Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη η Sony Mobile ανακοίνωσε τα smartphones Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact αλλά και τα ασύρματα ακουστικά Xperia Ear Duo. Το Techblog, παρόν για ακόμα μια χρονιά στην Βαρκελώνη περιηγήθηκε στο booth της Sony και ετοίμασε ένα χορταστικό βίντεο.

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Σχεδιασμένα για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και τα Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact έχουν εξελιχθεί σημαντικά ως προς την κάμερα, την οθόνη και την ακουστική τεχνολογία.

Το Sony Xperia XZ2 ενσωματώνει τον πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 845 με την συνοδεία 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη έχει μέγεθος 5.7 ίντσες ανάλυσης 1080×2160 pixels και αναλογίας 18:9, ενώ μέσω της τεχνολογίας X-Reality (την ίδια που συναντάμε και στις Βravia τηλεοράσεις) η αναπαραγωγή HDR περιεχομένου είναι καλύτερη από ποτέ. Η ηχητική εμπειρία είναι επίσης βελτιωμένη, χάρις στο Hi-Resolution Audio της Sony και της τεχνολογίας DSEE HX. Όπως είναι αναμενόμενο, τα ηχεία είναι στέρεο. Τέλος, η Sony έχει ενσωματώσει ένα haptic σύστημα (Dynamic Vibration System) το οποίο λειτουργεί τόσο στις ειδοποιήσεις, όσο και στην αναπαραγωγή πολυμέσων. Αναφορικά με τις κάμερες, η κύρια MotionEye στο πίσω μέρος είναι της τάξης των 19 Megapixel και έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε λήψη slow-motion βίντεο στα 940fps με ανάλυση 1080p, ενώ ο εμπρόσθιος selfie φακός “αισθάνεται” 5 MP.

Το Sony Xperia XZ2 Compact είναι εδώ και φιλοδοξεί να γίνει η καλύτερη φορητή συσκευή ψυχαγωγίας που είχε ποτέ ο χρήστης. Εξοπλισμένο με 5″ οθόνη Full HD+, κορυφαίο hi-res ήχο με πανίσχυρα στερεοφωνικά ηχεία και κάμερα 19MP Motion Eye μευνατότητα 4K HDR Movie recording για πρώτη φορά σε smartphone, λειτουργία Full HD Super slow motion video, η λήψη φωτογραφίας και video σε συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό και ο ενσωματωμένος 3D creator για τις selfie λήψεις με την 5MP. Snapdragon 845 SoC της Qualcomm, καθώς και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Gigabit LTE με δυνατότητες download έως 1,2 Gbps. To νέο μοντέλο διαθέτει επίσης 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης, πλήρως επεκτάσιμης μέσω microSDXC (έως 400GB).

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Επίσης παροσιάστηκαν τα Xperia Ear Duo, τα πρώτα ασύρματα ακουστικα που προσφέρουν μια καινοτόμα εμπειρία Dual Listening, επιτρέποντας στον χρήστη να ακούει μουσική και να λαμβάνει ενημερώσεις, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει και τους ήχους από το περιβάλλον γύρω του. Τα Xperia Ear Duo διαθέτουν τεχνολογία Dual Listening, ώστε να μπορεί κάποιος να ακούει μουσική και να δέχεται ειδοποιήσεις, ενώ ταυτόχρονα ακούει τους ήχους ή τις συζητήσεις γύρω του. Είτε ακούτε μουσική ενώ γυμνάζεστε, είτε βρίσκεστε στον δρόμο προς τη δουλειά, πρόκειται για μια ασυναγώνιστη εμπειρία αντίληψης του περιβάλλοντος.

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

«Αν προτεραιότητά σας είναι η ψυχαγωγία, τότε τα νέα Xperia XZ2 και XZ2 Compact είναι τα smartphones που ψάχνετε», σχολίασε ο Hideyuki Furumi, Executive Vice President Sales & Marketing της Sony Mobile Communications. «Από το εσωτερικό – με την κορυφαίας τεχνολογίας κατασκευή τους- μέχρι τον νέο, κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, αυτά τα smartphones έχουν όλα όσα χρειάζεστε και πιθανότατα ακόμα περισσότερα. Κατακτήσαμε ακόμα υψηλότερες κορυφές με τα νέα προϊόντα της Sony σε ό,τι αφορά τη βιντεοσκόπηση, την εμπειρία θέασης και τη δυνατότητα ακρόασης μουσικής, φτάνοντας την ψυχαγωγία σε ανώτερα επίπεδα».

