Sony Ericsson Xperia Ray ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Ericsson Xperia Ray ένα από τα πιο όμορφα και καλύτερα μοντέλα της σειράς Xperia για το 2011. Το Xperia Ray έρχεται με οθόνη 3.3 ίντσες Bravia ανάλυσης 854×480 pixels, κάμερα 8.1 Megapixel, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και Android 2.3. Δείτε το βίντεο.

Sony Ericsson Xperia Ray
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz Snapdragon, Adreno 205 GPU
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.3 ίντσες, 480×854 pixels, 16 εκ. χρώματα, Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 8.1 Megapixel, LED flash, auto-focus, video HD 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 300MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 111x53x9.4 χλστ.
Βάρος: 100 γρ.

, Sony Ericsson Xperia Ray ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Xperia Ray ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Xperia Ray ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Xperia Ray ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

68 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris Grigoriadis

Εισουνα χειμαρρώδης αλλά το αξίζει το κινητό γιατί το παρουσίασες έτσι όπως έπρεπε,και αυτό γιατί το έχω. Ότι είπες είναι πραγματικότητα. Μπράβο.

Αντωνης

Respect για το “μου’πεσε”!!!Μου εφτιαξε τη μερα!

stavros

κωστα εχω παρατηρησει οτι σε ολα τα κινητα βαζεις τα ιδια βιντεακια italian job απο τοτε που παρουσιασες νομιζω το hd2 νομιζω… μπορεις να μας δειξεις και βιντεακια αναλυσης 1080p mkv στα κινητα πως ανταποκρινονται και αν τα σηκωνει ο επεξεργαστης τους και αν παιζουν?

Παντελακος

Κύριε Κώστα κατά τη γνώμη σας πιο όμορφο design έχει αυτό ή το Arc ?

Nick

Nokia X6 design 😉

Nickolas

Πολύ ωραίο design και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ειδικά για την τιμή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να το βρει κάποιος στα 270 ευρώ αν ψάξει σε online καταστήματα. Η πλάκα είναι οτι λόγω του μεγέθους της οθόνης το pixel density πλησιάζει αυτό του iphone 4s, συγκεκριμμένα 330 για το iphone, 297 για το xperia ray. Μπράβο στη Sony Ericsson και μπράβο στον Κώστα για το πολύ καλό και αναλυτικό review.

automan

ενα πιο λεπτο nokia x6 με android :/..

psarrism

Το έχω το κινητό (προσωρινά), γενικά συμφωνώ ότι πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο smartphone, πολύ ποιοτικό, ιδιαίτερο και αρκετά φθηνό. Θα σταθώ στα μειονεκτήματά του.
Για την κάμερα: τέλειος φακός αλλά πολύ μεγάλη συμπίεση που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού στο τελικό αρχείο και φυσικά στο μέγεθός του.
Το σημαντικότερο κουσούρι του αφορά στην οθόνη αφής, δεν είναι όσο ευαίσθητη όσο θα έπρεπε να είναι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να πατήσω και να ξαναπατήσω για να πάρει την εντολή. Ουσιαστικά σε “υποχρεώνει” να ασκείς μεγαλύτερη πίεση απ’ ότι θα ήθελες, γιατί είναι εντελώς random το “πρόβλημα”. Όσοι περάσουν από ένα οποιοδήποτε iPhone στο Ray, θα φάνε ήττα στο συγκεκριμένο θεμα (για να μην τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια, δεν αρκεί ένα benchmark και μερικά widgets για να κάνουν ένα καλό smartphone).
Σε ταχύτητα δε συγκρίνεται με τα ακριβά διπύρηνα, είναι πιο αργό αλλά με μια καλή custom rom “πετάει”. FullHD ταινίες δεν παίζει καλά (με mx video player) γιατί δεν έχει HW acceleration. Επίσης δεν έχει TV out!
Τέλος, θεωρώ ότι cyanogenmod roms είναι ίσως η καλύτερη πρόταση αλλά ακόμα δεν υποστηρίζουν το φλας και το ραδιόφωνο. Εκτοξεύουν, όμως, τη συνολική του απόδοση!!!

