Σεισμός στην Ιαπωνία, Καθυστερεί το Sony Ericsson XPERIA Neo

Παρ’ ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τα τραγικά γεγονότα της Ιαπωνίας, καθημερινά εμφανίζονται νέα προβλήματα που προέρχεται από αυτά. To τελευταίο είναι η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του νέου Sony Ericsson XPERIA Neo, η οποία αναβάλλεται προσωρινά ως τα μέσα του καλοκαιριού.

, Σεισμός στην Ιαπωνία, Καθυστερεί το Sony Ericsson XPERIA Neo

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Sony Ericsson τα αποτελέσματα του φονικού σεισμού της Ιαπωνίας είναι εκείνα που προκαλούν προβλήματα στην παραγωγή και των τριών νέων τις μοντέλων, των XPERIA Arc, ΧPERIA Play και XPERIA Neo. Κατά συνέπεια το XPERIA Neo δεν θα κυκλοφορήσει στην ώρα του, κάτι που όπως φαίνεται συμβαίνει ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στο λανσάρισμα των άλλων δύο μοντέλων.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής τοποθετείται κάπου στις αρχές του τρίτου τριμήνου της χρονιάς, ενώ σύμφωνα με την σελίδα της Sony Ericsson Ιταλίας στο Facebook η κυκλοφορία θα ξεκινήσει πιο συγκεκριμένα στις αρχές Ιουλίου.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Και να μην το εβγαζε καθολου στην παραγωγη προς οφελος της θα ηταν απο την στιγμη που αντιμετωπιζει προβληματα.Δεν πιστευω να υπαρχει πολυς κοσμος που θα αγορασει ουτε το Neo αλλα ουτε και το Play.

lefteris

Tο xperia pro πότε θα έρθει στα καταστήματα?
Δεν υπάρχουν νεα?

kwstas

Επισκευθηκα ενα καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μου ειπαν πως θα κυκλοφορησει το Σεπτεμβριο…
Τι θα γινει τελικα?… Ας απαντησει καποιος που ξερει!!

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει. Ότι ξέρεις, ξέρουμε και εμείς! Όταν έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο εδώ στο Techblog 🙂

john

Παιδια γεια σασ.Επειδη ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω αυτο το κινητο και δεν ηξερα οτι εχει καθυστερηση κλπ πηγα σημερα μια βολτα στα μαγαζια να ρωτησω.Οι πιο πολλοι δεν ξεραν καν αλλα μερικοι μου ειπαν οτι στα καταστηματα στην ελλαδα δεν θα ερθει καθολου τελικα.Τωρα το ερωτημα ειναι οτι στο ιντερνετ υπαρχουν μερικα site που το γραφουν οτι ειναι διαθεσιμο!Μπορει καποιοσ να μου πει αν ξερει κατι να το παραγγειλω η μηπωσ εχει ακουστει κατι κακο για το κινητο και δεν το ξερω?Ευχαριστω να στε καλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.