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video], Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ωραία τα κινητά, αλλά η Sony έβγαλε μια τρομερή κάμερα την a7iii σε καλή τιμή αλλά δεν είδα να το αναφέρετε μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει καλύτερο μηχάνημα για τα λεφτά του. Πραγματικά δεν αξίζει να δίνεις 1000 ευρώ για κινητό όταν με 2000 ευρώ βγάζεις 100+ φορές καλύτερα αποτελέσματα. Θα κρατήσω το ΧΖP για άλλα 2-3 χρόνια ακόμα και θα μαζεύω λεφτά για την a7iii.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

εβγαλε παλι τα number 1 σαπακια της εκθεσης.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

xz2 – xz2 compact.μεγαλα μπεζελ, lcd 18:9, χοντρο παχος κινητου, παλιος αισθητηρας καμερας, αφαιρεση jack, 4 ram

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

«Από το εσωτερικό – με την κορυφαίας τεχνολογίας κατασκευή τους- μέχρι τον νέο, κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, αυτά τα smartphones έχουν όλα όσα χρειάζεστε και πιθανότατα ακόμα περισσότερα….

δεν μπορω με αυτα του marketing!!!! λιωνω…😂😂😅

Impressive-Instant

Πάντως η Sony κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο του “καλύτερου κινητού” της έκθεσης…

Δημητρης

απλα πανεμορφο design αλλα δυστυχως 5.7 ιντσες..το πολυ 5.5 θελει! οσο για το 4 ραμ ειναι υπεραρκετα!! τα σονυ ακομα και με 3 πανε σφαιρα..πανω απο 4 δεν χρειαζεται πουθενα!!!(εκτος απο crapsung 😀 )

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

με τι προσοντα το κερδισε??

αφηστε τις πληρωμενες πρωτιες του dxo, του cunsumers report, του best new connected device και μιληστε με επιχειρηματα.

vangelis

Μια χαρά προϊόντα βγάζει η sony απλώς κάποιοι δεν φτάνει η τσέπη σας για να τα πάρετε και κραζετε

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Ελπίζω να μην είναι η φετινή ναυαρχίδα της εταιρίες διότι δεν την βλέπω πολύ καλά ο σχεδιασμός δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι για premium συσκευή φυσικά δεν μπορώ να εκφέρω και ολοκληρωμένη άποψη αν δεν το πιάσω από κοντά 4 ραμ ναι μεν αρκετά αλλά έχουμε φτάσει να βάζουν 8 με 6 θα ήταν καλά από θέμα ήχου λογικά πρέπει να τα σπάει και HDR 4κ εξαιρετική επιλογή όσο για την κάμερα θα φανεί συνήθως σε χαμηλό φωτισμό δεν τα πάνε καλά μακάρι να έκανε την αλλαγή.

Jo

Ρε παιδια μην ασχολειστε με τη σονυ αν δε γουσταρετε μην αγοραζετε…ελεος!!!

