Sony: Πούλησε 5 εκατ. smartphones το τέταρτο τρίμηνο του 2016

Η Sony ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου 2016, το οποίο περιλαμβάνει την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, άρα και τις γιορτές. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε πως τα πήγε η Sony Mobile.

Το τμήμα ανέφερε λειτουργικά κέρδη 187 εκατ. δολαρίων και οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν σε 2.2 δισ. δολάρια. Μέσα στο ίδιο διάστημα μπόρεσε να πουλήσει 5.1 εκατ. Xperia smartphones, 2.5 εκατ. λιγότερα από το ίδιο διάστημα το 2015.

Η Sony επισημαίνει ότι επηρεάστηκε από τις μειωμένες πωλήσεις κυρίως στην Ευρώπη και τις “μη αποδοτικές περιοχές”. Συνολικά, η Sony Mobile το 2016 πούλησε 15 εκατ. smartphones και αυτός είναι ο χαμηλότερος αριθμός της από το 2012.

Αυτό όμως που αφορά την Sony είναι κυρίως να μην έχει απώλειες σε έσοδα.

sony smartphone sales, Sony: Πούλησε 5 εκατ. smartphones το τέταρτο τρίμηνο του 2016

sony smartphone sales, Sony: Πούλησε 5 εκατ. smartphones το τέταρτο τρίμηνο του 2016

sony smartphone sales, Sony: Πούλησε 5 εκατ. smartphones το τέταρτο τρίμηνο του 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iGiotas

Αν βγάλει flagship με 6 GB RAM, θα ξεκολλήσει από τις χαμηλές πωλήσεις

John

Χοντρικά πουλάει το 1/3 απο ότι πουλάει η Xiaomi δηλαδή και την έχουν ξεπεράσει ακόμη και η Vivo η Oppo και η ZTE. Α ρε Sony που κατάντησες.

Nikos8

Μπορει και χειροτερα… Καλυτερα να ασχοληθει μονο με το τμημα τηλεορασεων που ειναι κορυφη…

gianniklis

Σίγουρα η sony δεν πήγε καλά στις πωλήσεις αλλά αυτό που με ξεπερνάει είναι η σύγκριση με την κάθε κινεζική εταιρεία και ειδικά την xiaomi.Από που και ως που συγκρίνεται η ποιότητα της sony με τα σκουπίδια της xiaomi?εταιρείες που απλά βάζουνε σπεκς με το κιλό και σε οθόνες και κάμερες είναι μετριότατες.Η σόνυ για όσους ξέρουν είναι κορυφή στην ποιότητα και ελπίζω να βγάλει έναν άξιο διάδοχο του z5 premium.

hayate

IoanniJB έχεις πιάσει τα “ακριβά” μοντέλα της xiaomi με μεταλλικό πλαίσιο και μιλάς; Έχεις δει ποτέ έστω από μακριά το mi5s που έχει μέταλλο για γυαλί;;; Φυσικά και όχι!!

Και στο θέμα μας τώρα οι πωλήσεις είναι στον πάτο γιατί έμεινε εκτός παιχνιδιού για καιρό. Πήγε να κάνει την και καλά καινοτομία με 4Κ οθόνη και μετά βγαίνει και λέει ότι δεν τρέχουν όλες οι εφαρμογές σε Native 4K αλλά ορισμένες. Ότι να ναι. Μια έτσι μια αλλιώς. Και μετά θέλει να την εμπιστευτούν.

hayate

Μέταλλο και γυαλί *

Sakis

Τελοσ τα κοροιδα σονυ σασ βαρεθηκε ο κοσμοσ ειχατε καταντηση αηδια οτι επερνεσ χαλαγε καποια στιγμη θα εφευγε ο κοσμοσ σε αυτα τα χναρια ακολουθει και η htc μια πολυ σοβαρη εταιρια που παει για λουκετο

Παπαροκας tiamat

Ερχεται η ωρα της….
Θα το κλεισει το τμημα συντομα η μπεζελοεταιρεια

John SF.

