Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Sony EISA 2024, Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, η οποία απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Η EISA είναι μια μοναδική ένωση 55 περιοδικών ειδικού τύπου από 29 χώρες. Διεθνώς γνωστή για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία EISA, η EISA ξεκίνησε το 1982 όταν οι επικεφαλείς πέντε ευρωπαϊκών φωτογραφικών περιοδικών συγκεντρώθηκαν για να επιλέξουν ”Τα προϊόντα της Χρονιάς” για πρώτη φορά.

Η Expert Imaging and Sound Association δημοσίευσε τους νικητές της σε έξι κατηγορίες και η ενότητα Mobile Devices είδε τα προϊόντα των Honor, Oppo και Huawei να συναντούν το Xperia ως εξαιρετικά στον τομέα τους.

Το Honor 200 Pro επιλέχθηκε ως το καλύτερο smartphone συνολικά, το Oppo Reno12 Pro ψηφίστηκε ως το καλύτερο smartphone AI, ενώ η Space Edition του Huawei Watch 4 Pro βραβεύτηκε με το καλύτερο smartwatch.

Το Xperia 1 VI επιλέχθηκε ως το «απόλυτο smartphone για δημιουργούς» για την τριπλή κάμερα του με οπτικά συστήματα Zeiss και επίστρωση Exmor T*. Διαθέτει τηλεφακό 12 MP με συνεχές οπτικό ζουμ 3,5x-7,1x και εφαρμογή κάμερας one-for-all για όλες τις ανάγκες του δημιουργού. Χαρακτηρίστηκε ότι έχει καλοκουρδισμένα ηχεία και άψογο Active Use Score.

Το Honor 200 Pro τράβηξε επίσης τα βλέμματα της επιτροπής και κέρδισε το συνολικό βραβείο για την «ευέλικτη εγκατάσταση τριπλής κάμερας» και την υπέροχη σχεδίασή του. Η μοναδική του λειτουργία Portrait ήταν αξιοσημείωτη, καθώς προσφέρει λήψεις που μοιάζουν με επαγγελματικές λήψεις σε στούντιο φωτογραφιών.

Το AI Smartphone είναι ένα νέο βραβείο μεταξύ των mobile συσκευών και μπορούμε να περιμένουμε ότι θα παραμείνει για το εγγύς μέλλον. Το Reno12 Pro επιλέχθηκε για τη λειτουργία AI Eraser 2.0 που αφαιρεί ανεπιθύμητα αντικείμενα, ενώ το AI Clear Face αυξάνει τη διαύγεια και μειώνει την παραμόρφωση στην περιοχή του προσώπου μιας φωτογραφίας.

Το Huawei Watch 4 Pro είναι ένα εκπληκτικό wearable από μόνο του, αλλά η EISA επέλεξε την έκδοση Space για το διπλό νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο. Είναι κόκκινο και μαύρο και η Huawei επιβεβαίωσε πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για απλή βαφή, αλλά για μια πολύπλοκη διαδικασία που διαρκεί έως και 7 ημέρες για να κατασκευαστεί το πλαίσιο με τέτοια λεπτομέρεια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Συνέχεια είναι μέσα τα xperia!
Δεν θυμάμαι χρονιά που να μην έχει πάρει βραβείο xperia συσκευή!
Φέτος βέβαια εντύπωση προκαλεί η αλλαγή τον βραβείων!
3 βραβεία και το ένα είναι για το καλύτερο ai smartphone!
Μεγάλο λάθος να βάλουν κάτι τέτοιο!
Reno?
Eraser!
Όλοι θα τα έχουν αυτά σε λίγο καιρό!
Η Samsung τη έγινε έδωσε τα άπειρα εκατομμύρια για προμοσιον στο Αμέρικα και δεν έμεινε ούτε μισό ντολαρ για τα eisa..????
Και φυσικά μεγάλο λάθος να αφήσουν 2 κατηγορίες smartphone και να μην υπάρχει αυτήν του value for money..
Δε μπορεί να δίνεις ρε eisa το βραβείο του καλύτερου τηλεφώνου στο οπο!
Ένα smartphone που δεν έχει έξοδο εικόνας και περιορίζεται σε usb 2.0 και wifi 6..
Να το πεις value for money ok πέστο!
Αλλά best smartphone.. όχι!!

Vendetta

Τιτλος αρθρου: Samsung Galaxy S20 Ultra: Στην πέμπτη θέση του DxOMark το flagship

Σχολιο σου
“Μην ασχολείστε με dxomark οι άνθρωποι είναι πουλημένοι! Βάζουν ότι βλακεια σκεφτούν για κριτήρια και βγάζουν αυτόν που δίνει το περισσότερο χρήμα!
Οι άνθρωποι είναι τραγικοί μιλάμε!
Έχουν δώσει στις κάμερες του xz3 κ xperia 1 σκορ 79 κ 94 αντίστοιχα!!!
Μακάρι να τους δώσει κανα φράγκο να ανεβάσουν λίγο και τις βαθμολογίες όπως γινόταν παλιότερα γιατί δε πρόκειται να δούμε καλό σκορ από συσκευές xperia!”

Συμπερασμα Νο1: παλι καλα που εβγαλε η EISA, απο τα καλυτερα κινητα τη Sony αλλιως θα ηταν πουλημενοι και αυτοι🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Συμπερασμα No2: Μηπως ειναι πουλημενη η EISA απο τη Sony κλπ? (Τροφη για σκεψη μπρο-τη λογικη σου ακολουθω πιστα!!)

ΥΓ (διοτι εισαι ικανος): δεν συγκρινα dxomark με EISA!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8: Νέες hands-on εικόνες αποκαλύπτουν το δικό του “Dynamic Island”

Το Oppo Find X8 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο αλλά μέχρι τότε μπορούμε να το απολαύσουμε σε hands-on εικόνες.

Gear featured PlayStation PlayStation 5

Sony PlayStation 5 Pro: Ανακοινώθηκε με αναβαθμισμένη GPU και βελτιωμένα γραφικά – Πόσο κοστίζει

Η Sony ανακοίνωσε την πιο ισχυρή κονσόλα παιχνιδιών της, το PlayStation 5 Pro, το οποίο είναι ένα ενημερωμένο μοντέλο του PlayStation 5 που κυκλοφόρησε το 2020.

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο

Λίγες μόλις ώρες αφότου η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 16, η Huawei αποκάλυψε το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, το Mate XT.