Minepo

Εντάξει , εκτός τον σχεδιασμό που είναι άποψη του καθενός ( ούτε εμένα μου άρεσε), δεν μπορώ να καταλάβω τα υπόλοιπα παράπονα. Το κινητό έχει τον τελευταίο snapdragon επεξεργαστή. έχει 4 ραμ που είναι υπεραρκετά για τον android και θα είναι αρκετά και για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Επίσης γράφουμε σε τεχνολογικό φόρουμ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα γνωρίζουν ότι το μέγεθος της ραμ(ακόμα και στα κινητά) δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό για τις επιδόσεις της ραμ. Η κάμερα (δεν την έχει δει κανείς από κοντά) αλλά αν κρίνω με βάσει τις προηγούμενες ναυαρχίδες σίγουρα θα είναι πάλι μέσα στις κορυφαίες και το λέω γτ δεν είδα ποτέ ναυαρχίδα της σονυ τα τελέυταια 3 χρόνια να βγάζει ,όχι απλά χάλια φωτογραφίες, άλλα ούτε καν μέτριες. Από προσωπική εμπειρία το λειτουργικό της τρέχε πάντα σφαίρα στις ναυαρχίδες της και είναι και πολύ κοντά στο pure android(για αυτό δεν είναι και βαρύ και πάει σφαίρα). + ο΄τι η σόνυ πάντα είναι απο τις πρώτες εταιρείες μετά τα nexus (αν όχι η πρώτη ) που βγάζει τις καινούριες εκδόσεις στις ναυαρχίδες της .Όπως έγινε και φέτος με το xperia x performance, xperia xz, xperia xz1 kai xperia xz prenioum. Λέγαμε… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Μετά από εκτενέστερη έρευνα για τις νέες συσκευές (xz2, xz2 compact) οφείλω να ομολογήσω ότι τελικά δεν είναι άσχημες συσκευές… Το γεγονός οτι πήγε και έβγαλε το μίνι τζακ αλλά και ότι έβαλε αναλογία οθόνης 2 προς 1, μας απογοήτευσε υπερ του δέοντος!! Τα περιθώρια της συσκευής είναι υπαρκτά σε σχέση με άλλες οπότε αυτό είναι ένα θετικό… Η κυρτότητα σε συνδασμο με το γυαλιστερο φινιρισμα είναι κάτι που και το καθιστά πολύ βολικό στη χρήση του αλλά και εντυπωσιακό… έχοντας εμπειρία απο τέτοιου είδους κυρτότητα οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κάτι που μπορεί να το καθιστά μαούνα σε τρικυμία όταν δεν το κρατάς στα χέρια σου, αλλά όταν το χειρίζεσαι κάθεται καλύτερα στο χέρι… Αρα και εδώ έχουμε 2 θετικά έναντι ενός αρνητικού! Και ερχόμαστε στα χαρακτηριστικά εκεί όπου η Sony παίζει τα ρέστα της…. Slow motion video σε FHD!!! Δόνηση στα βίντεο που ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα… Οθονάρα!!! Επεξεργαστάρα!!!! Καμεραρααα!!! Μνήμες στο φουλ!!!! Γενικά αν κάποιος παραβλέψει το γεγονός της μακρόστενης οθόνης και της απουσίας μίνι τζακ μιλάμε για πολύ ωραίες συσκευές…. Ενα ακόμα πολύ θετικό είναι οτι δεν υστερούν πουθένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά έχουν χαμηλότερη τιμή… Tiamat.. 4gb ram δε τα λες και λίγα… Συνέχεια »

Mac

Εγώ ακόμη γελάω με την Samsung που έβγαλε ακριβώς την ίδια συσκευή με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, έκλεψε το super slow motion και τα animoji και το θεωρούν την τρελή επένδυση όλοι, βρε για συνέλθετε. Μια χαρά συσκευές έβγαλε η Sony, γκρινιάζατε όλοι για τα bezel, το τετράγωνο design και τις 16:9 οθόνες, πάλι γκρινιάζετε τώρα που άλλαξαν όλα, άρα μάλλον κάποιο άλλο πρόβλημα έχετε.

djfapples

Όταν τα πρωτοείδα δεν μου πολυαρεσαν αν και φανατικός της SONY ίσως να περίμενα ένα premium 2 4k κλπ κ ίσως να είχα επηρεαστεί από τα Xperia concept του youtube που έβλεπα για μήνες πριν περνώντας οι μέρες διαπιστώνω τα εξής:
1. Το ΧΖ2 compact είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ στις 5 ίντσες
2.Το ΧΖ2 έχει καινοτομίες που δεν έχουν αλλά τραβάει 4κ ΗDR,slow-motion full HD, vibration system όπως τα χειριστήρια του PlayStation 3d creator κ στην μπροστά κάμερα επιφυλασομαι να το δω από κοντά όμως

Legend

@ioannisjb πες ποιον άλλο τρόπο θα βρεις να εκθειάσεις τα κινητά της Sony. Δεν φτάνει που τα κράζουν όλα τα τεχνολογικά site, δεν φτάνει που είναι 11mm σαν μπαστούνια, δεν φτάνει το design 5 χρόνια πίσω, προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι τα καλύτερα. Εντάξει στο έχω ξαναπεί. Sony και HTC πλησιάζει η ώρα τους για κλείσιμο. Και πολύ καλύτερα γιατί ανερχόμενες εταιρείες όπως η Nokia βγάζουν αξιοπρεπεστατα τηλέφωνα. Οι καταναλωτές δυστυχώς για σένα δεν κοιμούνται.

Nikos Pop

m@l@kies Sony.toulahiston 6.5 inch na evgale kanena

Κώστας Ζ.