Max91

@psarrism
Εσυ που το εχεις… η και οποιοσδηποτες αλλος μπορει να μου πει κανεις για το xLoud τι ακτιβως κανει απ’οτι εχω διαβασει δυναμωνη τον ηχο ειναι αληθεια…??? αν ναι που στο μεγαφωνο η και στα ακουστικα (επειδη με νοιαζει η ενταση στα ακουστικα πολυ)…
και κατι τελευταιο το Arc που δεν εχει το xLoud παιζει πιο χαλια δηλαδη..?

Max91

@Κοστα…
θα αναβαθμιστει σε ICS…???

Bakos360

@max91
έχει και το arc το xloud μετά από τις τελευταίες ενημερώσεις.
ωστόσο δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά αν λειτουργεί και στα headphones διότι μέχρι τώρα έχω βάλει μόνο δύο η τρεις φορές.(νομίζω πως ναι πάντως αλλά καλό θα ήταν να έπαιρνες και άλλη γνώμη)
πάντως στο ηχείο είναι αισθητή η διαφορά με το xloud (σε μερικές περιπτώσεις όμως είναι λες και γονατίζει το ηχείο και τρίζει λιγουλάκι)

butters

@max91 Όλα τα Xperia του 2011 θα πάρουν ICS.

psarrism

Το ερώτημα του ICS απαντήθηκε.
@Max91, δεν έμεινα πολύ με stock rom και δε θυμάμαι αυτό που ρωτάς για το xLoud. Πάντως, αν θες τη συμβουλή από κάποιον που έχει χάσει μεγάλο μέρος της ακοής του επειδή άκουγε στο παρελθόν πολύ δυνατά μουσική με ακουστικά, μην το ξανακάνεις ποτέ. Να ακούς σε χαμηλή ένταση, διαφορετικά θα καταλήξεις να χάσεις τις υψηλές συχνότητες (τουλάχιστον) σε βαθμό που δε θα ακούς τα ηλεκτρονικά “μπιπ”, ίσως χάνεις τα “σ” από τις λέξεις των συνομιλιτών σου και σίγουρα κάθε βράδυ και σε στιγμές ησυχίας σου θα ακούς “τζιτζίκια” (ή εμβοές) μέχρι το τέλος της ζωής,ενώ θα πρέπει να αποφεύγεις τους χώρους με δυνατή μουσική. Ελπίζω να σε τρόμαξα αρκετά.
Ο ήχος, πάντως, στα ακουστικά του Ray είναι ικανοποιητικότατος σε ποιότητα και ένταση και χωρίς το xLoud. Ακόμα και για μένα είναι δυνατός.

PaScHoU3Lo

Δεν μου αρεσει καθολου!!!

panos

μου φαινετε ηή η οθονη πρασινιζει στον browser

Τα hands – on σου είναι θεϊκά….”Μου πέσε” — 😉

Max91

@psarrism
Σ’ευχαριστω φιλε μου για την συμβουλη σου…
Και συμφωνω μαζι σου για ολα αυτα που λες γαι τον ηχο απλα το θεμα ειναι οτι δεν ακουω παντα τσιτα την μουσικη απλα θελω που και που να “την ακουσω” καλα καλα… 🙂

A.A.

Κακο touch response. Φαινεται στο hands on, αρκετες φορες χρειστηκε να πατηθει δυο και τρεις φορες για να ανταποκριθει. Κριμα και φαινοταν καλο αρχικα, αλλα με 247 υπαρχει το galaxy s ή με λιγα παραπανω καποιο w7 ακομα καλυτερα.

sayian

Πραγματικα απορω πως εντυπωσιαστηκες απο αυτο το κινητο ρε φιλε! Δεν ειναι ασχημο, αλλα ουτε λογος να λες οτι σε εντυπωσιασε απο τη στιγμη που εχεις πιασει ολα τα κορυφαια κινητα. Και για android το hardware Που εχει ειναι ξεπερασμενο. Συγκεκριμενα λες οτι ξεφευγει απο τον ανταγωνισμο οσων αφορα το σχεδιασμο και τα τεχνικα χαρακτιριστικα. Θα μπορουσα να συμφωνησω μονο αν εννοεις οτι μενει πισω σε αυτους τους τομεις (εξαιρω μονο την καμερα).