Παιδιά αν δείτε πιο λεπτομερή ανάλυση θα καταλάβετε πως είναι επιλογή της sony να πουλάει λιγότερα αλλά ακριβότερα κινητά για να βγάζουν κέρδος, τα φθηνά έχουν χασούρα. Για να καταλάβετε μεσος όρος πώλησης μιας sony συσκευής είναι 420 ευρώ, μόνο η apple την ξεπερνάει σε αυτό. Φυσικά μόνο αυτό δε φτάνει και θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τις πωλήσεις αλλά όχι βγάζοντας φθηνά κινητά κυνηγώντας τις αγορές που μπορεί να κάνεις πολλές πωλήσεις αλλά να μην έχεις καθόλου κέρδος.Για να καταλάβετε στο ίδιο τρίμηνο η LG είχε περισσότερες πωλήσεις αλλά είχε 224 εκατομμύρια χασουρα, κυνηγώντας τις πωλήσεις με φθηνά κινητά προσπαθώντας να εδραιωθεί, η sony σταμάτησε να το κάνει αυτό. Επίσης οι κινέζικες εταιρίες έχουν πωλήσεις αλλά καμία δεν αναφέρει οικονομικά αποτελέσματα…

Παπαροκας tiamat

Δεν εχει να μας δωσει τιποτα απολυτως. Μονο μπεζελ

Αντε να φτασει τα 800.000 του τριμηνου της microsoft…. σαπακια και ψοφιμια !

Vladimiros

Ελα παπαροκα σταματα,το εχεις πει πολλες φορες αυτο απλα το λες για να προκαλεις,επισης εχουμε πει δεν μας συμφερει να κλεισει καμια εταιρια ειδικα ενας κολοσσός οπως η Sony,Xiaomi δεν εχω δουλεψει αλλα για τα λεφτα💸 που εχουν αξιζουν σιγουρα..αλλα οχι και καλυτερα απο Sony,μην λεω τα ιδια οταν εφτιαχνε κινητα η Sony………..

Christos

Το παέι για κλείσιμο η sony και δεν θα λείψει κιόλας!

Impressive-Instant

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Sony, όπως κάθε εταιρεία κοιτάει πρώτα το μέγιστο δυνατό κέρδος και μετά τις πωλήσεις. Το ίδιο κάνει και η Apple. Προσωπικά προτιμώ την νέα της στρατηγική με λίγες, ποιοτικές συσκευές, που αντέχουν στο χρόνο, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου και είχαν βγάλει ένα κακό όνομα για την εταιρεία με κακής εμπειρία χρήσης συσκευές (typo, U, Miro…)

bezilys

Το ότι πουλάει λιγότερο από τους άλλους δεν σημαίνει ότι πάει για κλεισιμο!αυτές οι κινεζικές εταίριες που την ξεπερνούν σε πολίσεις δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερες από την sony σε θέμα ποιότητας και αντοχής στο χρόνο(οποίος έχει πιάσει κινητό sony ξέρει)απλά πουλάνε πολλά μοντέλα σε χαμηλές τιμές….ξυδακι στους haters!

One

Πιστευω η Sony είναι σε καλύτερη θεση από Lg και Htc. Και κινητο να μη πουλαει βγαζει λεφτα από τις πατεντες που εχει από τη εποχη της Sony Ericsson, για να μη πω για τους αισθητήρες. Απλα πρέπει να επικεντρωθεί στην ουσια για να τραβήξει το mobile τμημα.

Θελει λιγο καλύτερο marketing και να επικεντρώνεται σε λιγα και καλα κινητά. Εγω είμαι ευχαριστημένος ακομα με το Z3 Compact 2,5 χρονια τωρα, που βγήκε σκυλι και συκωνει πανω από 100 εφαρμογές με 2gb ram, ενώ οι αλλοι εχουν 4gb και το κινητο τους σέρνεται χαχαχα.

