Sony: Νέο smartphone με οθόνη 5.1″ και Snapdragon 820 [GFXBench]

Η Sony βρίσκεται σε περίοδο αναπροσαρμογής της σειράς smarthones που κυκλοφορεί. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αντικαθιστά τη σειρά Ζ με τα Xperia X ενώ σύμφωνα με τις δικές τις προβλέψεις, αναμένει 20% πτώση στις πωλήσεις smartphones.

Ωστόσο, οι Ιάπωνες ετοιμάζουν νέο smartphone, το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στο GFXBench. Η συσκευή έχει αρετές ομοιότητες με το Sony Xperia X Performance, φορά επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3GB, ενσωματώνει οθόνη 5.1 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels

Η κάμερα εμφανίζεται στα 21 Μegapixel, η εμπρόσθια κάμερα 12 Megapixel, τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow out of the box, είναι single SIM, έχει WiFi, Bluetooth, NFC και GPS.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν μιλάμε για κάποιο νέο μοντέλο των Xperia X ή αν η Sony ετοιμάζει νέα σειρά.

sony smartphone snapdragon 820, Sony: Νέο smartphone με οθόνη 5.1″ και Snapdragon 820 [GFXBench]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dam

Για ποιο λόγο???

ΚΚ

Σε αυτο το τμημα των κινητών η Sony μαλλον εχει εμπιστευτεί προβληματικά ατομα να το διαχειρίζονται. Οι τεχνικοί της ενω κάνουν υψηλού επιπέδου δουλεια και έμπνευση …. Οι υπεύθυνοι δε προμοτάρουν αναλογα τα προϊόντα τους, αιφνιδιάζουν χωρις λογο τους καταναλωτές, παράγουν συχνα κινητά στις κριβες κατηγορίες και τα κινητά δεν χανουν το ξεκάθαρο χαρακτήρα. Το χειρότερο ειναι οτι η εταιρια εχει πράγματι ενα απο τα δυνατά μπραντ και σε αλλα τμημα με λιγότερη τεχνολογια εχουν σωςτη κατεύθυνση στις προσεγγίσεις των καταναλωτών και στην εξυπηρέτηση τους.
Εκει στη Sony λιγο ηρεμία και σοβαρότητα….. Η σκέψη να ασχοληθείτε με συγκεκριμένου τύπου κινητά ειναι σωςτη ,..αλλα δε φτάνει μονο αυτο …πάρτε λίγη εμπειρία απο τα αλλα πετυχημένα τμημα και θα ξαναέχουμε την ανταγωνιστική Sony και φυσικα ολοι θα κερδίζουμε απο τον ανταγωνισμο “….

Ιωάννης jb

@ΚΚ.. Μη το πάμε και στην άλλη άκρη.. Καταστροφολογεις χωρίς κανένα σοβαρό λόγο..
Το αιφνιδιάζουν χωρίς λόγο που λες είναι λάθος..

Αυτήν είναι η δουλειά τους αυτό είναι το στυλ τις sony αν δε σου αρέσει πας αλλού.. κάπου που ξέρεις απο πριν σχεδόν τα πάντα.. εμένα τώρα αυτό γιατί μου ακούγεται κάπως?? Οχι απλά κάπως, πολύ κάπως!!!!!!

Δλδ αυτό που κάναν με το 4k ήταν αιφνιδιασμός ε?? Εγω το λέω ευχάριστη έκπληξη και τάπα στους ανταγωνιστές!!!!
Δες στο αρθρο που λεει για 4k panel τις samsung μελλοντικά….
Η sony όταν είχε αδιαβροχοποίηση η samsung ήταν ακόμα με τα πλαστικά!!!!
Η sony οταν έβαλε 4k οι άλλοι ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει την μελέτη για το πως θα το επιτύχουν!!!

Χθες στο τελικό ρεάλ ατλέτικο 200 φορές είδα να διαφημίζονται τα xperia x που ακόμη καλά καλά δεν έχουν κυκλοφορήσει…. Ούτε τα galaxy s7 είδα να διαφημίζονται στον τελικό.. πρόσφατα κάναν διαφήμηση να πέφτει το κινητό στον νεροχύτη την ώρα που πλένει πιάτα!! Ούτε τα iphone είδα..

Εδω αυτό που μας λέει το άρθρο είναι αμφίβολο για το αν ισχύει και είναι μόνο εικασίες!!!!