@Legend, κλαίω φίλος. Όσο και να μην γουστάρεις τον jb, τα κινητά που παρουσίασε είναι πύραυλοι…

John

Απατα θα πσνε σε πωλησεις. Κανεις δεν αγοραζει κινητο με τοσο ξεπερασμενο σχεδιασμο.

djfapples

H NOKIA έβγαλε το sirocco με περσινό επεξεργαστή όχι ότι δεν μου αρέσει σαν εταιρεία αλλά η SONY έχει χαρακτήρα σαν εταιρεία τώρα που όλες πετάνε μόνο οθόνες με 8 giga ram διπλές τριπλες κάμερες όλα είναι ίδια

Legend

@κωστας ζ. Ωραία φίλος, πέραν της ετήσιας αναβάθμισης, του ετήσιου κύκλου όλων των εταιρειών, τι καινοτομικό παρουσίασε? Θέλω να μου απαντήσεις.

vladimiros

@Legend τι να παρουσιαση?? τα ειχε ολα η sony,στερεοφωνικα ηχεια,αδιαβροχοποιηση,940fps(το εβαλε κ η σαμμη)4κ οθονη στο premium,και παντα με τον καλυτερο επεξεργαστη…
Φετος εκανε αλλαγη και στο disign θα δειξει αν το ακολουθησει ξανα..επισης καλυτερη αναλυση σε slow-motion.και 4K HDR βιντεο που δεν εχει κανενα κινητο προς το παρον..να μια ιδια για την σαμμη να βαλει κατι του χρονου,και τελος αυτο με την δονηση το Dynamic vibration που ισως να το βαλουν κ αλλοι..
Και τωρα πες μας εσυ τι εβαλε π.χ η σαμμη καινοτομο εβαλε φετος..εκτος αυτο με το διαφραγμα..μην με πεις στερεοφωνικα ηχεια θα γελασω μεχρι το πρωι….

John

Τι ονειρευονται οι σονακηδες – οτι θα κοντραρουν την samsung (lol)
Τι ισχυει στην πραγματικοτητα – οτι θα παλεψουν με την coolpad και την zte για το 0.8% της αγορας

djfapples

Εσύ ρε John μέτοχος στη Samsung είσαι ? Τί σχέση έχουν οι πωλήσεις με την εταιρεία αν είναι καλή ή καινοτόμα

Ιωάννης jb

Καλά για γέλια και για κλάματα οι haters της Sony!
Nokia?? Τα θέλεις και τα λες?? Την νούμερο 1 σε ποιότητα με τον Κινέζο??
Σύγκρινε nokia 6 με xa1… Σύγκρινε Nokia 8 με xz1…
Στα ίδια λεφτά είναι!
Σύγκρινε το xz2 με το sirocco…
Γελάνε και οι πέτρες…

Τσαγκαράκης Γεώργιος

Εγώ δεν μπορω να καταλάβω γτ δεν τραβάει 4κ 60 FPS .μα θα μου πείτε τι να το κανεις ;εγώ που κοιτάω την κάμερα θέλω ότι τελευταίο κυκλοφορεί ειδικά σε ναυαρχίδα ..άφησα το Xperia x για το iPhone χ και οι διάφορες σε κάμερα αν και μιλάμε μόνο για ένα χρόνο είναι μεγάλες .βαλε ρε σονυ ένα ois και βάλε έστω 1.8 f και θα τα διαλύσεις όλα ,αλλά όχι εσυ εκεί στο f2

John

10 φορες καλυτερα Nokia παρα τουβλα με 11 mm παχος και καμερα απο προπερσι.

Klfdh

Πάντως νομίζω ότι το πιο σημαντικό της έκθεσης ήταν ο νέος αισθητήρας για την κάμερα με απίστευτο iso βίντεο με συνδιασμό δύο αισθητήρων κλπ δείτε το λινκ https://m.gsmarena.com/sony_demo_iso_51200_dual_cam_module_isp_mwc_2018-news-29824.php
Μάλλον θα το έχει το xz2 premium ή όπως αλλιώς το πουν

khjfh

https://m.gsmarena.com/sony_demo_iso_51200_dual_cam_module_isp_mwc_2018-news-29824.php
Αυτό ήταν το διαφορετικό για τη. Sony φέτος (πρόκειται για έναν φοβερό αισθητήρα )

Legend

Η πρόταση της Samsung είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη από αυτή της Sony. Τούβλα δεν θέλουμε για κινητά. Θα τα δούμε βέβαια και στις πωλήσεις όλα αυτά. Hdr βίντεο με οθόνη ios. Ναι οκ. Όχι δεν θα σου πω για τα στερεοφωνικό ήχο αλλά και φέτος αυτά που έβγαλε η Sony είναι lack στον ανταγωνισμό.

