Sony Ericsson Xperia Arc S, Γρηγορότερο με επεξεργαστή 1.4GHz [hands-on]

Ανακοινώθηκε το νέο αναβαθμισμένο Arc S που ουσιαστικά πρόκειται για ένα Sony Ericsson Xperia Arc με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz (το “απλό” Arc που κυκλοφορεί έχει 1GHz). Μην ξάχνετε άλλες διαφορές, αυτή στον επεξεργαστή είναι η μοναδική και εξακολουθούμε να έχουμε οθόνη 4.2 ίντσες Reality Display και κάμερα 8.1 Megapixel Sony Exmor R.

Το Xperia Arc S έχει λειτουργίες 3D sweep panorama για την κάμερα και θα αποκτήσει και το “απλό” Arc με update που αναμένεται το χειμώνα.

, Sony Ericsson Xperia Arc S, Γρηγορότερο με επεξεργαστή 1.4GHz [hands-on]
, Sony Ericsson Xperia Arc S, Γρηγορότερο με επεξεργαστή 1.4GHz [hands-on]

Sony Ericsson XPERIA Arc S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1.4GHz Qualcomm
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4,2 ίντσες, Reality Display, 854×480 pixels, capacitive, multi-touch, 16 εκ. χρώματα
– Αντιχαρακτικό γυαλί, επεξεργαστής Sony Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 2.46x smart zoom, auto focus, LED flash, image stabilizer
– Sony Exmor R for mobile CMOS sensor, HD video
Εσωτερική μνήμη: 512MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB (στη συσκευσία), δέχεται έως και 32GB
micro USB, GPS, Wi-Fi, DLNA, HDMI, Bluetooth, Radio FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125x63x8,7 χλστ.
Βάρος 117 γρ.
Χρώματα: Midnight Blue, Misty Silver

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

86 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

κωστα ξερουμε αν θα εχει μπροστινη καμερα?

Kostas

φορο χριστος στην φότο φαίνεται να έχει

Kostas P.

Πο ειναι φοβερο!! 🙂

Moisis

3D καμερα?

Γιώργος Στείρος

@Moisis +1

Mitsaras

@Moisis δεν έχει 3D camera , απλά χρησιμοποιεί λογισμικό για να μετατρέπει τις δισδιάστατες εικόνες σε τρισδιάστατες.

Γιώργος Στείρος

Παιδιά δεν έχει μπροστινή κάμερα, αυτό που φαίνεται μπροστά είναι αισθητήρας φωτεινότητας.

panos

Μοιαζει σαν ενα overlocked arc

Manos.p

Καθολου καλη ιδεα κατα την γνωμη καλυτερα να τον εκαναν δυπηρηνο και 1GB RAM να χτυπουσε και λιγο ανταγωνισμο και αυτο το ARC S δεν μου αρεσει καθολου μου θυμηζη αυτα τις HTC Desire S και wildfire S

anwnymoc xD

Αυτό δηλαδή είναι το υποτιθέμενο duo; Δεν καταλαβαίνω την διαφορά με το Arc. Τα ίδια είνια (εκτός βέβαια του επεξεργαστή) Θα γίνε hands – on;

Δεν έχει βίντεο – κλήση.
Εδώ είναι τα specs : https://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-arc-s

Jannis

Κώστα καμία κάμερα για 3G βιντεοκλήσεις έβαλαν ή μπααα;;;;

Μιλτιάδης

Την μπαταρία δεν γουστάρανε να την βελτιώσουν μάλλον επειδή ακούγονται τα καλύτερα

kkouzinas

sony ericsson Arc ή Arc s?

kkouzinas

sony ericsson Arc ή Arc s?(παρακαλω πολυ απαντηστε μου)

Γιώργος Τσ.

Arc S εφόσον διαθέτεις τα $$$…η μόνη διαφορά είναι ο επεξεργαστής ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.4Ghz μονοπύρηνος, ενώ το Arc 1Ghz…

kkouzinas

οκ ευχαριστω 380 θα το παρω απο το skroytz σε εναν γνωστο μου

kkouzinas

να ρωτησω σημερα πηρα το arc s απο το ιντερνετ και θελω να δω αν ειναι αυτο μην με κοροιδεψανε υπαρχη τροπος?

kkouzinas

οκ ευχαριστω πολυ αυτο θα κανω

charis

ειδα στο skroutz ενα μοντελο arc s που εγραφε Sony Ericsson Xperia™ Arc S Sony Ericsson LT18i Midnight blue(Μπλε)

Τι σημαινει το LT18i ;

Dimes

charis, LT18i είναι το μοντέλο του κινητού, “Xperia Arc S” είναι το όνομα..

charis

ευχαριστω , δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα να το αγορασω απο καποιο site στο internet… Θα ειναι το ιδιο με ενα arcs απο καποιο καταστημα κινητησ τηλεφωνιασ?

