Sony Ericsson Idou

Και το όνομα αυτού, Idou. Η Sony Ericsson επαναπροσδιορίζει τη θέση της στις φορητές συσκευές επικοινωνίας και διασκέδασης παρουσιάζοντας ένα concept κινητό τηλέφωνο για φωτογραφία, μουσική και ίντερνετ. Το νέο αυτό κινητό που το όνομά του δεν είναι το τελικό, θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά μέσα από τη νέα σειρά Entertainment Unlimited. Το Sony Ericsson Idou διαθέτει κάμερα 12,1 Megapixels με Xeon flash, τραβάει βίντεο 16:9 και βασίζεται στο λειτουργικό Symbian.

, Sony Ericsson Idou

Sony Ericsson Idou

, Sony Ericsson Idou

, Sony Ericsson Idou

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thatsis

kai wi-fi kai gps…
seems good…

evelina

poso 8a kostizei k an 8a vgei se roz

Antreas

Ένα κινητό με multimedia χαρακτήρα δεν μπορεί να το δολοφονήσει έτσι η SE και να το βγάλει η SE. Τιμή κανείς δεν ξέρει δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής. Κάτι λέγεται ότι θα έρθει Οκτώβρη. Αν το μαύρο δεν σου αρέσει υπάρχει και το ασημί.

Jason

Άλλη μια κινητάρα από Sony Ericsson!!! 12 Mpx κάμερα με Symbian λογισμικό. Το μόνο που δεν με αγχώνει είναι η κάμερα του, αφού ο πρόδρομος του, το C905 σε κάμερα τα σπάει!!!

Antreas

Και όμως δεν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν τέλειες φωτογραφίες, δεν είναι camera phone όπως το C905. Έξαλλου τα Megapixel δεν παίζουν κανένα ρόλο, ο φακός μετράει

giannis

to kinito ayto einai gamato kai tha vgei ton ioulio kai timi 500 eyro alla den einai sigouro giatin timi!!!!!!!!!!!!!!!

giannis

tha pao na to paro standar

μαρια

pote 8a er8ei ellada kai ti timi 8a exei?
apantiste mou otan kseretai
euxaristo

mitsos1

re paidia mh kollate sta mp!!!!!!!!

mitsos1

ola ta kinhta stoxeyoyn sta mp les kai ayto beltiwnei thn poiothta ths eikonas …!!!!! magkes apo ta 3.2 kai panw h diafora den fainetai ektos kai an thelete na typwsete eikona sto megethos enos pinaka…… ayto poy prepei na koita3oyn oi etairies twn kinhtwn thlefwnwn einai to optiko zoom poy ola sxedon ta kinhta exoyn pshfiako kai alloiwnetai h eikona ……..

Antreas

Δεν είναι μόνο το οπτικό ζουμ, είναι και η ποιότητα του φακού. Κανείς δεν είπε ότι τα ΜΡ παίζουν ρόλο, αντίθετα μπορεί το C905 να βγάζει καλύτερες από αυτό. Εγώ θα ήθελα ένα με οπτικό ζουμ, xenon flash όπως του C905, δύο LED για βίντεο, κάμερα 5 Megapixel αλλά με πολύ καλό φακό.

mitsos1

nai o kyriws rolos gia thn kalh poiothta ths fwto einai o fakos kai meta ta mp. Alla fakoi kaloi exoyn vgei kai mp arketa omws to optiko zoom exei paramelhthei teleiws…!!!!! kai genikws kanena kinhto den exei ftasei ta epipeda ths pshfiakhs akoma…….

mitsos1

nai ayth einai h malakia ….!!!!!!!!!

johnnypcer

afto to kinhto exei xenin flash kai 16x zoom….ti fako omws exei re paidia 3erete?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]