Ιωάννης jb

Εντάξει το καταλάβαμε η πρόταση της Samsung είναι πιο ολοκληρωμένη επειδή δεν είναι τούβλο! Φοβερή λογική!
Παίζει και να είναι η εκατοστή φορά που λέμε εδώ μέσα ότι οι πωλήσεις της Sony είναι χαμηλότερες επειδή οι παροχοι στις 2 μεγαλύτερες χώρες της κάνουν πόλεμο!
Ρε έχετε καταλάβει ότι καταστρέφετε το site με αυτά που γράφετε

John

Για πες μας ποιο κινητο εχει την καλυτερη οθονη , την καλυτερη καμερα και τον καλυτερο σχεδιασμο. Η Sony ειναι στο 1% γιατι ειναι ΠΟΛΥ πισω σε ολα αυτα. Οι θεωριες συνομοσιας ειναι για γελια. Μονο ψεκασμενοι πιστευουν τετοιες βλακειες.

Ιωάννης jb

Ψεκασμενος βλέπουμε πολύ καλά ποιος είναι. Λες και σας ψεκασε κανένας κάνετε.. Ένας Α σχεδιασμός σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι! είναι κάτι το υποκειμενικό.. Έχεις υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από την Samsung που νομίζεις ότι μόνο ο σχεδιασμός των galaxy είναι καλός.. Να ανοίξεις λίγο τα μάτια σου και να δεις τη πραγματικότητα! Μιλάμε για ένα άβολο στο χειρισμό smartphone εξαιτίας των καμπυλων που του έχουν δώσει για να δείχνει εντυπωσιακό και διαφορετικό από τα άλλα.. Τέτοια πλύση εγκεφάλου κάνει η Samsung σε άσχετους αλλά και με άτομα τα οποία πληρώνει για να λένε αυτά που θέλει.. Μπορεί να είσαι και τέτοιο άτομο αν και πιο πιθανό το κόβω να είσαι λοβοτομημενος… Για την οθόνη και την κάμερα πάλι όταν αναφέρεται κανείς πρέπει να γνωρίζει ότι είναι θέμα γούστου… Σε κάποιους αρέσει το πιο ρεαλιστικό και σε κάποιους το πιο έντονο κ.ο.κ. Και εδώ έχει γίνει πλύση εγκεφάλου για να νομίζει ο κόσμος ότι μόνο η αμολεντ της Samsung είναι καλή και οι κάμερες της οι καλύτερες… Το καλύτερες μπορεί να ισχύει ορισμένες φορές αλλά πραγματικά η διαφορά είναι απειροελαχιστη.. Και σίγουρα μπορεί να ισχύει και το αντίθετο. Έχει φροντίσει αυτή η εταιρία τόσο καιρό να δωροδοκεί για… Συνέχεια »

Legend

Να ανοίξω τα μάτια μου να δω ποια πραγματικότητα??? Τη δική σου πραγματικότητα??? Δηλαδή τόσα εκατομμύρια κόσμος που επιλέγουμε Apple Samsung Huawei και άλλες εταιρείες, είμαστε θύματα του marketing. Εντάξει ioannijb ζήσε στις θεωρίες που έχεις φτιάξει για εκατομμύρια κόσμο, προκειμένου να δικαιολογησεις μέσα σου τις χαμηλές πωλήσεις της αγαπημένης σου εταιρείας. Δεν έδειξε τίποτα παραπάνω η Sony από όσα έχουμε δει από πέρυσι από άλλες εταιρείες. Δεν είμαι λοβοτομημενος ούτε εγώ ούτε ο John. Τηλεμεταφερθηκαμε από τα ’90s και πρώτη φορά βλέπουμε κινητά και δεν ξέρουμε. Άνοιξε μας τα μάτια!!!

