωρα ειναι ικανοποιητικα!!
Παπαροκα δοκιμασε μια φορα Sony ρε φιλε για να δουμε αν σαρεσει..και μην πεις οτι ειχες θα πεις ψεμετα..
Η Sony δεν αξιζει εκει που ειναι,καποια στιγμη θα ανεβει και αυτη στον βαθρο,και θα ειμαι εδω να κανω αντιγραφη επικολλησει αυτο που εγραψα!

Bill K.

Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε ενα γρηγορο smartphone εως 150€???

george

Bill k προτείνω εγράφη εδώ κ μέσο forum αναζήτηση για μεταχειρισμένα καθώς το ίδιο στο insomnia.αγορα αν είσαι Αθήνα εύκολο,φυσικά χέρι χέρι.μια πολύ μικρή αναζήτηση θα σε αποζημιώσει.θα πάρεις κινητό κ με εγγύηση μα κ πιό δυνατό από ότι αγορά κατευθείαν.ετσι πήρα το z5c πέρσι με 230 ευρώ κ είμαι ακόμα στην εγγύηση κ είναι τεφαρικι.
Επίσης εάν έχεις καλό γνωστό με μαγαζί η ελεύθερο επαγγελματία κ έχει γραμμές στην εταιρεία περνεις ένα κινητό με τιμολόγιο σε αυτόν κ θα σου δώσει πίσω το ΦΠΑ αφού θα το δηλώσει σαν έξοδο κ θα τον πάρει πίσω.24% είναι πολύ καλό συν στην αγορά σου για να πάρεις κάτι καλύτερο με αντοχή σαν specs στον χρόνο.

ioannis

παιδιά ως κάτοχος Z,Z1,Z3,Z5 είχα αρκετά προβλήματα μπορώ να πω. δεν ξέρω αν είμαι εγώ γκαντέμης αλλά είχα φτάσει σε σημείο να πω δεν ξαναπαίρνω SONY.

Μέχρι που είδα το XZ Premium…Τι να πω !!! Το έχω ένα μηνά τώρα πάνω κάτω και πιστεύω ότι είναι ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ έχει βγάλει η SONY ΠΟΤΈ…ΚΑΙ νομίζω βάζει κάτω αρκετές ναυαρχίδες άλλων εταιρειών.

άντε να το δούμε και με Android O !!!

forneverarrow

Δεν είναι αξιόπιστη στα χρονοδιαγράμματα η Sony. Πέρσι είχε το XA στην ίδια λίστα για το 7 και ενώ αρχικά έλεγε για Ιανουάριο 2017 το πηρε Ιούνιο και με διακοπή στη διανομή της αναβάθμισης ενδιάμεσα… Παντως, όπως τα βλέπω το O δεν θα φέρει μεγάλες διάφορες σε μη Pixel/Nexus συσκευές. Αν μιας το δώσει η LG στο G5 καλώς, διαφορετικά δεν θα σκάσω κιόλας. Το Nougat είναι εξαιρετικά ώριμο και πλήρες (κάτι που δεν ήταν το 5 και το 6) και μπορώ να το δουλέψω άλλο ένα με δυο χρονια πριν αλλάξω συσκευή. Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να σκάσουμε ιδιαίτερα αν αργήσουν οι εταιρίες ή δεν το δώσουν, αρκεί να εχουμε τα security updates.

Spyros

@Bill K. Προτείνω να πεις το xiaomi Redmi 4x πολύ καλή συσκευή, γρήγορη και με πάρα πολύ καλή μπαταρία, το έχει ο γαμπρός μου και ο πατέρας μου και είναι υπερευχαριστημένοι!!!

Rizo

Καταρχήν @vladimiros αν αργεί τόσο πας άμεσα για ενα φορμάτ να παρεις τα επάνω σου. Αλλα να ξέρεις οτι αν δεν έχεις αρκετή ελεύθερη εσωτερική μνήμη κολλάει το κινητό. Εμενα το Ζ3 ήθελε μεχρι το πολύ 3 δευτερόλεπτα.
Επίσης για όσους λένε ότι αργούν οι αναβαθμίσεις στα sony να ξέρουν ότι είναι καλύτερα ετσι γιατι περνάνε από περισσότερους ελέγχους και τους κάνουν καλύτερο optimization. Γι’αυτό και τα Ζ3 ακόμα και σήμερα πάμε κυριολεκτικά σφαίρα.

Georgerapp

Rizo κ στο z5c μου που έχω σχεδόν τελείως καθαρό μιας κ είμαι χαλαρός χρήστης η gallery αργεί να περάσει το xreality κ να καθαρίσει την φωτό.
Τραβώ σε 8 μεγαπιξελ αν τραβήξω κ σε 20 23 αργεί ακόμα πιό πολύ.
Σφαίρα το κινητό αλλά η gallery κάτι σε παλιές εποχές ένα πράγμα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στις καλές με αρκετά mb φώτο.

vladimiros

@Rizo Eνταξει εχω αρκετες φωτο περιπου 700,και μνημη ελευθερη απο τα 23Gb εχω 14gb,νομιζω ειναι αρκετα δεν φταιει αυτο,γιατι να το κανω φορματ το κινητο παει μια χαρα εκτος απο το αλμπουμ οπως ειπα..αλλα εφτιαξε αρκετα οπως ειπε και ο Κώστας Ζ,που εκανα update το αλμπουμ! ευχαριστω παντος για την συμβουλη σου!

Rizo

Τι να πω ρε παιδια σε εμενα το Ζ3 με 4000 φωτο δεν έκανε πανω απο 3 sec.
Μάλλον κάτι παίζει με το nougat.. Το δικό σας είναι πολύ πιο γρήγορο..

NLS

Αφού έχω ακόμα το (ΑΡΙΣΤΟ) Ζ4 tablet, θα έπρεπε να γκρινιάξω, αλλά έφτασε πριν λίγο καιρό το 7.1 αρκετά μακρύτερα από τον προτεινόμενο από την Google χρόνο στήριξης κάποιου μοντέλου.
Αν βγει (για τον 810 και άρα και για αυτό) το 8, καλά θα είναι, αν όχι, δεν πειράζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.