Ακομα και bezel να εχει η η Sony, είναι γιατι εχει μπαταρία και δε χρειαζετε να κυκλοφορείς με τον φορτιστή και το powerbank στη τσεπη. Ουτε θα ανατιναχτει ποτε ακομα και στον ηλιο να το αφήσεις, ουτε η οθονη θα χανει σε φωτεινότητα, ισορροπία λευκου με το χρονο. Αν κοσμος δε ξερει να εκτιμάει την επαγγελματική δουλεία δικο του πρόβλημα.

cht

Αν ανακοινωσει φέτος flagship με 6γιγα ραμ, 4k ανάλυση οθόνης θα κάνει τρελές πωλήσεις!

Saša

Αφου εδω και 3 χρονια πουλαει οτι ακριβως πουλανε ολοι οι αλλοι σε σασι look xperia Z3, ακομα και το καινουργιο μια απ τα ιδια ειναι, φτανει οχι αλλο καρβουνο πως το λενε? Μπουχτισαμε στο ιδιο σχεδιαστικο μοτιβο, ελεος. Παγερα αδιαφορες συσκευες. Next please.

Παπαροκας tiamat

Σιγα μη προκαλει η αληθεια μου βλαδιμιρε (πουτιν!!)…

Η sony δε πουλαει πια, οι πωλησεις τις ολοενα κατρακυλανε, ο αντιπροεδρος πριν κανα χρονο βγηκε κ ειπε οτι ψαχνουν να τη πουλησουν…

Οι πωλησεις πεφτουν, τα κερδη αυξανονται ,γιατι???

Πολυ απλα χρονια τωρα τα z,z1,z2,z3,z3+,z5,x,xz ηταν ακριβως τα ιδια σε hardware, με το ιδιο ui ,το ιδιο software οποτε χωρις να ξοδευει μια σε r ‘n d ,εβγαζε ουσιαστικα το ιδιο κινητο ,το αγοραζαν καποια fanboy της και ετσι εγραφε καποια κερδη…..

vladimiros

Παπαροκα τα παραλες λιγο,οχι και ιδια hardware και software ολα..Ζ1 με Ζ5 που εχω τωρα μεγαλη διαφορα αλλος αισθητηρας καμερας αλλη οθονη,αλλος επεξεργαστης κ.α πολλα στο Ζ5..ναι μοιαζει εξωτερικα πολυ ε και;; τα Ιphone δεν μοιαζουν;; γιατι τα σαμσουνγκ εχουν διαφορα νομιζεις;;; η καινουρια σειρα Α 2017 ακριβως ιδια εμφανιση…εγω δεν εχω δουλεψει π.χ Χιaomi γιαυτο δεν μπορω να πω ψεματα οτι δεν ειναι καλο,επελεξε μια φορα Sony αντι σαμη και θα δεις μετα οτι δεν εχουν διαφορες,οσο το ποσο πουλανε,που η διαφορα ειναι τεραστια..
Γιαυτο αν κλεισει η Sony αισθητηρες δεν θα δει ουτε η σαμη ουτε τα κινεζικα προφανως..

Chris_BMW_exeis_BMW?

vladimire +1
παπαροκά προφανώς και δεν έχεις δουλέψει sony Κινητό για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Απίστευτα smooth λειτουργία, αρκετά καλή μπαταρία, απίστευτη κάμερα, αξιοπιστία hardaware(σε αντίθεση με παλαιότερα π.χ. πρόβλημα σε ηχεία και ακουστικά!) και είτε έχεις το κινητό 1 μήνα είτε 2 χρόνο, αποδίδει το ίδιο. Ούτε η Samsung, ούτε η Huawei ούτε η Xiaomi το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Τί να το κάνω αν σε 6 μήνες αρχίζει η κατρακύλα;