Γιώργος

Δεν έχω καταλάβει αυτή η εταιρεία γιατί πετάει ακόμη τζάμπα χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο αφού το τμήμα Mobile είναι καταδικασμένο (με κάτω από 1% μερίδιο αγοράς δεν υπάρχει καμία ελπίδα ανάκαμψης).

One

Καλά τα λέει ο Ιωάννης jb χθες έπεσε πολύ διαφήμιση στο τελικό του Champions League της σειράς Χ και χάρηκα που το είδα. Ούτε μια διαφήμιση δεν είχαν η Apple & Samsung. Και από βίντεο στο YouTube βλέπω ότι η σειρα Χ έχει τρομερό software optimization που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνάει και την Apple. Πιστεύω η Sony κινείται στο σωστό δρόμο σε ότι αφορά τα κινητά.

Nick

Παιδιά και γω φαν της Sony είμαι και μάλιστα σε πληθώρα προϊόντων (Xperia Z3, Z2 tablet, PS3 & PS4, Bravia tv) αλλά μην λέμε και ο,τι θέλουμε, στο τελικό χθες έπεφταν οι γνωστές διαφημίσεις όλων των χορηγων του φετινού champions league όπως σε κάθε ματς από την φάση των ομίλων. Είναι γνωστό ότι ένας εκ των χορηγων από την σεζόν 15-16 είναι και η Sony Mobile, οπότε από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η διοργάνωση μέχρι και τώρα σε κάθε ματς περνάει την εκάστοτε ναυαρχίδα της, ξεκίνησε στα πρώτα πρώτα ματς με xperia z3+, πολύ σύντομα και σχεδόν για όλο το υπόλοιπο της σεζόν περνούσε όλη την σειρά Z5 και τώρα τελευταία διαφημίζει την σειρά X η οποία και αντικαθιστά την Z5 series. Αυτά που λέτε για Samsung, Apple κλπ ότι δεν διαφημιστικαν ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Όποιος θυμάται μέχρι και πέρσι ήταν χορηγός η HTC η οποία διαφημιζε φυσικά το εκάστοτε τελευταίο της One και πήρε την θέση της η Sony Mobile. Σίγουρα χτυπάει πιο ωραία στο μάτι και εξοικοιωνεται ο θεατής με τα προϊόντα της Sony γενικά αφού ο μέγας χορηγός η Sony Computer Entertainment είναι ισοβιος χορηγός του champions league πλημμυριζοντας με διαφήμιση… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

@Nick… Ο λόγος που μία εταιρία γίνεται χορηγός κάπου ποιός είναι??
Για να διαφημίσει τα προϊόντα τις το κάνει και σίγουρα όχι τζάμπα!!!
Όταν μιλάμε για μία διοργάνωση που θεωρείται από τις πλέον κερδοφόρες παγκοσμίως και κάνει τζίρο πολλά τρις ευρώ… τότε για να σου διαφημίσει το προϊόν πρέπει να δώσεις πολλά!!!!
Μη συγκρίνεις το chl του 2000 με αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια!!! Ο τζίρος που κάνει είναι πολύ μεγαλύτερος όπως και πολύ μεγαλύτερα θα είναι τα έξοδα των χορηγών που θέλουν… να διαφημίσουν…
Είναι και άλλα πολλά αλλά σταματάω εδώ

Nick

@Ιωάννης jb, δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τι σημαίνει κάποιος να γίνεται χορηγός κάπου. Μην λέμε τα αυτονόητα. Φυσικά και χαλάει ένα σωρό χρήματα για κάτι τόσο premium όπως το champions league και προσωπικά μου αρέσει αρκετά και ως φαν της να προσπαθεί να συσχετιστει με την όλη έννοια του premium προϊόντος όπως πχ έχει στο μυαλό του ο καθένας για το PlayStation, τις Bravia, κλπ. Απλά δεν μπορεί κανείς να περιμενε φερ’ ειπειν να δει ξαφνικά το Galaxy S7 να το δει να διαφημιζεται χθες από το πουθενά στο τελικό, αυτό εθιξα. Φιλικά.

One

@Nick το θετικό είναι ότι η Sony αρχίζει να διαφημίζει τα κινητά της και μάλιστα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός στο ποδόσφαιρο φέτος. Τώρα εσένα τι σε πείραξε δε κατάλαβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.