Dimes

no problem..! εγω απο skroutz το πηρα 😉 το κινητο συνουσιάζει..!

charis

ο ξαδερφος μου δεν μπορει να ανοιξει το android market …. τι πρεπει να κανει? εκτοσ απο το να εχει gmail?

Dimes

δεν μου ‘χει τύχει ποτέ αλλά για δοκίμασε να κλέισεις το κινητό και να το ξανα-ανοίξεις… αν ακόμα δεν γίνει τίποτα, για δοκίμασε να πας στις Ρυθμίσεις -> Διαχείριση Εφαρμογών, να βρεις την αντοίστιχη εφαρμογή (Market) -> Αναγκαστική Διακοπή και μετά να την ξανατρέξεις… αν ακόμα δεν γίνεται τίποτα, να βεβαιωθείς ότι το κινητό έχει την τελευταία ενημέρωση λογισμικού (με PC Companion)… αν ακόμα δεν γίνεται τίποτα, ψάξε στην επίσημη ιστοσελίδα της sony ericsson καπου που λέει υποστίριξη (ή κάτι τέτοιο) και βρες αντίστοιχο πρόβλημα (αν υπαρχει τέτοια στήλη)… αν ακόμα δεν γίνεται τίποτα, προσευχήσου..!

Dimes

εγώ φαντάστηκα ότι είναι αυτονόητο να έχει λογαριασμό.. παρεπιπτόντως, μερικά σχόλια τα ανεβάζω απ’ το συγκεκριμένο κινητό! 😛

charis

το xperia mini pro οταν παταει συνδεση λεει : δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη.

kamenos

charis προσαπθησε να φτιαξεις gmail απο τον υπολογιστη σου και μπες χωρις να κανεις δημιουργια.αν θυμαμαι καλα λεει καπου εισοδος!

charis

θα πω του ξαδερφου μου να κοιταξει στο site της sony ericson . ελπιζω να μην εχω τετοιο προβλημα με το αρκ σ. για να μπεισ στο android market μηπως θελει συγγεκριμενο τυπο δικτυου?

kamenos

charis πιστευω οτι δεν παιζει κανενα ρολο.

Panos227

Σε germano-vodafone και πλαίσιο υπάρχει μόνο σε λευκό και μαύρο.Η sony όμως το χει βγάλει και σε ασημί..σε ασημί εδώ έχουν μόνο το arc το απλό..μήπως ξέρετε αν στο μέλλον το φέρουν και σε ασημί?να περιμένω αν είναι..εκεί που ρώτησα κλασσικά μου είπαν πως δεν ξέρουν..Υπάρχει καμία πληροφορία??Ευχαριστώ..

dimitris

τι προτεινεται ρε παιδια?motorola atrix η το arc?

bill1989

τρελα το s! του περασα -ics- και του κανα overclock στα 2.0ghz!! τρελα! 🙂

kamenos

@bill1989 η αναβαθμηση στο arc s δεν βγενει τον γεναρη ? γιατι παντου λεει τοτε αν εχει βγει τωρα να παω να το βαλω?αξιζει?

kamenos

κωστα σε δικο σας αρθρο το ειδα που διμοσιευτηκε ενα σχολιο ποτε θα αναβαθμηστουν ολα τα android το συγκεκριμενο σχολιο το βρηκα κατω απο ενα αρθρο απο το nexus s αν δεν με απατα η μνημη μου.

bill1989

λαθος μου που δεν διευκρινησα..δεν ειναι επισημη η ics που περασα!! ειναι πειρατικη.. απο ανεξαρτητο developer(DooMLord) 😉

Νίκος

Θα κανω και εγώ την ίδια ερώτηση που έκανε και κάποιος παραπάνω: xperia arc s ή motorola atrix? Έχω επιδότηση από wind, είναι πάνω-κάτω στην ίδια τιμή (λίγο πάνω το atrix, αλλά μέσα στην επιδότηση), οπότε είναι οι δύο βασικές επιλογές μου, με λίγο πιο κάτω το LG Optimus 2x. Το μόνο που με ενοχλεί στο Arc είναι η έλλειψη μπροστινής κάμερας για βιντεοκλήσεις και το γεγονός ότι είναι μονοπύρηνο, αν και διαβάζω καλά σχόλια για την ταχύτητα του επεξεργαστή του. Το Atrix από την άλλη έχει καλά στοιχεία, αλλά με φοβίζει η πολιτική της Motorola για τα update. Αλήθεια, ξέρουμε αν το Atrix θα πάρει Android 4?

bill1989

arc s για εμενα παρε..