Τέλος, το πήρατε όλοι οι “έξυπνοι” θα κλείσει η sony και θα κλείσει η Sony.. Χώρια του ότι κανέναν δεν συμφέρει λόγο ανταγωνισμού(δεν εννοώ μερίδια αγοράς και μλκς αλλά καινοτομίες και γκάμα συσκευών), ξεχνάτε πολύ εύκολα πώς η Sony έχει πίσω της το PlayStation, τις τηλεοράσεις και τους αισθητήρες+++ αν πέσει έξω(187m κέρδη δεν είναι λίγα).

eleonora

H Sony φετος πληρωσε την “φτηνια” της.To Xperia X και το X Performance,ηταν για τα μπαζα.Με τιμη εναρξης τα 600ευρω και τα 700ευρω αντιστοιχα φανηκαν οι αυτοκαταστροφικες διαθεσεις που ειχαν.Δεν ειναι δυνατον το X Performance να εχει παχος 8.7mm και να εχει μεσα μια μπαταρια 2700mah.Γενικα πολλα λαθη το 2016.Μονο το Xperia XZ αξιζε,αλλα επρεπε να κυκλοφορησει νωριτερα και με χαμηλοτερη τιμη,ή καλυτερα specs(4GB/64GB,κτλ).Ελπιζω,το 2017 να διορθωσουν τις αστοχιες τους.

Tsagarogiorgis

Εύχομαι σε εσάς που παρακαλάτε να κλείσει η Sony να έχετε την ίδια μοίρα με τους υπαλλήλους της

Ιωάννης jb

Ωραίο άρθρο! Πούλησε σε ένα τρίμηνο 5 κ σε όλο το χρόνο 15; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος?? eleonora.. Έχεις ιδέα από τεχνολογία?? Το x performance είναι ότι πιο τέλειο έχει κυκλοφορήσει από sony τα τελευταία χρόνια!!! Αστοχίες?? καλά ότι να ναι.. Χαίρομαι που μπαίνω κ βλέπω κραξιμο από άτομα τα οποία έχουν μεσάνυχτα στον τομέα τεχνολογία!!! Όταν μας λέει ο άλλος εδώ 3-4 χρόνια ότι θα πουληθεί κ στο τέλος πάλι βγάζει το καλύτερο κ πιο ολοκληρωμένο στην αγορά δεν καταλαβαίνει ότι γελοιοποιείτε.. Αστο παιδάκι μου δεν έχεις ιδέα!!! Δεν ξέρεις τη σημαίνει Sony!!! Μία εταιρία κολοσσός που πάντα δημιουργεί τις εξελίξεις… Είδε την εξαιρετική ericsson κ τις προοπτικές που έχει ο τομέας που δραστηριοποιείτε κ μπήκε δυναμικά σε τέτοιου είδους συσκευές πριν 15 χρόνια… Την έκανε Sony πριν λίγα χρόνια… Κ αν δει ότι ο τομέας smartphones πέφτει πράγμα που θα συμβεί σε λίγα χρόνια μπορεί κ να τον πουλήσει… Πράγμα που έκανε κ με τα laptop vaio είδε την πτώση που έρχεται στο τομέα κ τα πούλησε… Νομίζετε εξυπνακιδες ότι αν τα κρατούσε θα ήταν καλύτερα?? Μη τρελαθουμε αφού κανείς πλέον δεν αγοράζει laptop!!! Κ κάτι τελευταίο σου φαίνονται ίδια όλα τα xperia (πράγμα που δεν ισχύει… Συνέχεια »

eleonora

@Ιωαννης JB πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις…Η ιδια η sony το ανακοινωσε δεν το βγαλε απο το μυαλο του το techblog.Επισης,το X performance ειναι ενα κινητο πολυ λιγο,για την τιμη που ζηταγε(700ευρω).Για την τιμη που ειναι τωρα(350ευρω) ειναι μια χαρα.

