Sony: Θα μπορούσε να είναι αυτό το νέο design στα smartphones;

Από τον Σεπτέμβριο έχουν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η Sony Mobile σκοπεύει να αλλάξει την φιλοσοφία του design στα smartphones. Οι αναφορές λένε ότι εγκαταλείπει το OmniBalance για χάρη του Mirai (στα ιαπωνικά σημαίνει “μέλλον”).

Δυστυχώς για το Mirai δεν έχουμε πληροφορίες για το τι θα φέρει στα μελλοντικά κινητά της Sony, αλλά αυτό που έχουμε ακούσει είναι ότι από την εταιρεία θα δούμε bezel-less smartphone, όπως επιτάσσει η εποχή.

Από το παραπάνω video βλέπουμε ένα concept για το πως μπορεί να μοιάζει το μελλοντικό κινητό της Sony. Τα bezel είναι αρκετά περιορισμένα τόσο στα πλάγια, όσο και στην επάνω και κάτω πλευρά της οθόνης, αλλά είναι αρκετά για τα stereo ηχεία. Το aspect ratio είναι 18:9 και στην πλάτη έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα με dual-LED flash και laser autofocus module.

sony concept phone, Sony: Θα μπορούσε να είναι αυτό το νέο design στα smartphones;

Το φυσικό power button παραμένει ενσωματωμένο στην δεξιά πλευρά του κινητού, στην κάτω πλευρά έχει τοποθετηθεί USB Type-C και η υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ.

Η παρουσίαση του ανανεωμένου design από τη Sony αναμένεται να γίνει με την ανακοίνωση νέων smartphones στην MWC 2018 στη Βαρκελώνη, τέλη Φεβρουαρίου.

Πως θα σας φαινόταν ένα μελλοντικό Sony smartphone όπως το Sony Xperia Cyber-Shot (όπως ονομάζεται το παραπάνω concept);

sony concept phone, Sony: Θα μπορούσε να είναι αυτό το νέο design στα smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Awake.g

Τα σπα ει ει ει!!!!!!!!

Σταύρος Χρι

Πολύ όμορφο αν είναι έτσι… Το ερώτημά μου είναι πως μία εταιρία με τέτοια τεχνολογία όπως η sony που θα μπορούσε να έχει την καλύτερη κάμερα,οθόνη,και αυτονομία μπαταρίας να μην κάνει τπτ από όλα αυτά και να παλεύει για τις πωλήσεις ! Λες και το κάνει επίτηδες

NtinosMD

Ναι να ειναι!!!!!

Agnostos13

Διπλές κάμερες παντουυύ…
Mini jack;

vladimiros

Καλα αμα συνεργαστη με Cyber-Shot πουλαω το Ζ5 και παιρνω αυτο,αλλα δεν νομιζω οτι αυτη η εταιρια ειναι στα Smartphones σημερα! αλλα οπως ειχα πει και πριν πιστευω η Sony θα παει σε μπεζελες σχεδιο και σε οθονη 18:9,τουλαχιστον μια απο τις συσκευες θα ειναι ετσι..τωρα οσο για την διπλη καμερα πιστευω δεν θα βαλει..τουλαχιστον οχι τωρα..γιατι ακομα και με 1 καμερα εχεις δυνατοτητες,βλεπε Pixel 2 αλλα και Htc 11 δεν τα παει ασχημα.. ΑΛΛΑ βασικα οπως ειχα ακουσει και απο καποιον, που ειπε πλεον μετραει το πως ειναι στημενο το λογισμικο της καμερας και τι δυνατοτητες μπορει να εχει…δηλαδη οποιος το κανει αυτο καλα θα εχει και καλα αποτελεσματα, και ιδου το Pixel 2,απο εδω και περα θα περιμενουμε καλες καμερες απο αυτην την εταιρια..αλλα δεν θελω τωρα να πω και τα μειον αυτης της εταιριας αφου τα γνωριζετε!