Kostas P.

Παιδια να σας ρωτησω κατι;; Λοιπον θελω να παρω το arc S και στον γερμανο λεει οτι εσωτερικη μνημη εχει 320 mb αληθευει;; και στην vodafone λεει 1GB! Δεν ξερω τι να κανω..

kkouzinas

@kostas το δικο μου το arc s 320mb λεει τωρα δεν ξερω μην βγενει και με 1gb αν και δεν νομιζω γιατι η sony δεν το συνηθιζει

Kostas P.

@kkouzinas βολεβεσαι με τα 320?

Κυριακος

1 γκιγα εχει με ελευθερα τα 320μβ

xrhstos

παιδιά ξέρετε από που να το αγοράσω το xperia arc s σε χαμηλή τιμή στη θεσσαλονίκη

kamenos

ψαξε στο σκρουτζ τωρα εχει 340

κλμρασας

μαγκες εχει καμερα για 3G?

dimitris

pedia einai kalo telika to xperia to arc s an mporei as mou apantisei kapios

bill1989

πολυ καλο και σταθερο ..το προτεινω ανεπιφυλακτα!!

kkouzinas

μαγκες το εχω 6 μηνες σχεδων και τωρα τελευταια μου τρωει κατι σκαλοματα που και που σε εφαρμογες μπορει να εφθυνονται και η εφαρμογες ομως..κατα τα αλλα μια χαρα !το συνιστω!!!

arc s

pws to blepete to khnito leei h kltrea xperia mini pro?nmzw arc alla peite m thn gnwmh sas eseis pou to xete kai sta mnmta to ”plhktrologio” einai eykolo?

kkouzinas

στα μηνυματα μπορεςι να εχει και υπολογιστη πληκτρολογιο και κηνιτου εμενα προσωπικα με βολεβει πολυ

maria

η εφαρμογη στ Arc S wisepilot ειναι δωρεαν???ξερει κανεις??

kkouzinas

η μονη χρεωσει που μπορει να εχεις ειναι αν βαλεις ιντερνετ για να το πιανεις αλλα εχει και δωτιφορο (δεν ειμαι 100% σιγουρος κιολας)

Ελεναααα

Ρεεεε! Ειναι μαματο! Το θελω σε ροοοζ! ΓΙΝΕΤΑΙ???
προς το παρον βεβαια ειναι ολα τα χρωματα σε ελειψη!!ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

haris Doganis

1 πρόβλημα και όποιος μου το λύσει θα του αναψω λαμπάδα! αφου εχει 320mb ελευθερα και δεν εγκαθίστανται όλες οι εφαρμογές στην sd υπάρχει περιορισμένος αριθμός εφαρμογόν και +αυτο θα πρεπει καθε φορα που κατεβαζω μια εγαρμογη να την μετακινω στην καρτα μνημης..καμία ιδεα κανεις??

kkouzinas

φιλε haris doganis αυτο το προβλημα το εχω και εγω πρεπει να της παω μια μια τωρα θελω να ψαξω αν ηπαρχει καμια επιλογη που να της πιγενει απευθειας στην sd

haris Doganis

ναι ρε γαμοτο! το ξερω οτι δεν παει καλα αν δεν εχει ενσωματωμενη και ειναι όλα μια χαρα .. ε σχεδον.. αν ήταν και δυπυρηνο ακομα καλυτερα, εχω zte blade τωρα και σκευτομαι να παρω αυτο. να σε ρωτησω ειναι βαρυ ? κουραζεσε αν το κρατας πολυ ωρα?

kkouzinas

φιλε μου το κηνιτακι ειναι πολη ελαφρη και πολυ λεπτο βολευει πολυ σε σχεση με αλλα κηνιτα των ιδιον ιντσον.εγω ειμαι 15 χρονων και δεν το εχω καθε μερα εχω δευτερο αριθμο που το χρησιμοπειο ελαχιστα γτ φοβαμαι μην σπασει σε καμια τσεπη (τοσο λεπτο που ειναι)..αλλα αμα του εχεις θικουλα εριμη δεν καταλαβενει τπτ

theonaki

γεια σας….Πηρα και εγω το arc s σε άσπρο και ειναι απλά τέλειο……..πολύ γρηγορο σε σχέση με αλλά smartphones…….τέλεια εικόνα και ηχος!!!!!

