Sony G3221: Με MediaTek Helio P20 και κάμερα 23MP στο AnTuTu

Με την MWC 2017 να πλησιάζει, γίνονται όλο και περισσότερες οι διαρροές από μη ανακοινωμένα smartphones κατασκευαστών. Ένας από αυτούς είναι και η Sony, η οποία περιμένουμε να μας δείξει νέα μοντέλα στη Βαρκελώνη.

Σε πρόσφατο leak είχαμε δε τα Sony G3112 και G3221, τα οποία εμφανίστηκαν με MediaTek Helio P20. Το high-end Sony G3221, φαίνεται πως πέρασε από το AnTuTu, το οποίο μας δίνει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το κινητό εμφανίζεται ξανά με Helio P20, διαθέτει γραφικά Mali-T880, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Η κάμερα στην πλάτη είναι στα 23 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι εξίσου εντυπωσιακή στα 16 Megapixel και η οθόνη έχει ανάλυση 1920×1080 pixels. Tρέχει Android Nougat και θα είναι το πρώτο της Sony με Nougat out of the box, ενώ η ίδια αναβαθμίζει όλο και περισσότερα μοντέλα στην τελευταία έκδοση του OS.

Η Sony ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για press event που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της MWC, στις 27 Φεβρουαρίου.

sony g3221 helio p20 camera 23mp, Sony G3221: Με MediaTek Helio P20 και κάμερα 23MP στο AnTuTu

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos8

Με mediatek δεν πας πουθενα

kallitheotis

γιατι τι κακο εχει ο mediatek ρε συ νικο ισα ισα που ειναι ελαχιστα ενεργοβορος σε σχεση με τον snapdragon που ρουφαει την μπαταρια με το καλαμακι ασε που ανεβαζει θερμοκρασιες τρελες και το συγκεκριμενο κινητο με το xelio p20 σε συνδυασμο με τα 4 gb ram θα πεταει μην ξεχναμε οτι ειναι το πρωτο της sony με 4 gb ram μπραβο απο μενα

bezilys

@Nikos ακριβώς,ας ελπίσουμε πως δεν θα υσχει κάτι τέτοια….

forneverarrow

Το βιολί σας εσείς… Μια χαρά δύναμη έχει ο Mediatek! Αν δε σας αρέσει μείνετε με την QComm που βγάζει το ίδιο chip τα τελευταία χρονια με άλλο όνομα στη μεσαία κατηγορία. Όσοι καίγεστε με τα benchmarks ρίξτε μια μάτια στη σύγκριση του A5 2016 με το XA (snapdragon 617 vs Helio p10 δηλαδή) όπου το πρώτο και πολύ ακριβότερο μένει πίσω σε όλα και με τρελή διαφορά απο το δεύτερο!

Τα 4gb ram με παραπέμπουν σε flagship ή έστω στο επόμενο X. Δεν πιστεύω να βάλει 4 σε κάτι λιγότερο τόσο γρήγορα η Sony.

Xperiakias

@forneverarrow +1

George

@forneverarrow δεν θα είναι flagship σε αυτά δίνει snapdragon ,λογικά κανά Xperia X όπως λες μην ξεχνάς όμως ότι και το Xperia M5(2015) είχε 3gb ram και ήταν το πρώτο της High mid range με τόση μνήμη

dimitris

Σαν παστέλια τα πουλάει η Sony τα megapixel… :Ρ Αλλά από ποιότητα, 10 megapixel πιο κάτω από τα ονομαστικά….το νούμερο άλλωστε δεν κάνει την ουσία…και όπως πάντα μα όπως πάντα η Sony πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες…..

George

@dimitris Δεν είσαι σωστός έχεις δει κάτι φωτογραφίες που βγάζουν τα Xperia XZ και Xperia Ζ5 ?
Ακόμα και το Z3 που έιχε 20.3 βγάζει φοβερές φωτογραφίες , μην λέμε και ότι θέλουμε …..

Lollipop

@george άστον. Το τελευταίο xperia που θα έπιασε στα χέρια του πρέπει να ήταν το z2 για να λέει αυτά. Εδώ το z5 όταν βγήκε είχε το ίδιο καλή κάμερα με s6 αν θυμάμαι καλά

Ιωάννης jb

Lollipop..
Για z2 ξέρω πολύ καλά τη φωτογραφίες μπορεί να βγάλει… Οπότε πες για κανένα πολύ παλιότερο…
Αλλά ακόμα κ το πολύ παλιότερο σε σχέση με τα τις εποχής του ήταν κορυφή…
Η sony στο τομέα photo είναι κορυφή μη το συνεχίζουμε..
Άσχετοι όσοι λένε το αντίθετο ή δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους ποτέ κινητό της συγκεκριμένης εταιρίας!!!

Η sony πάντα εξοπλίζει τα smartphones που κυκλοφορεί με τελευταίας τεχνολογίας κάμερες οι οποίες σε κάθε update που κάνει βελτιώνονται ακόμα περισσότερο!!!
Εν αντιθέσει με τις περισσότερες εταιρίες που από ένα σημείο κ μετά δεν έχει δυνατότητες ο αισθητήρας της κάμερας διότι είναι παρωχημένο μοντέλο…
Γνωστός μου με xperia t δε ξερω ποια custom rom έχει πάνω… Βγάζει φοβέρες photos… Άνετα καλύτερες από moto x 2gen… Κ ίσως καλύτερες κ από z3 plus…

dimitris

Ορισμένοι μάλλον από τον φανατισμό τους, δεν βλέπουν καν τι διαβάζουν, πριν απαντήσουν…είπα ότι τα 20 mexapixels που πουλάνε δεν είναι 20 σε ποιότητα, αλλά πολύ λιγότερα!!!! Όταν η Samsung έχει καλύτερο φακό με 16 megapixels και η LG με 13 megapixels….πάει να πει ότι κάπου δουλεύει τον κόσμο η sony….να χαμε να λέγεμα 20 megapixels και καλά…που στην ουσία είναι σαν μια καλή 12άρα κάμερα κινητού….πριν απαντήσετε από πόρωση για μια εταιρία που δεν υπάρχει πλέον, δείτε και τι γράφουμε στα σχόλιά μας….

dimitris

Όσο για z2 και z3 που αναφέρουν ορισμένοι, το feature που μου άρεσε περισσότερο ήταν:”Η κάμερα θα κλείσει λόγω υψηλής θερμοκρασίας”…..crashhhhh….

Antreas

@dimitris το ότι ή sony παρέχει φακούς στους μίσους κατασκευαστες εκεί έξω σου λέει κάτι ? Το αν η sony Δουλεύει τον κόσμο μπορείς να το κρίνεις μόνο αν έχεις πιάσει στα χέρια σου xperia, κάτι που δεν νομίζω γιατί δεν θα έλεγες αυτα που έλεγες. Οταν η κάθε Samsung και lg μας πουλάνε κινητά με ανάλυση 2k που στην ουσία είναι μια άχρηστη ανάλυση αφού δεν υποστηριζεται απο τίποτα… Εκεί δεν μας δουλεύουν ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.