Ιωάννης jb

Ελεονώρα.. Εγώ δε πίνω τίποτα εσύ πινεις κ δε μας δίνεις μη τα ξαναλεμε αυτά!!
Το x performance δεν κάνει τίποτα λιγότερο απο αυτό που κάνουν τα υπόλοιπα συν αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο στα χαρακτηριστικα, διότι αδιάβροχο με στέρεο ηχεία android δεν είναι άλλο!!!
Κινητό είναι πάνω απολα κ όταν το επιλέξει κάποιος ξέρει οτι ακόμα κ μετά απο 3-4 χρόνια θα λειτουργεί όπως τη πρώτη μέρα που το άνοιξε για να μη πω κ καλύτερα διότι η κάμερα έχει προηγμένης τεχνολογίας αισθητήρα ο οποίος με κάθε update αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα….

bezilys

@Ιωάννης jb ρε φίλε το X performance έχει αρκετές ατέλειες στο θέμα επιδόσεις εδώ και το z3 το πέρναγε σε κάποια app σε ταχύτητα!τώρα αυτά τα 3-4 χρόνια που λες να αντέξει χλομό το βλέπω! επειδή δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα σχόλια στο θέμα αντοχής(δεν είναι σίγουρο).

marios

Σκάσανε τα fanboys της Samsung με την Sony. Τουλάχιστον τα κινητά της Sony έχουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και δεν σκάνε οι μπαταρίες τους.

ΚΝ

Η Sony σαν έξυπνη εταιρεία … Μείωσε τον αριθμό των φτηνών τηλεφώνων και πλέον πουλάει σαφώς πιο ακριβά τηλέφωνα! Έτσι είναι κερδοφόρα αν δεν το κατάλαβαν κάποιοι ….και παράλληλα πουλάει ως συνήθως πολύ καλά τηλέφωνα.
Αν και πρωτοπόρος σε πολλά χαρακτηριστικά όπως αδιάβροχα κινητά, υψηλή ποιότητα ήχου …σίγουρα δεν πήρε ανάλογο μερίδιο. Πάντως εξακολουθεί να είναι από τις καλύτερες εταιρίες, να καινοτομεί και να είναι κερδοφόρα …προφανώς δεν κλείνεις κάτι που σου δίνει 187 εκατομμύρια ευρώ κέρδος.
Και υπάρχουν πολλά κορυφαία κινητά της στην αγορά με καλές τιμές για τις δυνατότητες τους αλλά όχι φτηνές! Προσωπικά έχω ενα Xperia Z και μετά τη 3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, επαγγελματικής χρήσης …φαίνεται ακούραστο και δεν κολλάει πουθενά!

Γιώργος Κ.

Συγνώμη από πότε η Sony πουλάει ακριβά τα κινητά της; Έχετε δει τη σειρά Μ; τη σειρά C και τη σειρά Ε;; Μήπως το ΧΑ κοστίζει 165€ και το Xa ultra μετά βίας φτάνει τα 300?Που είναι το κέρδος λοιπόν;; Ένα ΧΑ performance κι ένα Z5 δεν φέρνουν την άνοιξη (κάτω από 400ε και τα δύο) !

Καλά με τον Jailbreak σπάω πολύ πλάκα πλέον. Είναι τόσο μυωπας που παίζει αύριο να ανακοινώσει η εταιρία ότι κλείνει (ου μη γενοιτο) κι εκείνος να υπερηφανευεται ότι τα πάει περίφημα!!!

Στα του θέματος, ο αριθμός είναι όντως μικρός για μια εταιρία που επί εποχής πρώτου Ζ πρωτοπόρουσε και διέφερε από αρκετές. Ήμουν υπερήφανος κάτοχος Ζ3 αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να αλλάξει σχεδιαστικό μοτίβο (κούρασε πια) και γενικότερη προοπτική αν θέλει να τα πάει καλά.