I am

Νομίζω πως όλοι οι ρομαντικοι κάτι τέτοιο περιμένουμε

aris

παιδια η σονυ βγαζει λεφτα απο τους σενσορες που δινει…κατι τετοιο παιζει και δε βαζει καλη καμερα στα κινητα της(μια χαρα αλλα υστερει πολυ σε συγκριση με αλλα)…πιθανον αμα εδινε και το καλυτερο software οι αλλοι να ψαχνοντουσαν αλλου…

ΦΝ

Πραγματικά εντυπωσιακό και ειδικά άμα αφαιρέσει εντελώς τα μπεζελ κάτω.
Τώρα οι δυνατότητες θα είναι όπως πάντα υψηλές. Αναμένουμε περισσότερα αν τελικά αυτό είναι το μοντελο
Πάντως αν κάνει αυτο το τηλ…. θα επανέλθει πάλι φουλ ανταγωνιστική…. Καλό για εμάς κιόλας γιατί θα έχουμε μια ακόμα όμορφη και πολλή καλή επιλογή

Vasilis_samaras

Ας δούμε κάτι επίσημο πρώτα πριν αρχίσουμε να χαιρόμαστε άδικα.

Gvirginia

@aris

Και η Samsung βγάζει λεφτά από τις OLED. Δε βλέπεις όμως τις συσκευές τις να έχουν χειρότερες από τους άλλους…

Γιώργος Κ.

Μακάρι να είναι έτσι. Φαίνεται πανέμορφο και πραγματικά premium. Θα κερδίσει αρκετό καταναλωτικό κοινό πιστεύω. In Sony we trust.

Tsagarogiorgis

Έλεος ρε Sony αύριο θέλω να παραγγείλω το Χ και τώρα βλέπω αυτό….

DenisXD

Πολυ όμορφο είναι το concept.. Αλλά είναι concept. Θα δούμε τι θα γίνει..

aris

@ Gvirginia

συμφωνω αλλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο για να δικαιολογησω την σονυ.. xd

geo pap

δεν ειναι ασχημο,αντιθετα.

bezilys

Έρχεται ο μπαμπάς!!!!

NikosAr

Εντελώς διαφορετικό, όμορφο, αν η τιμή δεν είναι στο θεό …. ίσως να πάω να το δω από κοντά ( όταν κι αν )

One

Ας εχει 16:9 αναλογία και μεγάλους αισθητήρες και δεν με νοιάζουν καθόλου τα bezel. Το μονο τηλεφωνο με μικρα bezel που μου αρεσε φετος είναι το Mate 10, γιατι εχει τη σωστη αναλογία οθόνης και όχι σοκοφρετας, και τα bezel δεν ηταν τελείως εξαφανισμένα σε σημείο που να μην μπορεις να πιάσεις το κινητο. Κατι ανάλογο πρέπει να κανει η Sony.

Vendetta

Εδω δεν εχει μαθει να ακουει τον κοσμο τοσα χρονια….θα βγαλει αυτη τη μαγεια??? Μακαρι.. αλλα αυτη η εταιρια μου δειχνει οτι ειναι ικανοποιημενη να βρισκεται στο 2%.
Τελος, μη βριζετε τον bezilys…μου θυμιζει τον εαυτο μου που θεωρει οτι καποια στιγμη η Leeds θα ξαναβγει στο Champions League.

bezilys

Η διαφορά μας τότε είναι ότι εγώ δεν ασχολούμαι με μικρές ομάδες!

Vendetta

@bezilys σε ομοιοτητες αναφερομουν. Παλι εχασες το point? Ετσι εξηγειται που εισαι μετοχος της Sony…

bezilys

@Vendetta είσαι ότι να ναι το μόνο που το πρώτο σχόλιο που είπες ήταν να μην με βρίζουν και κανένας δεν με είχε βρίσει τα λέει όλα…..

Petros

όταν η γη γίνει τετράγωνη η Sony θα βγάλει όμορφα τηλέφωνα

bezilys

@Petros μήπως είδη πατάς σε τετράγωνη γη!!?

