Sony Ericsson, Ξεκλειδώνει τον boot loader στα Arc, Play, Neo και Pro

Ευχάριστα νέα για όσους αρέσκονται να πειραματίζονται με το κινητό τους και να του περνάνε νέες ROM και λειτουργικά συστήματα. Ευχάριστα νέα και για τους developers που θα έχουν πρόσβαση στην καρδιά των νέων μοντέλων της σειράς XPERIA και συγκεκριμένα στα Arc, Play, Neo και Pro. Τουλάχιστον σε κάποιες φουρνιές από αυτά! H Sony Ericsson αφήνει ξεκλείδωτο τον boot loader.

Η Sony Ericsson μέσα από το επίσημο blog της ανακοίνωσε ότι τα νέα μοντέλα smartphones XPERIA Arc, XPERIA Play, XPERIA Neo και XPERIA Prο θα έχουν ξεκλείδωτο τον boot loader για κατά βούληση flashάρισμα της μνήμης ROM. Προσοχή όμως, η Sony Ericsson αναφέρει ότι συγκεκριμένες φουρνιές κινητών που θα διατεθούν σε συγκεκριμένες αγορές θα είναι ξεκλείδωτα. Δεν διευκρινίζει όμως το πως θα μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ένα μοντέλο πριν το αγοράσει. Περιμένουμε νεότερα τις επόμενες εβδομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επεξεργάστηκε την 29 Μαρτίου 2011 17:48

Σχόλια

  • Πανεμορφο κινητο με φανταστικη σχεδιαση αλλα ακριβο...!!!!!Μολις το ειδα ειπα το επομενο κινητο μου..!αλλα μετα ειδα κ την τιμη....!!!:P (590 ευρω ειναι πολλα!!!!).

  • Σιγά σιγά οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να πιάνουν το νόημα... Δώσε ότι ζητάει ο λαός και θα δεις τις πωλήσεις σου να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

  • Ουαου!!!βηματα μπροστα για την se!δευτερο βημα σε λιγες μερες.....πιανει τ νοημα κ μονο καλο της δινει

  • Όντως η Sony-Ericson μας έχει εκπλήξει τελευταία με τις κινήσεις της. Δείχνει να πιάνει τον παλμό του κοινού.

  • @Solon Καιρος ηταν να τον πιασει!!Γιαυτο αλλωστε εβγαλε και το EDK για να ασχοληθουν και developers με τα κινητα της!!

    • Σου επιτρέπει να κάνει root το κινητό σου και να του περάσεις ότι λογισμικό και εφαρμογές θέλεις. Να πειραμτατιστείς δηλαδή μαζί του, αρκεί να έχεις τιςσχετικές γνώσεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.