Sony Sirius με οθόνη 5.2 ίντσες 2K Ultra HD και κάμερα 20.7 Megapixel [φήμες]

2014 και ξεκινάει να γυρίζει ο μύλος με τις φήμες για τις ναυαρχίδες της φετινή χρονιάς που σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή της Sony Mobile αναμένεται να είναι δύο κάθε χρόνο. Ναι αν ισχύουν όλα όσα έχουμε ξεκινήσει να ακούμε από τον περασμένο Σεπτέμβριο και την έκθεση IFA όπως παρουσιάστηκε το Xperia Z1, η Sony θα παρουσιάζει ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιανουαρίου ώρα Ελλάδας 3:00, θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο μεγάλο Press Conference της Sony Mobile μέσα από το οποίο η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα της προϊοντική γκάμα.

Με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο εμείς, σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες η Sony ίσως παρουσιάσει το Sony Sirius με οθόνη 5.2 ίντσες ανάλυσης 2K (2560×1440 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 805, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20.7 Megapixel, μπαταρία 3300 mAh και Android 4.4 KitKat.

Ακούγεται τρελό;

Sony Sirius με οθόνη 5.2 ίντσες, Sony Sirius με οθόνη 5.2 ίντσες 2K Ultra HD και κάμερα 20.7 Megapixel [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Ν.

Αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά αυτά, τότε πρόκειται για ένα κτήνος ! Κ το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερος ανταγώνισμος φέτος !

JON

ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Κ ΚΟΥΚΛΙ !!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!

Nickolas

Ακούγεται πολύ καλό και φαντάζομαι η ποιότητα κατασκευής θα είναι εξίσου καλή. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι επίπτωση θα έχει η ανάλυση της οθόνης στην μπαταρία παρά τη μεγάλη χωρητικότητα της δεύτερης.

μιχαλης

Αν είναι πάλι αδιάβροχο τότε όχι δεν ακουγεται καθόλου τρομερό . Το αδιάβροχο το έχει καταστρέψει το z1 απο πλευρά οθόνης . Χάλια γωνίες θέασης και ξεθωριασμένη οθόνη . Επίσης με βαση τις φήμες ακουγεται ότι η oppo και Samsung στις ναυαρχίδες τους θα βαλουν 4000mah μπαταρία και η σονυ 3300? Και ας ελπίσουμε να μειώσει και λίγο τα bezel γιατι με 5.2 ίντσες οθόνη και τα bezel του z1 θα είναι πιο μεγάλο και απο το νότε 3 . Α και κάτι τελευταίο το έχει παραξεφτιλισει η σονυ κάθε 6 μήνες ναυαρχίδα . Τώρα που θα βγει αυτο όλα τα προηγούμενα κινητά της θα εξαφανιστούν όπως έγινε και με το Sony zperia T το ίδιο θα γινει και τώρα με το Sony xperia z. Αυτα είχα να πω .

j

@μιχαλης ναι αλλα ετσι κανει και η samsung με τα note. Επισης επειδή σε κατι σχολεια που εχω δει βλεπω υποστηριζεις τη samsung. Αν είναι ετσι η samsung που ακυρωνει την ναυχαρχιδα της σχεδόν κάθε μηνα; 1)Samsung S4 2)Samsung S4 Active 3)Samsung galaxy zoom(σαν το s4 αλλα σε στυλ καμερας) 4)Samsung galaxy j(s4 με snap.800)

μιχαλης

Το νότε 3 ανηκει σε αλλη κατηγορία , παίζει με το z ultra της σονυ αρα δεν είναι τα ίδια . Για το αλλο που λες συμφωνώ ότι και η Samsung ακυρώνει την ναυαρχίδα της , δεν είπα το αντιθετο αλλα τουλάχιστον βγαζει μια βασική που υποστηρίζει κάθε 1 χρόνο και πολλά απο της εκδόσεις που βγαζει πάνω στην βασικη είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες αγορες , ενώ η σονυ κάθε εξάμηνο. Όμως και οι δυο εταιρίες μας κοροϊδεύουν τρελα.

Να ενημερώσω ότι δεν είμαι καμιας εταιρίας φανατικος απλως ότι βλεπω που κάνει η καθεμια σχολιάζω . Μπορεί να έχω υποστηρίξει την Samsung αλλα ούτε κινητό της έχω και ούτε πρόκειται να πάρω με αυτα που κάνει .

Prototype

Μακάρι να φοράνε τέτοιες μπαταρίες που διαβάζουμε αλλά κρατήστε μικρό καλάθι.. Ότι θα παίζουν κοντά στις 3000 ναι αλλά πιο πάνω…. Δε ξέρω! Δίνουν με το σταγονομετρο τα mah το κινητό είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό αλλά σχεδιαστικά αρχίζει η Sony και μου θυμίζει την γραμμή παραγωγής galaxy είναι όλα ίδια.

joni

Κοψτε πια τη καραμελα με τη ξεθωριασμενη οθονη.Τα πιο ρεαλιστικα ζωντανα κ πλουσια χρωματα μαζι με την lcd 3 του one εχει.Υστερει ΕΛΑΦΡΩΣ σε γωνιες προς το παρων, ε και τι εγινε.Σε 180 μοιρες βλέπετε εσεις μαλλον.Με 2k OΘΟΝΗ να δουμε τι άλλο θα πειτε…

Μιχάλης

Δεν είναι καραμέλα αυτο , η αληθεια είναι. Το έχει φίλος μου και η οθόνη είναι αθλια . Επίσης , αμα πας και δεις review το αναφέρουν παρά πολλοί. Δες για παράδειγμα εδώ ένα :https://youtu.be/hUgOgMCKXqs

Λευτέρης

Τι να την κάνεις 2Κ ανάλυση στις 5.2 ίντσες μέγεθος οθόνης;
Οι εταιρείες μας κοροϊδεύουν και αντί να εξελίξουν τις μπαταρίες, που το 3G, και φυσικά το 4G, λυγίζουν τα κινητά, κάθονται και μας δίνουν 3GB RAM και 2K οθόνη σε ένα κινητό…

Panos

Καλή η ανάλυση αλλά η τεχνολογία της είναι αυτή που πρέπει να αλλάξει! Κατα τα άλλα τούμπανο που σε λιγο καιρό θα είναι κ πολύ προσιτό!