Vendetta

@Bezilys ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. Οντως σε εβρισαν και μαλιστα με χυδαιο τροπο. Εσβησαν ομως, και καλα εκαναν, το συγκεκριμενο σχολιο. Οποτε οταν ειναι να κουνησεις τα δαχτυλακια σου και γραψεις, σκεψου πρωτα. Δεν κανει κακο…και δεν μιλαω για μενα…αλλα για το ειρωνικο τροπο που γραφεις καθως και τις εξυπναδες που λες ωστε να φτασεις στα ακρα καποιον να βρισει…

bezilys

@Vendetta εγώ δεν είδα πρωσοπικα να με βρίζει κανένας μπορεί να με έβρισε όταν είμουν εκτός και το έσβησαν καλός….

bezilys

@Vendetta και σόρυ που πετάω εξυπνάδες θα πετάω από δω και πέρα χαζομάρες!!

Vendetta

Υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων σε αυτο το κοσμο. Ο πρωτος, συνηθως χαρακτηριζεται απο μορφωση και εξυπναδα, χρησιμοποιει τεκμηρια για να αποδειξει τα πιστευω του. Παρε για παραδειγμα τον Ιωαννης Jb (δεν θυμαμαι καλα το nickname του). Υποστηριζει τη Sony και σε πολλα σχολια του,χρησιμοποιουσε τα specs, για παραδειγμα, για να αποδειξει τα λεγομενα του. Το δευτερο ειδος αποτελειται απο ανθρωπους που ολοι μας εχουμε συναντησει ειτε στο σχολειο ειτε στο πανεπιστημιο η σε καποιο σεμιναριο. Το παιδι που θα σηκωνει επιμονα το χερι και θα πεταει τις μεγαλυτερες χαζομαρες που υπαρχουν ειτε για να εντυπωσιασει το ακροατηριο ειτε τον καθηγητη. Τετοιοι ανθρωποι χαρακτηριζονται απο χαμηλο εκπαιδευτικο επιπεδο με ορισμενα παρελθοντικα ψυχολογικα απωθημενα.
Συνισταται να πηγαινεις με τα “νερα” τους φοβουμενος οτι η αντιδραση τους μπορει να αποβει επικινδυνη για τη σωματικη σου ακεραιοτητα.

bezilys

@Vendetta μαρεσει πάντως ασχολείσαι με άτομο “χαμηλού εκπαιδευτικού επιπέδου” όπως λες και γράφεις όλο αυτό το κατεβάτω! Τελοσπαντων άμα ήθελα να γράψω επειχηριματα θα έγραφα απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζονταν να το αναλύσω και γενικώς δεν μαρεσει να πολύ λόγο!!

Vendetta

@Bezilys αρχικα μην ψαρωνεις…δεν ανεφερα το ονομα-nickname σου στο προηγουμενο post. Αλλα αν ηθελα να σε καταταξω σε μια απο τις δυο ομαδες θα χρησιμοποιουσα το post στο οποιο εφαγες το βρισιμο και αυτο ειναι ενα ποστ γεματο τεκμηρια–>”Έρχεται ο μπαμπάς!!!!” Δεν θα αναφερθω σε σχολια σου σε αλλα topic γιατι πολυ το κουρασαμε το θεμα!!!
Καλα κανεις και υποστηριζεις την SONY. Ειναι δικαιωμα καθενος. Ως συμβουλη απλα προσεξε λιγο τον τροπο υποστηριξης.

JohnWave

Σαφής βελτίωση. Μπορεί να μην αρέσει στους φανατικούς οπαδούς της Sony (έχουν υποστηρίξει με πάθος τα μεγάλα bezels οπότε λογικά το συγκεκριμένο design θα το βρουν άσχημο) αλλά σίγουρα θα αρέσει στην πλειοψηφία των καταναλωτών. Μακάρι η Sony να υιοθετήσει και την amoled οθόνη και να βελτιώσει και το post processing των καμέρων της στο auto. Kαλό για όλους μας θα είναι να μεγαλώσει ο ανταγωνισμός.

drlove

Ναταν η ζήλια ψώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.