giorgis sifakakis

Χαιρετω ολους τους sony funs για την ειλικρινια τους και που στηριζουν την μεγαλη κυρια των smartphones που δεχεται επιθεσεις απο παντου και ευχομαι στους σαμσουνακηδες της παρεας το επομενο κινητο samsung που θα παρουν να τους σκασει σαν ατομικη βομβα ετσι για να δουν τι σημαινει εγγυηση και αξιοπιστια της sony εγω παιδια με το z3 combact ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εδω και δυο χρονια με απειρες εφαρμογες και παιχνιδια και μια μπαταρια που φορτιζω καθε 3 μερες θελω να κανω μια ερωτηση σε μερικους που κατακρινουν την sony πειτε μου αν υπαρχει αλλη εταιρεια επωνυμη φυσικα που να εχει τοσο ελαφρυ ui που κινητα με 2 gb ram βαζουν κατω κινητα με 3 και 4 ram που δεν κολανε ποτε ουτε lag ουτε τιποτα και μπραβο στον φιλο μας τον one πιο πανω που τα λεει τα πραγματα ετσι οπως πρεπει και κατι αλλο επειδη μερικοι δεν ειχαν ποτε κινητο sony πηγαιντε πιαστε ενα sony στα χερια σας και μετα κρινεται εξαλου κραζεις θαυμαζεις ετσι δεν λενε

John

Το δευτερο μεγαλύτερο πρόβλημα στα Sony είναι η άθλια οθόνη. Αν δεν πάνε σε AMOLED δεν υπάρχει λύση για τα ξεπλυμένα χρώματα και το γκριζαρισμένο μαύρο (που μόνο μαύρο δεν είναι).
Το κυριότερο όμως πρόβλημα είναι ο σχεδιασμός που θυμίζει σοκοφρέτα (μεγάλο μήκος και πάχος).

bezilys

@John εσύ φίλε παίζει να έχεις μείνει πίσω στης εποχές z1,z2 και z3 που οι οθόνες όντως δεν είχαν το απόλυτο μαύρο που είχαν η amoled.τώρα αν κοιτάξεις τα σημερινά μοντέλα xz,x performance…..έχουν βελτιώσει πολύ την οθόνη και το μαύρο και πλέον τα χρώματα δεν είναι ξεπλιμένα όπως λες…

να κλεισει η SONY η κωλοεταρεια είναι καλη μονο για τα playstasion για τα κινητα της ιναι χειροτερη και από την Samsung με εχει αγανακτησει ένα κολοσονυ που πηρα το παλιο του ειτανε Α+++ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ LG G3 3GB RAM κολαει σβηνει δεν ακούγετε ο ηχος κλησης μουσικη τριζει κρακ κρουκ το ιχειο μαπα φωτογραφικη μηχανή όλα μαπα φωτογραφιες και βιντεο δικα του τραβηγμένα δεν τα δειχνει με εβγαλε την πιστη και παρα πολα πουλησε μην με πειτε ότι τα SONY είναι καλα τρικαλα είναι αιδια βαρυ ui όχι πιο βαρυ ιδιο ασυκοτο με το toucwiz της samsung

Γιώργος Κ.

Η αλλιώς “με μια ανάσα”

bezilys

@Στυλιανός Βασίλης τι κινητό είχες?μήπως ήταν κάνα προβλήματτικο?

Ιωάννης jb

bezilys.. Ξεπλυμενες οθόνες τα z1,z2,z3;;
Μη τρελαθουμε τώρα μιλάμε για πολύ καλές οθόνες!!!
Επειδή κάποιοι είναι ασχετοι απο τεχνολογία κ λένε ότι να ναι δε πάει να πει ότι ισχύει κιόλας!!!
Το απόλυτο μαύρο είναι πονεμένη ιστορία!!!
Στη καθημερινότητα μας δεν συναντάμε πουθενά το απόλυτο μαύρο έτσι κ οι οθόνες για να κανουν σωστη αναπαράσταση αυτής, όταν την φωτοφραφιζουμε ή την βγάζουμε βίντεο, η οθόνη πρέπει να μη μου δείχνει το πολύ γκρίζο απόλυτο μαύρο, είναι λάθος απεικόνιση!!!
Οσο για την συσκευή που μιλάμε πιάσε την πρώτα κ μετά έλα πες μου