george

εχω και εγω το arc s αλλα εχω ενα προβληματακι,δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες μου…..μπορει καποιος να με βοηθησει;;;;;;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

τι γινεται με την εγγυηση αν το arc s ειναι εισαγωγης αλλα αγορασμενο απο ελλαδα με αποδειξη κανονικα?

kkouzinas

δημητρη και εμενα ειναι ετσι αλλα το εχω παρει απο το ιντερνετ ποιο φθηνα εσυ το εχεις παρει απο καταστατηματα επονιμιας?

kostas1

Παιδιά έχω ενα arc s εδώ κ ένα 6μηνο..δούλευε άψογα.. Πριν 2 εβδομάδες βλέπω στο pc companion οτι μπορεί να παρεει αναβάθμιση από το Android 2.3 σε 4.02 .Κάνω τη διαδικασία , επανεκκίνηση μου δείχνει οτι είναι οκ..σε 2-3 μέρες παρατηρώ να υπάρχει καθυστέρηση στην οθόνη κ ακόμας χειρότερα να ανεβάζει πολύ κ συχνά τη θερμοκρασία..επιπλέον παγώνει η οθόνη κολλάει δηλαδή το τηλέφωνο κ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το σβήσω κοκ.. Υπάρχει καμία εξήγηση ή διόρθωση για όλα αυτά ή την πάτησα?? Σημειωτέον οτι αν κανείς αναβάθμιση δεν μπορείς να επαναφέρει το τηλέφωνο στην παλαιότερη έκδοση..

kkouzinas

αυτο το διμιουργισε η αναβαθμυση θα το επανωρθωση η σονη με κατι ποιο καινουριο εγω για αυτο περιμενω και δεν την εκανα καομα

kostas1

(Ευχαριστώ kkouzinas)
Η αναβάθμιση ήταν 4.0.3, όχι 0.2..Διαβάζοντας διάφορα φόρουμ είδα οτι κ άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα..το περίεργο είναι πως ενώ στη σελίδα Android αναφέρει οτι αν το αναβαθμίσετε στην έκδοση 4, μετά δεν ξαναγυρναει σε παλαιότερη έκδοση σε φόρουμ γράφει οτι στο σέρβις της Sony μπορείς να το ξανασεταρεις στην αρχική του έκδοση.
Το μόνο που φοβάμαι είναι κάποια βλάβη λόγω της υπερθέρμανσης.

kkouzinas

kostas1 να μην κανω ακομα την αναβαθμυση εε?

amalia

γεια σας!εχω βρει το συγκεκριμενο κινητο απο ιστοσελιδα στο ιντερνετ(σκρουτζ) με 278 ευρω σε ασπρο και δεν ξερω αν ειναι καλο και αν πρεπει να τους εμπιστευτω και να το αγορασω.επειδη αυτην την στιγμη το κινητο βρισκεται στα 400 ευρω στα υπολοιπα μαγαζια και εχει μεγαλη διαφορα στα χρηματα..και σκεφτομαι μην ειναι μεταχειρισμενο η τιποτα αλλο και το παρω τζαμπα!μηπως ξερει καποιος τι παιζει να μου πει και την γνωμη του πριν το παρω????ειναι επειγων.!οποιος ξερει ας απαντησει please!!!ευχαριστω εκ των προτερων!

kkouzinas

amalia και εγω απο απο το σκρουτζ το πηρα και ολα ειναι μια χαρα απλα να ξερεις οτι δεν καληπτεται απο την σονυ ερικσον της ελλαδας απο εδω το πηρα https://www.skroutz.gr/m/416/Open365 και μου το ειχαν φερει σε λιγοτερο απο 24 ωρες

amalia

εμενα μου ειπαν οτι με την εγγυηση μπορω να το παω στη σονυ ερικσον η στο ιδιο μαγαζι απο οπου το πηρα αν χαλασει η παθει κατι..δεν ισχυει?και μια αλλη ερωτηση οταν το αγορασες το κινητο ηταν ηδη αναβαθμισμενο με τη νεα εκδοση η με την παλια?