Angelos

To review που περίμενα τόσο καιρό Κώστα. Μπράβο, απλά τέλειο !

psarrism

Επίσης, αυτό που βλέπετε πανω στην οθόνη είναι όντως… screen protector!

Baggelis

Κωστα μαζι με το review ειπες να κανεις και ενα crash test!!

symmetryboy

stavros αν θελεις 1080p mkv ΜΟΝΟ το galaxy s2!!!
(Δε ξερω το galaxy nexus τι θα κανει…)

kostasbar

κυριε βλαχακη καλημερα και συγχαρητηρια για την δουλεια σας. ειμαι επαγγελματιας ταξιδευω συχνα εξωτερικο και κανω βαρια χρηση του κινητου ( ωρες πολλές την ημέρα κλήσεις, ιντερνετ κλπ ) δεν με νοιαζει τόσο το λειτουργικό του κινήτου όσο η ποιότητα κατασκεύης, προτιμώ κινήτα που ειναι κατασκευασμένα απο αλουμίνο και όχι απο πλαστικό και που δίνουν ωραία αίσθηση. είμαι αναμεσα στο ΝΟΚΙΑ Ν8 και στο ray . ποια απο τις δύο συσκευές προτείνετε ?

Panagiotis

Κύριε Βλαχάκη ποιό μου συστήνεται να αγοράσω: το Huawei Honor ή το Xperia ray?

iceman

@ kostasbar : θα σου προτεινα και το νοκια E7 (πιο επαγγελματικο) αλλα και το n8 ειναι πολυ καλη συσκευη (ευτυχης χρηστης του) 🙂
@ panagiotis : huawey honor λογω μεγεθους οθονης, επεξεργαστη, διαρκεια μπαταριας, αλλα πρεπει να κανεις υπομονη, ερχεται με το νεο ετος…. 🙂

kostasbar

iceman ευχαριστω για την αποψη σου. πιο πολυ ενδιαφερον δινω σε μια συσκευη στο hardware χρονο και ποιοτητα ομιλιας και ποιοτητα κατασκευης και design . απεχθανομαι τις πλαστικες συσκευες για αυτο και ειμαι αναμεσα στο Ν8 ΚΑΙ ΤΟ xperia ray. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ XPERIA RAY EXEI ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ Η ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ DEMO ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Η ΜΕΤΑΛΛΟ. Ε7 ΚΑΙ Ν8 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Panagiotis

ευχαριστω iceman αλλα δεν την ξερω και πολυ την Huawei και δεν ξερω τη εταιρεια ειναι…περιμενω και αλλες γνωμες εαν γινεται 🙂

Thanos

Ειμαι αναμεσα σε νοκια ν8 και σε xperia ray. Μου αρεσουν πολυ και τα δυο κινητα και ειδικα το ν8, αμα παρει και την αναβαθμιση σε belle θα ειναι τελειο,(και με την anna καλα ειμαι). Παντως φοβαμαι, οτι μπορει να κολλαει λιγο, λογω του 680ΜHz επεξεργαστη του, αλλα τα symbian κινητα δεν θελουν μεγαλη επεξεργαστικη ισχυς. Το ray φαινεται πολυ ωραιο κινητο σχεδιαστικα, αλλα και απο θεμα hardware. Περιμενω γνωμες σας.

tasos

παιδια πριν μια ωρα το ειδα για πρωτη φορα που το πηρε ενας φιλος μου και το ζηλεψα.πανεμορφο.βολικο στο χερι και με φοβερη οθονη.δεν εχω εμπειρια απο τα τελευταιας τεχνολογιας smartphone αλλα αυτο το μαραφετι ειναι φοβερο.εχω ενα iphone 2g και μπροστα σε αυτο ειναι γκουμουτσα.δεν ξερω τι εχει πιασει τον κοσμο με ολα αυτα τα κινητα που ειναι σαν ηλεκτρονικες παντοφλες,για μενα ακομα και οι 3΄5 ιντσες του iphone ειναι πολλες.θες ταινιες σερφαρισμα και τα λοιπα τραβα σε 7αρι tablet.εγω παντως με τετραδιο στην κωλοτσεπη εξω δε βγαινω,ειδικα το καλοκαιρι.

