Sony H81XX: Διαρροή δείχνει οθόνη 4K και Android Oreo

Sony H81XX, Sony H81XX: Διαρροή δείχνει οθόνη 4K και Android Oreo

Πρόσφατα είχε διαρρεύσει το user agent profile ενός Sony smartphone με αριθμό μοντέλου H8324. Το κινητό είχε ανάλυση οθόνης 1080 x 1920 pixels (16:9) και δεν δίνονταν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά.

Σήμερα, μέσω user-agent profiles αποκαλύπτονται και τα Sony H81XX και H82XX. Το πρώτο είναι ένα premium high-end smartphone (με τουλάχιστον δυο εκδόσεις (H8116 και H8166), ανάλυση οθόνης 2160 x 3840 pixels και Android Oreo OS.

Άρα, το Sony H81XX μπορεί να είναι ο διάδοχος του Sony XZ Premium και το τρίτο μοντέλο της εταιρείας με οθόνη 4K. Επιπλέον, περιμένουμε να είναι το πρώτο που θα έχει τόσο υψηλή ανάλυση και minimal bezels, μιας και η Sony έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα κινηθεί προς το all-screen design το 2018.

Ένα κινητό μοντέλο είναι από τη σειρά H82XX που περιλαμβάνει τα H8216, H8266, H8276, H8296. Τα UA profiles δείχνουν οθόνη 1080p και Android Oreo. Ίσως είναι ο διάδοχος του Sony Xperia XZ1.

Sony H81XX, Sony H81XX: Διαρροή δείχνει οθόνη 4K και Android Oreo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Κάνε την διαφορά ρε Sony…

One

Δυο συσκευές με 4Κ οθονη. Λογικά η μια θα ειναι κινητό και η δεύτερη αναδιπλούμενο τάμπλετ. Μπράβο παντως που επιμένει στο 4Κ γιατι χρειάζονται ολα τα κινητά να ανέβουν σε pixel density. Ισως ο SD845 να επιτρεπει να τρεχει 4Κ συνεχεια και οχι μονο σε φωτογραφιες και βιντεο.

Andrew cat

@one φίλε νομίζω το xz premium τρέχει πάντα 4k. Μακάρι η δεύτερη συσκευή νσ είναι όντος ταμπλετ αλλα η sony τα έχει αφήσει κάπως στην άκρη τα ταμπλετ

Mac

Το XZ Premium τρέχει μόνιμα σε 4Κ σε αντίθεση με το Z5 Premium

One

@Andrew cat Μπορείς να το κάνεις να τρέχει 4Κ συνέχεια μέσω του ADB αλλά η μπαταρία του δεν κρατάει το ιδιο και ο επεξεργαστής ζορίζεται πιο πολύ. Πιστεύω οτι οι μελλοντικοί επεξεργαστές όσο γίνονται πιο ισχυροί και καταναλώνουν λιγότερη ενεργεια θα μπορούν να επιτρέψουν 4Κ ανάλυση συνεχώς.

Ιωάννης jb

Συνεχίζει δλδ σε 16/9 και 4k…
Ακριβώς αυτό που θέλουμε

Andrew cat

@one το άκουσα και αυτό που λες αλλα επειδή έχω τη συσκευή και προσπάθησα πολλές φορές αποτυχημένα να διακρίνω pixel στο user interface σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές με 1080p οθόνη

Koukoz

Αν βγάλει 16:9 και απλά μειώσουν το σασί (δλδ τα περιθώρια) μιλάμε για ΤΗΝ διαφορα!!! Αλλά επειδή την Sony την έχω και για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο… Περιμένω να δω.

One

@Andrew cat και εγω εχω τη συσκευη. Διακρίνω διαφορά στα 20-30 cm περίπου, ακόμα και στα εικονίδια και τα γράμματα βλέπεις περισσότερες λεπτομέριες.
Αλλά πιστεύω οτι 4Κ πρεπει να υπαρχει οπου χρειάζεται, γιατι η διάρκεια της μπαταρίας ειναι πιο σημαντικη απο οτι οι λεπτομεριες στο μενού και τα οικονιδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.