Sony S20A: Νέο entry-level, πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και εικόνες

Sony S20A, Sony S20A: Νέο entry-level, πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και εικόνες

Όπως όλα δείχνουν η Sony ετοιμάζει το επόμενο smartphone της, το οποίο θα είναι entry-level. Το Sony S20A δεν είναι ένα ακόμη compact smartphone, έχει bezels και forehead.

Ένα smartphone από άλλη εποχή

Σύμφωνα με μία καταχώρηση στην TENAA, το Sony S20A θα έχει 5,45 ίντσες οθόνη με ανάλυση 480×960 pixels, και οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι θα έχει bezels και κλασική θύρα ακουστικών στο πάνω μέρος.

Το Sony S20A έχει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3GHz. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 3GB, 4GB ή 6GB μνήμη RAM με αντίστοιχα 32GB, 64GB ή 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD χώρος αποθήκευσης, έως 128GB.

Στον τομέα των καμερών, η TENAA αποκαλύπτει ότι το Sony S20A έχει selfie κάμερα 2MP και τρεις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 5MP. Κατά τα άλλα, το smartphone δεν έχει καθόλου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Τέλος, ο σχεδιασμός της πίσω πλευράς του smartphone δεν αποκαλύπτεται από τις φωτογραφίες, διότι όταν πέρασε από την TENAA δεν είχε τελειοποιηθεί και γι’ αυτό είναι καλυμμένο με ειδική θήκη.

Το S20A της Sony είναι ένα ιδιαίτερα περίεργο smartphone και θα πρέπει να περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα από την κατασκευάστρια για να καθαρίσει το τοπίο. Ειδικά το γεγονός ότι τρέχει τόσο παλιό λειτουργικό, Android 6.0 του 2015, εγείρει ερωτήματα ακόμα και για την εγκυρότητα της καταχώρησης.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimz

Ίσως Solay, όπως είδα αλλού, γιατί η Sony έχει και διαφορετικούς κωδικούς μοντέλων, της μορφής J9530 π.χ.

YungToiletPaper

Κρίνοντας από το design στην φωτογραφία, και από τα specs γενικότερα, είναι ένα από τα 2:
– “rugged”-style τηλέφωνο
– συνοδευτική συσκευή για κάμερες Alpha…?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.