Johnny

Αχρείαστη η 2Κ ανάλυση και τα 3GB RAM ακριβώς όπως έγραψα και για τον διάδοχο του htc one.Μόνο για σκοπόυς marketing θα τα βάλουν και θα τα μοστράρουν στους καταναλωτές για να τους πείσουν να τα αγοράσουν
Κατα τα άλλα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.Αν όμως επιβεβαιωθούν οι φήμες μιλάμε για ένα smartphone που μπορεί να δείξει στα galaxy s5, lg g3 και htc one+ τι σημαίνει sony!!!(αρκεί να μην κάνει την ίδια πατάτα με τα bezels που έκανε στο xperia z1)

seme

Κάτοχος xperiaZ.
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα ακριβώς προκαλούν οι γωνίες θέασης,κατ’εμε είναι γελοίος λόγος να αναφέρεται καν. Το κινητό αναφορικά με την οθόνη του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ιδίως χρωματικά.Με την τελευταία μάλιστα αναβάθμιση η μπαταρία έχει βελτιωθεί και οι εφαρμογές της κάμερας έχουν πληθύνει όπως και τα θέματα.Η κάμερα του κινητού υστερεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, στο σημείο που είναι το μεγάφωνο και τα μεγάλα bezel.Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά είναι γρήγορο και δεν μου κολάει.Το γεγονός οτι βγάζει κινητό κάθε 6 μήνες είναι λάθος της sony.Δεν μπορούμε όμως να λέμε για ποιό λόγο οι εταιρείες ανακοινώνουν καινούρια κινητά κάθε ένα χρόνο.

joni

Προτιμαω danny winget.ΜΗ λεμε τα ιδια πραγματα.Αθλια δε την ειπε ο τυπος παντως.

Prototype

@Johnny τίποτα δεν είναι άχρηστο αλλιώς θα είχαμε μείνει σε ανάλυση 320 x 240 pixels,είναι καλό να προχωράμε μπροστά αρκεί να έχουμε και καλές μπαταρίες να αντέχουν και όχι από το μεσημέρι και μετά να κυκλοφορούμε σαν εξαρτημένοι με ένα φόρτιστη στο χέρι!! Τα bezels μπορεί και πρέπει να μαζευτούν τουλάχιστον πάνω και κάτω..

Panagiotis G

εάν βγει πριν το καλοκαίρι μάλλον τον 800 θα έχει. τώρα σε ότι αφορά το ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες ας τους πει κάποιος που κατάντησε η HTC και τώρα δεν σώζετε με τίποτα! ούτε με ποιότητα ουτε με γρήγορα updates

Γιωργος Μ

παιδια το lg g2 εχει μπαταρια 3000mah και ειναι σχετικα ‘κατωτερο’ σε ολα.το συγκεκριμενο με τα 300mah πιστευω οτι θα ειναι λαθος κινηση της sony απο πλευρα αυτονομιας μιας και ειδικα η QHD οθονη θα την τρωει την μπαταρια σε ωρες..βέβαια μεχρι να το δουμε δεν μπορουμε να πουμε τιποτα με σιγουρια..

Γιωργος Μ

3300*

sosimple

Ακούγεται μεγαλο, με μεγαλα bezel.. Το στοιχηματιζω απο τωρα. Εδω η sony εφτιαχνε μεγαλα κινητα. Λετε να τα μικρυνει τωρα που αυξανει οθονη ΚΑΙ μπαταρια? Ας περιμένουμε να δουμε. Μακαρι να κανω λαθος.

σταυρος

ΜΗ στοιχηματίζεις.Λογικο μετα τη κατακραυγή, ευκαιρια αφου μεγαλωνουν οι ιντζες να εχει κ μικρα bezel

Νίκος

Καλά τόσο καιρό φωνάζετε όλοι ότι θέλετε μικρότερο σε μέγεθος κινητό και τώρα με 5.2 ίντσες λέτε είναι καλά; Όλοι περιμένετε το xperia z1 mini υποτίθετε.

Johnny

@Prototype αυτό που θέλω να πω είναι πως η 2Κ ανάλυση δεν θα προσφέρει κάποια διαφορά στο ανθρώπινο μάτι σε σχέση με την FHD ενώ η διαφορά ανάμεσα στα 320×240 και στα 1920×1080 είναι ολοφάνερη
@sosimple στη Sony το έχουν πάρει το μήνυμα νομίζω και δεν θα ξανακάνουν τόσο τραγικό λάθος

Φωτης

Εγω πολυ απλα γουστάρω να βλέπω όλο κ πιο τουμπανα κινητά..Το για την ανάλυση άχρηστη ξεαχρηστη διαφορα θα εχει κ δεν με χαλάει καθόλου..Επισης οσο πιο μεγάλη οθονη τόσο πιο εντυπωσιακή κ ξεκουραστη για τα ματιά ειναι..Μεχρι εκει ειναι οριακά..Θα γίνει χαμός το 14!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.