Δευτέρα
30/07/2007

Memory Stick Micro 2GB για κινητά τηλέφωνα

Sony Memory Stick M2Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κάρτας μνήμης Memory Stick Micro M2 χωρητικότητας 2GB, το οποίο προσφέρει αυξημένο χώρο αποθήκευσης δεδομένων στους χρήστες multimedia κινητών τηλεφώνων. Είναι συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson που διαθέτουν υποδοχή για κάρτα μνήμης Memory Stick, παρέχοντας τη δυνατότητα να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή το αγαπημένο σας τραγούδι ή την αγαπημένη σας φωτογραφία.

Η εξαιρετικά μικρή σε μέγεθος κάρτα μνήμης ‘M2’ με χωρητικότητα 2GB προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης για περιεχόμενο, όπως ήχοι κλήσης (ringtones), φωτογραφίες, μουσική και video, ενώ παράλληλα αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο Sony Ericsson. Χρησιμοποιώντας το M2 2GB με το κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson K810i Cyber-shot, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κάμερα ανάλυσης 3,2 megapixels, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να απολαύσετε μέχρι και 2.500 ψηφιακές φωτογραφίες ή 20 ώρες ψηφιακού video. Για τους λάτρεις της μουσικής που είναι κάτοχοι μουσικών κινητών τηλεφώνων, όπως το λεπτό Sony Ericsson W880 Walkman – το M2 2GB προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης 500 τραγουδιών σε μορφή MP3.

Η τελευταία έκδοση M2 2GB θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο του 2007. Η Sony σχεδιάζει την κυκλοφορία μιας έκδοσης της κάρτας μνήμης Memory Stick Micro, χωρητικότητας 4GB, για το τρέχον φθινόπωρο.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.