Η Sony Mobile ετοιμάζει νέα σειρά mid-range smartphones

Sony Xperia 10, Η Sony Mobile ετοιμάζει νέα σειρά mid-range smartphones

Σύμφωνα με νέες φήμες η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά mid-range συσκευών με την ονομασία Xperia 10. Η σειρά θα αποτελείται από τη standard έκδοση, που θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 630 επεξεργαστή, και την plus έκδοση που θα κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 660.

Πολλοί από τους ενδιαφερόμενους της plus έκδοσης μπορεί να έχουν αμφιβολίες σχετικά με την αποδοτικότητα του Snapdragon 660, μιάς και έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο επεξεργαστής, όμως, είναι ικανός να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του χρήστη. Ωστόσο, η απόφαση της Sony να χρησιμοποιήσει τον 630 για την απλή έκδοση της σειράς, φαίνεται πως είναι απογοητευτική καθώς είναι ένας από τους πιο “αδύναμους” επεξεργαστές της κατηγορίας.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα WinFuture για την standard έκδοση είναι τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, 3GB μνήμης RAM και ή μπαταρία των 2870 mAh, η οποία φαίνεται απογοητευτική εάν κάποιος σκεφτεί πως η συσκευή θα έρχεται με οθόνη 5.9 ιντσών. Επιπλέον, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με διπλή κάμερα των 13MP και 5MP αντίστοιχα καθώς και εμπρόσθια κάμερα με τουλάχιστον 8MP.

Από την άλλη, η plus έκδοση θα διαθέτει πιο αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά όπως η μνήμη RAM των 4GB, η διπλή κάμερα των 12MP+8MP και η οθόνη των 6.5 ιντσών. Η διαρροή δεν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία ή την εμπρόσθια κάμερα, αλλά ελπίζουμε να είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας από αυτή της standard έκδοσης.

Τέλος, η τιμή των συσκευών θα ανέρχεται στα 349 ευρώ για την standard έκδοση και στα 429 ευρώ για την plus έκδοση της σειράς Xperia 10, γεγονός που θα δυσκολεύσει την Sony να πείσει τους καταναλωτές της να προτιμήσουν τις συσκευές της αντί των άλλων mid-range συσκευών, όπως το Redmi Note 7, του οποίου η τιμή είναι αρκετά χαμηλότερη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Οι οικονομικοί αναλυτές του μέλλοντος θα διδάσκουν το παράδειγμα Sony mobile. Έχεις τεχνολογία και τεχνογνωσία για να κάνεις παπάδες, αλλά κανεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσεις. Κρίμα και πάλι κρίμα. Η μαμά Sony την τελευταία διετία μας κερνάει μόνο άκυρα..

I am

Και πριν 3 χρόνια πήρα κινητό με 21 mpixel κάμερα και 13 σελφι από την Sony με 200 ευρώμε μόνο αρνητικό τα bezels και μέτρια αφή στην οθόνη
Μάλιστα

dimitris

Θα διαφωνησω με τον προηγουμενο φιλο. Εδω και πολλα χρονια δεν εχει τεχνογνωσια. Το αντιθετο. Εχει ελλειψη τεχνογνωσιας την οποια προσπαθει να καλυψει με διαφορες δικαιολογιες-τεχνασματα πχ οταν ειχαν βγει οι qhd οθονες ειχαν βρει δικαιολογια οτι δεν τις βαζουν στις ναυαρχιδες τους γιατι δεν εχει νοημα, για τα μπεζελ ελεγαν οτι φταιει οτι ειναι αδιαβροχα τα κινητα, μετα ελεγαν οτι φταιει οτι εχουν στερεοφωνικα ηχεια..και παντα κατι προσπαθουσαν να βρουν για να καλυψουν την αδυναμια και την ελλειψη να ηγηθουν των εξελιξεων…μου θυμιζει ελληνικες εταιριες που προσπαθουν με τα ψεματα και χωρις επενδυσεις να πιασουν πελατες

George

Με τέτοια specs και τέτοιες τιμές δεν πλησιάζεις καν σε ανταγωνισμό Xiaomi και Honor. Κρίμα για την Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.