Kωνσταντίνος

Δεν ξέρω ποιό να πάρω το Ray ή το Neo V ???? Πείτε μου γνώμες

Γιαννης Ρ

Κυριε Βλαχακη μηπως μπορειτε να μου πειτε τιμη σαρ εχω ψαξει ολο το google!

magdalene

ειμαι αναμεσα στο ray και στο nokia 700…ποιο μου προτεινετε?

butters

@Γιάννης Ρ
Γιατί δεν δοκίμασες το site της εταιρείας; 😛 Εδώ θα βρεις το SAR: https://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/sarinformation/xperia-ray?cc=gb&lc=en

@magdalene
Προσωπικά προτιμώ το ray, θα πρότεινα να πας μια βόλτα στα μαγαζιά και να τα δεις για να αποφασίσεις καλύτερα.

magdalene

@butters
κ εγω το ray προτιμω αλλα ειναι το πρωτο μοy smartphone κ εχω ψιλομπερδευτει…android…symbian…

butters

@magdalene Με βάση τα όσα μου λες, νομίζω ότι αξίζει μια βόλτα από τα μαγαζιά για να τα δεις live, γιατί ότι και να προτείνουμε εμείς, σημασία έχει τι σου αρέσει και τι θα σε βολέψει.

magdalene

@butters
εχεις απολυτο δικιο!θα παω μια βολτιτσα μετα!ευχαριστω!

nikos13

χτες αυτο το κινητο το αγορασε ενας φιλος μου και πραγματικα μου αρεσε πολυ !! τοσο και στον σχεδιασμο οσο και στην οθονη φαινεται οτι ειναι μακροστενο αλλα στην παλαμη ταιριαζει τελεια!!
επισης στην οθονη δεν εχει κανενα προβλημα και ανταποκρινεται πολυ καλα με πολυ φωτεινα και ωραια χρωματα!!!

Παναγιώτης

Ρε παίδες Neo V ή Ray??Απαντήστε σύντομα είναι ανάγκη..ευχαριστώ

nikos13

Παναγιώτης το Ray σου πρωτεινω να παρεις ειναι καλυτερο

Chris1926

κυριε Βλαχακη εχω μια απορια!
xperia ray ή xperia mini??εχετε να μου προτεινεται κανενα αλλο μήπως μεταξυ 200-300 ευρω?

NickBill

Το ray μου αρέσει και μένα όπως επίσης και το Atrix στα ίδια χρήματα . Τι να προτιμήσω ?
Περιμένω απαντήσεις από εσάς που ασχολείστε , ψάχνεται διαβάζεται και μπράβο σας .Αγαπάτε
την τεχνολογία και αυτό φαίνεται. Βοηθάει πολλή όλους εμάς τους απλούς χρήστες τις τεχνολογίας .
Ευχαριστώ .

dimitrelias21

γεια σας…θα ηθελα την γνωμη σας…αυτη την στιγμη εχω το iphone 3gs το οποιο μου εχει παθει μια βλαβη παρ ολα αυτα φτιαχνετε με ενα ποσο που δεν θα ξεπερνα τα 150ευρο…επισης απο την αλλη σκεφτομαι να αγορασω το xperia ray γιατι με τα μεχρι τωρα στοιχεια φαινεται οτι αξιζει και αυτο…τι να προτιμησω?…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

dimitris13

Κωστα (ή οποιος αλλος ξερει) οταν λες το touch έχει μικρά θεματάκια, εχει τα θεματακια που εχουν ολα τα xperia οπως το neo v ή το mini? ή το ray εχει μεγαλυτερα? αν εξαιρεσεις τα i-phone ποια εχουν καλυτερο touch?

