Sony Ericsson XPERIA X10, Ποιότητα βίντεο

Δοκιμάσαμε την κάμερα των 8,1 Megapixel του Sony Ericsson XPERIA X10. Η μέγιστη ποιότητα είναι 800×480 pixels (WVGA) και ακολουθούν με φθίνουσα σειρά 640×480 pixels (VGA), 640×480 pixels με χαμηλό bitrate (YouTube) και QVGA 320×240 pixels. Δείτε το δείγμα βίντεο.

Σημαντικό: Το δείγμα που έχουμε στα χέρια μας είναι demo. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφορές με τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2010.

, Sony Ericsson XPERIA X10, Ποιότητα βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgio

Το κακό με το ανέβασμα βίντεο στο youtube είναι ότι ρίχνει την ποιότητα και το frame rate. Καλό φαίνεται παρόλα αυτά αν και δεν μοιάζει να έχει ψηφιακό σταθεροποιητή. Στέρεο ήχο έχει;

giorgio

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Ανυπομονώ για την μέρα που το κινητούλι μου θα γράφει HD βίντεο! και δεν είναι μακρυά αυτή η μέρα!

senior

Tελικά έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις το Χ10 ή είναι απλά αισθητήρες αυτά που φαίνονται σαν μαυρες τρύπες μπροστά??

fanis

Ξερετε αν τα βιντεο που τραβει το xperia ειναι hd;;;;

fanis

τελικα το βρηκα δεν εχει hd τωρα παλι εχω διλλειμα να κρατησω το vivaz μου ‘η να παρω το xperia. Μηπως ξερετε αν το xperia υποστηριζει dlna εστω και με εξωτερικη εφαρμογη;;; γιατι στην sony ericsson λεει οτι δεν εχει αλλα και για το vivaz αλλα ελεγε οτι ειχε και αλλα εχει ευτυχως λεει οτι δεν εχει καποια πραγματα ενω τα εχει και οχι το αντιθετο.

Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν εχει ραδιο ή αν μπορουμε να βαλουμε εμεις
Τελος αν μπορουμε να το συνδεσουμε με τηλεοραση

Petr@n

fanis βίντεο σε HD και υποστήριξη dlna θα έχει το κινητό προς το τέλος του χρόνου, οπότε και αναμένεται η αναβάθμισή του σε andriod 2.1(πιθανόν, με τόση καθυστέρηση μπορεί να είναι και σε 2,2). Ράδιο δεν έχει ούτε TV-OUT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.