To teaser της Sony για την IFA 2014- hint για 3 αδιάβροχες συσκευές

H IFA 2014 ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες στο Βερολίνο και οι εταιρείες ετοιμάζονται πυρετωδώς για να δείξουν τι έχουν φτιάξει. Η Sony κυκλοφόρησε το δικό teaser στο οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι θα παρουσιάσει 3 νέες συσκευές οι οποίες όπως φαίνεται θα είναι και αδιάβροχες.

Περιμένουμε να δούμε τα Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact.

Φαινομενικά από το teaser δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά αλλά αν το δούμε καλύτερα παρατηρούμε ότι στη φανέλα του ποδοσφαιριστή έχει το νούμερο 3 και 3 άτομα πηδάνε στην πισίνα πράγμα που λογικά μας δείχνει ότι οι νέες συσκευές θα είναι αδιάβροχες.

Επίσης, προς το τέλος του video βλέπουμε να λέει 7mm που ίσως να δείχνει το πάχος μιας ή όλων των συσκευών και το Cu που κανονικά είναι το σύμβολο του χαλκού. Το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά θα περιμένουμε να το δούμε στο Βερολίνο όπου θα είμαστε εκεί για να δούμε από κοντά όλες τις νέες συσκευές.

sony if a 2014 teaser, To teaser της Sony για την IFA 2014- hint για 3 αδιάβροχες συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
i love rihanna

Το z3 δεν θα χει καμια ουσιαστικη διαφορα απ οσο ξερουμε! Αυτο που περιμενω με πολυ ανυπομονησία ειναι το tablet!

Βασίλης

@i love rihanna, παρόλο που είμαι φαν της Sony, πιστεύω πως έχεις δίκιο. Αν και μπορεί να βάλουν τον 805 στο Z3, αλλά εγώ ανυπομονώ για το Compact.

AndroGen

H2O σημαίνει νερό 😉

Mike

Το 3 ειναι λογω Z3 οχι 3 συσκευες…

Nikos WOW

ΝΑΙ ΤΟΥΒΛΟ!!!!!! ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Nougat Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z3: Η Sony εξηγεί γιατί δεν θα πάρει Android Nougat

Πριν από λίγες μέρες η Sony έδωσε τη λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμίσει σε Android 7.0 Nougat, όμως μέσα σε αυτές δεν ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή high-end μοντέλα της, το Sony Xperia Ζ3. Η ίδια έρχεται σήμερα να εξηγήσει τους λόγους.

News Android Marshmallow Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Όπως το είχε υποσχεθεί από τον Οκτώβριο, η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android Marshmallow τα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact. Μετά την Beta έκδοση που δόθηκε πριν από έναν μήνα, έρχεται η σειρά της επίσημης αναβάθμισης.

News Sony Sony Android Smartphones Sony smartphones

Sony Xperia Z3+: Αγγλία με τιμή 699 ευρώ

Μετά το χθεσινό update που υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, το Sony Xperia Z3+ γίνεται διαθέσιμο στην Αγγλία με τιμή £499 που σημαίνει 699 ευρώ. Η φετινή ναυαρχίδα αν και δεν έχει πολλές διαφορές από το Sony Xperia Z3, έχει high-end specs, με τα οποία μπαίνει στο πάνω ράφι και καλείται να ανταγωνιστεί […]

News Sony Sony Android Smartphones Sony smartphones

Sony Xperia Z3 vs Xperia Z4: Speed test video

To Sony Xperia Z3 κυκλοφόρησε πέρσι με τον Snapdragon 801, ενώ στο φετινό Sony Xperia Z4 η Sony αποφάσισε να βάλει τον Snapdragon 810, ο οποίος είναι το chipset ναυαρχίδα της Qualcomm για φέτος. Θεωρητικά το Sony Xperia Z4 θα έπρεπε να ξεπερνά την απόδοση του περσινού Xperia Z3.