Chris1926

παιδια πηρα το ray απο γερμανο!!!!κι ενω ηξερα οτι εχει μπαταρια 1500mAh μεσα στο κουτι ειχε 1460mAh.εχει μεγαλη διαφορα???

vasilios

να ρωτησω κατι εγω.χθες μου ηρθε μια αναβαθμιση αλλα δεν ειχε να κανει με το λειτουργικο αλλα μαλλον με τον αριθμο εκδοσης(4.0.2.Α.0.62) ξερει κανεις να μου πει τι ειναι?

Conan

Καλησπερα σε ολους.. βρε παιδια το ray δεν υποστηριζει video call.. με 3G.. το παλευω 2 ωρες..??

αλεξης

psarrism, χαλάρωσε. ρομ με ελειψεις και λοιπες μαμακιες.
Εθαψες ενα καταπληκτικο κινητο……

elena

Καλησπερα σε ολους,ξερετε αν γινεται video call,και πως?????ευχαριστω εκ των προτερων.

panagiotis

θελω μια πολυ μεγαλη βοηθεια !!
ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα και δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα γιατι και τα τρια μου αρεσουν πολυ!
Xray – Neo V – xperia mini
η βοηθεια σας θα με ξεμπερδεψει

Panagiotis

το ray παρε μην το σκεφτεσαι…το εχω συγκρινει με neo v και mini και ειναι πολυ μπροστα 😉

Στρατής

Παιδιά μήπως ξέρετε κανένα αξιόπιστο μαγαζί να το πάρω σε καλή τιμή;

Babis

ρε παιδες το Xperia Ray κολαει καθολου εκτος το μικρο αυτο προβλημα αφης εχει κανενα αλλο..Και τελος ειναι καλη επιλογη???

kyriakos

@Babis

Αδερφέ το έχω εδώ κ κανα μήνα το κινητό.
δεν έχω βάλει το ICS γιατί απότι έχω δει στα διάφορα φόρα πολύς κόσμος γυρνάει στο τζίντζερμπρεντ λόγω διαφόρων λαγκ κ.ο.κ.
Γενικά είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. (εγώ το βρήκα ελάχιστα μεταχειρισμένο στα 150 ευρώ και σε άψογη κατάσταση, και από ότι είδα έχει πέσει κι άλλο η τιμή του στα μαγαζιά).
Η οθόνη όντως είναι γαμάτη αν κ υπάρχει ένα μικρό θέμα με την αφή.
Δεν είναι πάντως κάτι που εμένα με ενοχλέι ιδιαίτερα.
Η κάμερα είναι πολύ καλή.
Το σήμα του είναι μάλλον μέτριο – το λέω βέβαια ζώντας σε χώρο που κανένα κοσμοτέ κινητό δεν έχει καλό σημα. κ έχουν περάσει πολλά από το σπίτι μου. Αν είσα;ι κάπου με καλό σημα δεν θα έχεις κανένα θέμα.
Ετοιμάζομαι να βάλω kai cyanogenmod 7 για να φύγουν όλες οι άχρηστες για μένα προεγκατεστημένες εφαρμογές και να παραμετροποιήσω όπως θέλω το κινητό.
Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, και μπαταρία στα γνωστά επίπεδα των σημερινών σμάρτφόουνς.
Αυτάααααα…..

Panagiotis1

παιδια σκεφτομαι να το αγορασω! Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το huawei ascend p1! Βεβαια το δευτερο θα ειναι πιο ακριβο! Ποιο να παρω? Το ray ειναι πολυ παλιο τωρα?

Butters

@Panagiotis1
Το ray είναι πολύ καλό κινητό, δες το από κοντά σε κατάστημα για να το αξιολογήσεις εσύ ο ίδιος. To Huawei έχει βγει στην αγορά; Άλλου τύπου κινητό, με μεγαλύτερη οθόνη και διαστάσεις (από κόστος δεν ξέρω)..

Vasilis M.

