Sony: Αναβαθμίζει τα mid-range smartphones στο Android 10

Sony, Sony: Αναβαθμίζει τα mid-range smartphones στο Android 10

Η Sony είχε παρουσιάσει καλή πρόοδο όσον αφορά την αναβάθμιση των smartphones της στις νεότερες εκδόσεις του Android. Ωστόσο, αυτό ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια με το Android 8 Oreo και το Android 9 Pie, διότι έπειτα άλλαξε τακτική και επικεντρώθηκε κυρίως στην ενημέρωση των flagships που κυκλοφορεί.

Τα mid-range σε δεύτερη μοίρα

Ενώ τα περισσότερα hign-end smartphones της Sony έχουν ήδη αναβαθμιστεί στο Android 10, οι κάτοχοι των καλύτερων mid-range της εταιρείας έχουν μείνει ακόμη με την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού της Google. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι η εταιρεία είναι έτοιμη πλέον να συνεχίσει με την αναβάθμιση και των πιο οικονομικών της smartphones.

Αρχικά, τα Xperia 10, 10 Plus, XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium και XZ3 είχαν προγραμματιστεί να λάβουν το Android 10 στις αρχές του 2020, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Όμως, οι ενημερώσεις των τελευταίων τεσσάρων παρουσίαζαν σοβαρά σφάλματα, και η εταιρεία αναγκάστηκε να σταματήσει τη διανομή και να την επανεκκινήσει. Οπότε, ίσως γι’ αυτό καθυστέρησε την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού της Google και στα Xperia 10/10 Plus.

Τώρα, η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση του Android 10 στη σειρά των Xperia 10 και διαθέτει ευρέως το λειτουργικό στις σειρές των Xperia XZ2 και ΧΖ3. Η διανομή πραγματοποιείται σταδιακά, και δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία έχει ορίσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξανδρος

Αναμένουμε εκπληκτικό κινητό ΧΖ3 με απίστευτη οθόνη κ ακόμη σε 9 με security patch πολλή παλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.