Γιώργος Κ.. Ειδες δεν είναι τόσο απλό..
Εσύ βλέπεις εδώ στην Ελλάδα αυτά, δε πάει να πει οτι ισχύουν κιόλας!!!
Εγώ μέχρι χθες πίστευα οτι πούλησε πάνω απο 3-4 εκατομμύρια xz!!! Τα οποία θα είχαν μια μέση τιμή πώλησης 600 δολάρια…

Μύωπας είναι αυτος που λέει ότι θα κλείσει η Sony Mobile λες και είναι το μπακάλικο τις γειτονιάς..
Τι στιγμή μάλιστα που βγάζει κέρδη όχι όπως την εποχή που πρωτοπουρουσε όπως λες (λες και τώρα δε πρωτοπορεί) και έβγαζε το xperia z αλλά έμπαινε μέσα κανά 2 δις..

bezilys

@Ιωάννης jb είναι ανάλογος όπως το βλέπει ο καθένας ούτε και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις οθόνες των συγκεκριμένων κινητών ίσα ίσα ήταν ξεκούραστες και στο μάτι σε σχέση με κάτι amoled απλά για πολλούς ήταν “ξεπλιμενες” οθόνες γιαυτό το ανάφερα….
Τώρα για την συσκευή που μιλάμε σε καθημερινή χρήση σίγουρα μια χαρά θα είναι αλλά αν πας να την σύγκρινισης με κάποια άλλη ναυαρχίδα ασπουμε xz θα δεις την διαφορά στην ταχύτητα…..

John SF.

Αυτοί που λέτε για design δείτε απο κοντά ένα z5 ενα xz.. πιάστε το και προσέξτε τις λεπτομέρειες, δεν είναι δυνατόν να έχετε Samsung, lg και κινέζικα και να μιλάτε για design!! Βέβαια το καταλαβαίνω γιατί όταν είχαμε z, z1,z2, z3 είχατε πλαστικά παιχνίδια. Τώρα στο θεμα οθόνης που λένε μερικοί έχω z3 και η αδερφή μου s6 Το βάζεις με έντονα χρώματα έχει πορτοκαλί skin tones το βάζεις σε πιο φυσικά χρώματα είναι ξεβαμενο.. έχει υψηλότερη ανάλυση κι όμως μου φενεται πιο θολή σε όλα. Το άσπρο της έχει νερά.. να πω κι άλλα? Το απόλυτο μαύρο καλό αλλά χάνει πολύ σε near black και γκρίζες αποχρώσεις Η κάμερα κάνει oversharpening στις φώτο φενονται αφυσικες βράδυ δεν βγάζει τίποτα. Design εντάξει διπλα στο z3 είναι απλά άλλο ενα Samsung. 5000 χιλιάρικα να τα βάλει τα κινητά της έχει μια φτήνια που δεν μπορεί να την βγάλει απο πάνω της…

John SF.

Και κάτι άλλο για να δείτε πόσο δεν ξέρετε και πόσο σοβαρή εταιρία είναι η Sony. Το security patch του Φεβρουαρίου το έδωσε πρώτη η sony ακόμα και απο την Google!Γκουγκλαρετε το..

giorgos

Στυλιανος βασιλης πιο sony ειχες κανα xperia e1 i xperia miro με 512 mb ram και εκανε ολα αυτα που προανεφερες γιατι τα κινητα με αυτη την ραμ τα εκαναν οντως αυτα αλλα αν ειχες με πανω απο 1 gb ram i 2 και μοντελο μετα του 2014 που αρχισαν να βγαινουν τα καλα μαλλον θα επεσες σε προβληματικο δεν παιζει και πιο βαρυ ui ρε φιλε μας δουλευεις σχεδον stock κοντευει να γινει να πουμε τα lg και τα samsung εχουν βαρυ αν μισεις sony παρε αλλη μαρκα αλλα μην λεμε οτι θελουμε ομως

Lollipop

@giorgos
Ήταν προ εποχής lg g2
Μόνο για την LG έχει καλά λόγια αυτός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.