παιδια σκεφτομαι να το παρω..αλλα επειδη εχω το mini pro ξερω απο xperia και επισης ξερω για την μπαταρια. Στο μινι προ που εχω τελειωνει πολυ γρηγορα. Ετσι θα τελειωνει και στο Ray?

Mj

ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧPERIA RAY, TO XPERIA SOLE, TO XPERIA U KAI ΤΟ NOKIA LUMIA 710 ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΘΑ Μ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ Κ ΓΤ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

chris

Κώστα, έχω το Xperia Ray εδώ και 8 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα. Εδώ και 2 μέρες ενώ κλειδώνω το κινητό αυτό ενεργοποιεί μόνο του την οθόνη, άλλες φορές 1 φορά και άλλες περισσότερες. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτό;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

mavrantzas

Κύριε Βλαχάκη επηρεασμένος από την παρουσίασή σου για το ray το αγόρασα αλλά αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα . Καταρχήν είχες σε όλα δίκιο αλλά εγώ έκανα την εξής βλακεία : Όταν μετέφερα τις επαφές από το προηγούμενο κινητο σε αυτό τις έδειχνε πρώτα με τα ονόματα ( περίπου 650 επαφές). Για να λύσω το πρόβλημα πήγα στην vodafon της περιοχής μου μήπως υπάρχει λύση αλλά αυτό που μου πρότειναν και το δεχτηκα ήταν να αναβαθμίσω το κινητό σε 4.0 ics. Τότε λοιπόν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Για να μπω στις επαφές από το αντίστοιχο πλήκτρο έκανε τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα. Ή όταν ήθελα να πάρω τηλέφωνο το ίδιο. Απελπίστηκα και προχθές έκανα μόνος μου με τελευταία αναβάθμιση όπου λύθηκε το πρόβλημα κατά 80%. Ακόμα ύστερα από τις αναβαθμίσεις η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Πουθενά αλλού το κινητό δεν μου κολλάει και πάει σφαίρα. Υπάρχει κάποια λύση που δεν γνωρίζω;; Μπορώ να ξαναγυρίσω στην έκδοση 2.3 ;;; Για παράδειγμα η κόρη μου έχει το νέο v με την ίδια μπαταρία παίζει παιχνίδια όλη μέρα και η μπαταρία ατελείωτη. Θα εκτιμούσα πολύ κάποια απάντηση σε κάποιον που γνωρίζει πραγματικά από κινητά και ειδικά σε εσας κύριε Βλαχάκη. Ευχαριστώ

Δημήτρης Κ.

Καλημέρα φίλοι μου:) Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι σας παρακαλώ? Είμαι ανάμεσα σε Sony Ericsson Xperia Ray και Samsung Galaxy Ace. Ποιο να διαλέξω? Επίσης συμφέρει να το αγοράσω? Σας παρακαλώ απαντήστε μου, γιατί χρειάζομαι βοήθεια! 🙂

Μάνος Σ.

ρε παιδιά πείτε μου κάτι ειναι καλύτερο με 2.3 έκδοση η με 4.0 λέω να βάλω την 4 αλλά δεν ξέρω πια έκδοση ειναι καλύτερη..

butters

με τη 2.3 το κινητό πετάει με την 4.0 σέρνεται.

Χρίστος Ττόφηρος

Κώστα,
βρήκα αυτό το βιντεάκι σου, πολύ καλή παρουσίαση, με έχει τρελάνει η κοπελιά μου να το πάρει (εγκαταλείπει το xperia S της, το θεωρεί πολύ μεγάλο) και θέλει αυτό. Το θέμα είναι ότι το touch του xperia ray φαίνεται να μην ανταποκρίνεται καλά, ενώ διάβασα ότι πολλοί έχουν και πρόβλημα με την οθόνη (ότι σβήνει και δεν ανάβει αν δεν βγάλεις την μπαταρία).
Θέλω την γνώμη σου, τόσο εσένα αλλά και όσων το έχουν αυτό το κινητό.
Ευχαριστώ πολύ

ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ

ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕΣΩ GPS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.