Sony LT30p, Διαρροή πληροφοριών για ένα νέο Smartphone με Snapdragon

Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης από το Bluetooth SIG, διέρρευσαν πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για μία νέα συσκευή της Sony Mobile, με την κωδική ονομασία LT30p, δείχνοντάς μας πώς θα είναι περίπου η νέα πρόταση στα high end smartphones από την ιαπωνική εταιρεία.

Οι πληροφορίες λένε για οθόνη διαγωνίου 4.6 ιντσών, με ανάλυση 720p και την τεχνολογία Sony Mobile Bravia Engine. Πιθανό είναι να έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό – αυτός είναι, άλλωστε, ένας τομέας στον οποίο δίνει βάση η Sony. Το πάχος του τηλεφώνου δεν θα ξεπερνά τα 9 χιλιοστά και το βάρος θα είναι εκεί γύρω στα 140 γραμμάρια.

Το νέο κινητό θα έχει το Android 4.0 στη θέση του λειτουργικού συστήματος, θα λειτουργεί σε δίκτυα LTE, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon S4. Η κάμερά του θα έχει αισθητήρα 13 Megapixels. Καλή φάση ακούγεται… Για να το δούμε και στην πραγματικότητα.

, Sony LT30p, Διαρροή πληροφοριών για ένα νέο Smartphone με Snapdragon

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Μάλλον θα είναι η διεθνής έκδοση του Xperia GX.. τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν..

ioannis

συμφωνω με τον τασο..
φετος δεν εχουμε δει αυτο το παραπανω που εδωσε το 2011 η sony ericsson στο design,ελπιζω αυτο το μοντελο να ειναι ομορφο οπως το arc!

Haduuken!

Φίλοι άνωθι μάλλον τετράγωνο είναι, αλλά GX μεν … κινητάρα . Το σήμα της σόνυ έριξον τι το κράτησε ? Καιρός να αντίο .

Κώστας

Αν συνεχίσει να βγάζει κάθε βδομάδα και από ένα μοντέλο θα πάθει τα καλά της HTC

Ηλιας

Να δω πως θα τα αναβαθμίσει όλα αυτά τα κινητά.. Βγάζει κ βγάζει κ σταματημό δεν έχει..

Ιωαννης

το μοντελο στην φωτο ειναι το xperia s
και οκ παιδια,10 μοντελα εχει βγαλει,εκ των οποιων τα 2 ειναι αδιαβροχα,και τα 3 low end(tipo,tipo dual,miro)

Γιώργος

Επιτέλους το Sony Xperia GX σε International Version!!!!Αν έχει και 2 GB RAM θα κάνει μεγάλη αίσθηση!Αν όμως μείνει στο 1 GB θα είναι όπως όλα τα άλλα και με πάνω από 500 ευρώ δεν θα πουλήσει μια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Sony Android Smartphones Hands-on

Sony Xperia 5 III review: Γούστα ακριβά

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia 5 III με οθόνη OLED HDR 6.1″ FullHD+ 120Hz, Snapdragon 888 5G, 8GB RAM και τριπλή κάμερα 12 Megapixel.

Business Sony Sony Mobile Sony Xperia

Sony Mobile: Το οικονομικό έτος έκλεισε με κερδοφορία μετά από 3 χρόνια

H Sony Mobile δικαιώθηκε από την πρόσφατη παρουσίαση νέων προϊόντων, καθώς η χρονιά κλείνει με κερδοφορία.

Smartphones Sony Sony Mobile Sony Xperia

Πως ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Sony Mobile επιλέγει τα χρώματα των Xperia κινητών;

Η Sony εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορεί τις προτάσεις της στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων υπό την ονομασία “Xperia”. Μπορεί τα smartphones της Ιαπωνικής εταιρείας να μην κυριαρχούν στην αγορά, όμως πρόκειται σίγουρα για αξιόπιστες συσκευές, των οποίων ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές “σηκώνουν” πάντα συζήτηση.

Business Sony Sony Mobile

Sony: Το τμήμα Mobile παραμένει το “αγκάθι” στα έσοδα

Η Sony ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, και μοιάζουν αρκετά θετικά για την ίδια. Συνολικά είχε έσοδα 18.25 δισ. δολαρίων με τα καθαρά κέρδη να είναι στα 1.15 δισ. δολάρια.