Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

To Sony Ericsson Yendo είναι το πρώτο Walkman phone με πλήρη οθόνη αφής, το οποίο συνδυάζει μουσική, social networking και επικοινωνία. Εξωτερικά θυμίζει αρκετά το X10 mini αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί. Εσωτερικά το Yendo δεν είναι Android η οθόνη του είναι ελαφρώς μεγαλύτερη αγγίζοντας της 2.6 ίντσες, και η κάμερα 2 Megapixel με ψηφιακό ζουμ 4x. Ας ελπίσουμε ότι το Yendo θα μπορέσει να ξεπεράσει το κορυφαίο Walkman W995.

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

, Sony Ericsson Yendo, Το πρώτο Walkman με οθόνη αφής

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghan

το w995 (που κερδισα απο εσας ) ειναι πολυ καλυτερο πιστευω….. τι OS εχει;

enigma

Δεν νομίζω να πρόκειται για αντικαταστάτη του w995 καθώς η κάμερα των 2 μόλις MP είναι πισωγύρισμα για να θεωρηθεί ναυαρχίδα των walkman.

Alan

Αν κάνει το πολύ 200 ευρώ πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θυμίζει λίγο Lg Cookie Fresh που ενώ έχει ό,τι έχει το Lg Cookie Fresh έχει και 2Mpixels κάμερα. Έτσι και αυτό με το Χ10 mini.

isidorosr20595

@ghan, Το λογισμικό της SE. Το απλό, ούτε Android, Symbian, WinMo, τίποτα.
—————————-
Άκουσα ότι θα κάνω 99 ευρώ!!!
—————————-
Πιστεύω ότι δεν θα κάνει πάταγο γιατί έχει χάλια υλικά και -πιστεύω- ότι δεν έχει capacitive οθόνη!

giannis

εγω απλα δεν καταλαβαινω τι θα πει walkman,σε ενα οποιοδηποτε αν βαλεις μεγαλη καρτα μνημης τι σε εμποδιζει να ακους μουσικη;εχει καλυτερα ηχεια δηλαδη;

Spyroscesarsc

@giannis (#6)
Δεν σημαίνει τίποτα! Μία μεγάλη απάτη κατά την γνώμη μου από την Sony Ericsson! ‘Οταν είχα το Samsung F700 έπαιζε πολύ περισσότερα μουσικά αρχεία από κάθε walkman που είχαν φίλοι μου. Και το F700 είχε ίδια ακουστικά με αυτά που έχει τώρα το Galaxy S. Πολύ προχώωωω 😛 ακουστικά για το 2008, και με ποιότητα κορυφαία! Τέλος, τα κλασσικά walkman είχαν ως μεγαλύτερο μείον τις κάρτες μνήμης, που δεν ήταν microSD, ήταν μεγαλύτερες, ακριβότερες, και αν είχες κινητό άλλης εταιρίας πριν, έπρεπε μαζί με walkman κινητό να σκάσει λεφτά και για κάρτα μνήμης.

Greg

Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν Android ; Τα εικονίδια στις άκρες …. Χ10 μου φέρνουν.

kostis

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ο “βασιλιάς” των walkman. Το w995 το έχει αφήσει αιώνες πίσω με την φοβερή κάμερα 8MP…

Alan

Αυτό android έχει. Το W995 έχει λειτουργικό της SE.

isidorosr20595

ΔΕΝ είναι Android αυτό! Για αυτό θα είναι πολύ φθηνό!

Spyroscesarsc

H οθόνη θα είναι resistive(gsmarena). Και 2.6″… Λυπάμαι αυτούς που θα το αγοράσουν. Καλύτερα να βάλουν λίγα λεφτά παραπάνω και να αγοράσουν κάτι που να αξίζει.

Alan

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα!!!!!!!!!! Πάντως καλώς ή κακώς μοιάζει πάρα πολύ στο Android…

Gio

απο οτι μου φαινεται ειναι ωραιο κινητο…

ΝouSou

Περα απο ολα τ’ άλλα πάντως, η sonyericsson βγάζει μακράν τα πιο όμορφα κινητά…

konstantinos

@ΝouSou αν ειναι αυτο ομορφο …….

efaki

να ρωτησω αυτο με το χ8 ειναι ακριβως το ιδιοο ?? σε λεπτομερειες αργει οπως το ειδα ??? πες τε παιδια πλζ

efaki

σε ευχαριστωω επειδι ηταν ιδια το μενου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.