John

Πολλα λογια με μηδενικο νοημα. Πρωτη φορα ακουω οτι η χρωματικη ακριβεια , η αντιθεση , θερμοκρασια λευκου , μεγιστη φωτεινοτητα κτλ ειναι θεμα γουστου! Σε ολα τα παραπανω οι AMOLED της Samsung ειναι κορυφη και το δειχνουν ολες οι πρωτιες σε τεστ οπως το δειχνει και η dxomark για την καμερα. Η οτι ενα κινητο αν δεν εχει σχεδιασμο της προκοπης και ειναι ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΕΖΕΛ οπως τα SONY ειναι παρελκυστικο και δεν θα το αγορασει κανεις εκτος απο ελαχιστα φαν μποις. Αν δεν ξερεις απο τεχνολογια πηγαινε νσ σχολιαζεις στο marie claire καλυτερα.

Ιωάννης jb

Υποτίθεται είναι ψαγμένοι αυτοί που σχολιάζουν εδώ.. Δλδ τι να πουν κ όσοι δεν είναι ψαγμένοι όταν θα πάνε στον Γερμανό και ανάλογα με το budget θα τους προτείνουν χαομι, Χαβάη, σαμυ και μήλο..
Η μηλιά είναι άλλη ιστορία η Samsung τα είπα πριν, η Χαβάη πούλησε 150 εκατομμύρια συσκευές το 17 την ώρα που έχει κυκλοφορήσει για το κοινό σε αυτόν το χρόνο πάνω από 20 συσκευές με τρελή προώθηση!! εν αντίθεση με την Sony (των 20 εκατομμυρίων) που για το 17 κυκλοφόρησε μόνο 7!!
Η Sony όπως είπα δεν κυκλοφορεί συσκευές στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου (περισσότερες από 500 εκατομμύρια συσκευές πωλούνται εκεί)… Η Χαβάη όμως εκεί παίζει εντός έδρας και πλέον αγγίζει το 20%… Δλδ από τα 150 που δίνει όλα κ όλα, σχεδόν τα 100 εκατομμύρια φεύγουν στην Κίνα.. Ε είναι δυνατόν μετά να μην πουλάει τη στιγμή που ακόμα και στις αναπτυγμένες χώρες όπως και η χώρα βλέπεις να γίνεται Ο χαμός με συσκευές τύπου π9 λάιτ και mate 10 lite.. Έλεος Δλδ 300 ευρώ κινητό και φοράει μαλι 830.. Και σου λένε και το value for money ε τι να πεις μετά

Ιωάννης jb

john.. Οτι και να σου πω εσένα δε προκειται να αλλάξεις τέτοια καμμένα φανμποι ποτέ δε βάζουν μυαλό άσε έχω εμπειρία και σε αυτό το θέμα

Vendetta

@Ιωάννης jb μπορείς να μας μιλήσεις και για τους λόγους που κάνουν πόλεμο οι 2 μεγαλύτερες αγορές (Κίνα και ΗΠΑ) στην Sony? Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αυτοί οι λόγοι αποτελούν τα αίτια χαμηλών πωλήσεων της Sony…
Τέλος, θα ήθελα να μάθω τους λόγους που δεν επενδύει η Sony στο marketing (ωστε να πειστεί ο κόσμος ότι η sony έχει ποιοτικες και value for money συσκευες) και στις πωλησεις (οταν πας σε ενα μαγαζι να σου προτεινουν sony)

Ιωάννης jb

Όχι βεντέτα δε θα σου πω ψάξε να το βρεις μόνος σου

Legend

Ναι ioannisjb μίλησε μαζί γιατί αυτή τη θεωρία συνωμοσίας, γιατί αποκλείουν τη Sony???? Τι συμφέροντα διακυβεύεται??? Μίλησε μας για αυτό. Εμπιστεύσου μας.

Vendetta

Λοιπόν, έψαξα και βρηκα αυτό που έπρεπε. Εν κατακλειδι τι αναφερει η ερευνα που εντοπισα:
“9 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας.
1. Η Εξέλιξη μας έκανε καχύποπτους
2. Η ανάγκη μας να νιώθουμε ξεχωριστοί
3. Το άγχος
4. Η δυσπιστία απέναντι στις Αρχές
5. Η τάση να κατηγορούμε πάντα τους άλλους
6. Η ανάγκη ν’ ανήκουμε σε ομάδες
7. Η υπερβολική χρήση των social media
8. Η ελλιπής εκπαίδευση
9. Η μη κατανόηση του νόμου των πιθανοτήτων”

Να διευκρινησουμε εδω οτι μπορει να υπαρχει και συνδυασμός των ανωτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.