amalia

στο λεω γιατι εγω οταν το αγορασα ηταν απο μονο του αναβαθμισμενο και εχω ρωτησει σε πολλα καταστηματα και στην ιδια τη σονυ ερικσον και μου εχουν πει οτι τα κινητα τα πουλανε με την παλια εκδοση και ποτε αναβαθμισμενα με την πιο νεα εκδοση!τωρα εδω τι γινεται?αφου σε ολα τα καταστηματα τα στελνουν με την παλια εκδοση πως γινεται στο συγκεκριμενο να το εστειλαν αναβαθμισμενο?εν τω μεταξυ το κινητο φαινοταν οντως καινουριο αφου το κουτι ηταν με ζελατινα και σφραγισμενο με 2 αυτοκολλητα.αλλα δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα πως το δινουν αναβαθμισμενο..εχω ρωτησει σε πολλα καταστηματα και δεν μπορει να μου λυσει κανεις την απορια!!

kkouzinas

εμενα δεν καληπτετε απο της ελλαδος και εγω οταν το πηρα δεν ειχε βγει καν το 4.0 οποτε δεν ξερω

ermis

kkouzinas δεν ειχες απολυτος κανενα προβλημα που το αγορασες απο αυτο το ηλεκτρονικο καταστημα?Ηταν ολα οκ??Γιατι σκευτομαι να το αγορασω και εγω απο εκει!!

ermis

παιδια απορια!!!Samsung Nexus S ή Αρψ Σ επειγων!!!!

Antonis

Nexus βεβαια

ermis

εισαι σιγουρος???Νομιζω πως το Arc S εχει πολυ καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα!
@amalia απο ποιο καταστημα του Skroutz το αγορασες??

kkouzinas

@emis το εχω στειλει ποιο πανω αν δεις..και ναι κανενα απολυτως προβλημα..αλλα μαγκα μου γνωμη μου sony xperia P αν βγαινεις το πηρε ενας φιλος και γαμαει..αλλα και το arc τα σπαει

ermis

@kkouzinas σε ευχαριστω πολυ!Θα το λαβω υποψη μου 😀

petros

Γεια σας θα ηθελα λιγο βοηθεια γιατι δεν ξερω πολλα για κινητα τηλεφωνα…ειμαι αναμεσα στο NEO V και στο ARC S.Πιο πιστευεται ειναι καλυτερο?επειγων…!ευχαριστω πολυ!

kkouzinas

arc s βεβαια !αν διαθετης τοσα χρηματα

ermis

Το αγορασα πριν 3 ωρες!!!Ποση ωρα πρεπει να διαρκεσει η πρωτη φορτιση?????ΕΠΕΙΓΩΝ

ChristosT

Παιδιά πάντα ήμουν φίλος των ericsson τηλεφώνων, είχα πριν το x10 mini pro, μετά πήρα το mini pro και τώρα το arc s απλά για να πουλάω μούρη με την μεγάλη οθόνη και την καλή σχετικά κάμερα. όλα μια χαρά για τα λεφτά του, κατέβασα και ένα application power saver (όχι από το android market) και η μπαταρία πάει 2 μέρες, αν έχεις κάπως χαμηλωμένο το φωτισμό! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 4.0. Το μόνο προβλημα ότι σαμπώς και όταν τραβάω βίντεο ακούγεται θόρυβος σαν να τρέχει νερό.. βασικά όταν είδα και το mini pro ξανα μετα είδα ότι πάλι ακούγεται θόρυβος.. ίσως η οθόνη του που είναι κρύσταλο να με έκανε να τα περιμένο όλα άψογα? Άλλος με το ίδιο ‘πρ’οβλημα’?

Stefanosmagick

Αν μπορει καποιος να μας πει τι παιζει με την τοσο
Μικρη ΕΣ. Μνημη; Ποσες εφαρμογες μπορει να παρει δηλαδη. Δεν εχω καμια σχεση με
Adroid μεχρι τωρα εχω iPhone και λεω να αλλαξω λιγο περιβαλλον. Το ειδα απο το κοντα το arc s και μου εκανε πολυ καλη εντύπωση. Αλλα Το θεμα με την μνημη με προβληματιζει πολυ. Καταλαβαινετε η διαφορε με τα 32g του iPhone ειναι μεγαλη. Οποιος γνωριζει παρακαλω να βοηθησει.

christost

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ APPLICATIONS ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΝΙΑΟΥ 🙂

kkouzinas

ουτε εφαρμογη δεν θελει απο της ρυθμησεις πας της εφαρμογες στην καρτα μνημης\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.