Sony: Καταργεί και Xperia C, Xperia M για χάρη της σειράς Χ;

Στην MWC 2016 η Sony έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας τη σειρά X και όχι τη Z όπως έχουμε συνηθίσει. Αυτό μας έκανε να αναρωτηθούμε ποια θα ήταν η τύχη των Xperia Z, αλλά η ίδια με επίσημη ανακοίνωση δήλωσε ότι καταργείται και δίνει τη θέση της στην Χ.

Πλέον σειρά παίρνουν τα Xperia C και Xperia M. Σύμφωνα με τα slides παρουσίασης, που διέρρευσαν από τη Sony, φαίνονται τα σχέδια που έχουν οι Ιάπωνες για τα μελλοντικά smartphones. Φαίνεται πως όλα τα νέα μοντέλα θα διαμορφωθούν γύρω από τη νέα σειρά Χ και αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι το 2018.

Η ίδια βεβαίως δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις, αλλά τα παρακάτω slides δείχνουν πως θα κινηθεί. Επιπλέον, το logo της σειράς “Χ” φαίνεται πως θα προωθηθεί πολύ έντονα.

sony no xperia x and m, Sony: Καταργεί και Xperia C, Xperia M για χάρη της σειράς Χ;

sony no xperia x and m, Sony: Καταργεί και Xperia C, Xperia M για χάρη της σειράς Χ;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Πλακα κανατε; Ειδατε το xperia XA??? Το κινητο απλα φοβερο για low to mind range κινητακι.

Nikos

Ntino η νεα σειρα x σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες νομιζω πως δεν μπορει να συγκριθει… Παρε παραδειγμα το s7 και g5… Αναμενουμε να βγουν στην αγορα αλλα ο ανταγωνισμος τα αφηνει πολυ πισω

One

Μια χαρά κινητά είναι τα Χ σε όλα τα θέματα, όπως μπαταρία, οθόνη, λειτουργικό σύστημα, μουσική, φωτογραφία, βίντεο, απλά οι άλλοι κυκλοφορούν πιο γρήγορα τα κινητά τους από τη Sony και την αφήνουν έτσι στην απέξω. Πιστεύω το Σεπτέμβριο να μη ξανακάνουν τέτοια λάθη.

Και επιτέλους ας κανει το η Sony στα κινητά της την ιδια διαφήμιση που κάνει στο Playstation και στις Mirroless κάμερες και να μη παραμελεί τοσο πολύ τα υπόλοιπα προϊόντα της. Δείτε πόσα βίντεο και reviews υπάρχουν στο Youtube για τη Sony a6300 και πόσα για το X Performance και θα καταλάβετε…

ΚΝ

Συμφωνώ …στο τμήμα μάρκετινγκ της Sony για τα κινητά πρέπει απλά να απολυθούν όλοι. Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζουν νέα ναυαρχίδα χωρίς διαφήμιση. Επίσης, να έχουν κινητά με τόσα πανέμορφα χρώματα και να προβάλλουν το απλό ανθρακί…..
Ενώ η εταιρία καινοτομεί ,η λάθος πολιτική προβολής δεν τις επιτρέπει να είναι στους ισχυρούς παίχτες στις πωλήσεις…και κατα συνέπεια θα κερδίζουμε όλοι από τον ανταγωνισμό.
Τώρα αν θα μείνει μια σειρά δεν ξέρω….καλό είναι να έχει μια σειρά πιο ακριβή και μια δεύτερη πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως την C….αλλά δεν ειναι καλό απλά να παράγει αντίγραφα φτηνα του ακριβού μοντέλου γιατί το μπράντ πάντα έχει σημασία και φυσικά να μην αλλάζει τόσο πολύ σύντομα τα κινητά.

Nikos

One δες χαρακτηριστικα απο αλλες νεες ναυαρχιδες και μετα συγκρινετα με αυτα του x… Και θα καταλαβεις ποια ειναι ανωτερα… Οσο για τα reviews δεν υπαρχουν ουτε hands on γιατι δεν εχουν βγει στην αγορα ακομα… Ειμαι υποστηρικτης της sony αλλα εχει μεινει πολυ πισω…

Κώστας Ζ.

Εγω παιδιά φαν της Sony αλλα μονο για τη σειρά Ζ. Καμία άλλη δεν με ελκυει…
Οσο για τη σειρά Χ πιστεύω οτι θα έπρεπε να υπάρχει μονο το XP

Κώστας Ζ.

@Nikos,οχι και πισω επειδή δεν έχει βάλει QHD οθόνη…

Dapitium

Παπαροκα tiamat που είσαι;

Ιωάννης jb

Εγώ στο champions league βλέπω συνεχώς να διαφημίζονται τα xperia x… Τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη…
Δεν είναι και ανύπαρκτο το μάρκετινγκ όταν γίνεται κάτι τέτοιο…. μη λέμε και ότι θέλουμε και ότι μας κατεβαίνει στον εγκέφαλο….
Ή sony εδώ και πολύ καιρό έχει πει ότι θα επικεντρωθεί σε ακριβές συσκευές…
Λογικό μου ακούγεται κάτι τέτοιο…
Καλή κίνηση αυτήν κακά τα ψέμματα…
5-6 συσκευές κάθε χρόνο εκ των οποίων οι περισσότερες θα είναι της τάξης των 600 ευρώ….
Ή ονομασία είναι το τελευταίο που θα σκεφτεί ο σοβαρός αγοραστής!!!!
Ας ξεκινάνε όλα από x δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό… Εν αντιθέσει με αυτά που ακούω για τα samsung τα οποία καλό είναι να σκεφτούν και τίποτα νέο γιατί τα galaxy s έχουν φτάσει στο 7 και τα note στο 5.. ενώ ακούγεται ότι θα συνεχιστεί το ίδιο βιολί

Γιώργος

Είναι κρίμα να κλείνουν εταιρείες και να χάνει κόσμος την δουλειά του αλλά μπορεί να μεταφέρουν τους εργαζόμενους σε άλλα κερδοφόρα τμήματα όπως την Sony Computer Entertainment Inc (Playstation).

Ιωάννης jb

Γιώργο δεν έχετε κουραστεί να τρολαρετε??
τα καλυτερα τηλ βγάζουν οι Ιάπωνες

Νικος

Κωστας Ζ αλλες ναυαρχιδες εχουν πολυ καλυτερη οθονη, καμερα, μικροτερα bezel, ui, μνημη ram… Προσφατα ειδα το s7 διπλα με το z5 pr… Το s7 ηταν πολυ καλυτερο παρολο που εχει το z5 4k… Οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα… Ελπζω τα επομενα x να ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικα

Thanosgr13

Το πρόβλημα με τα Sony ειναι ότι βγάζει ανα 6 μήνες κινητό έτσι ειναι σαν να κοροϊδεύει τους πελάτες της.

Κώστας Ζ.

@Νικος καμερα; Το XP δεν κυκλοφόρησε ακόμη,πως ξέρεις τι καμερα έχει;

Μπεζελς; UI; Είναι αυτό λογος που κανει ενα κινητό καλύτερο από το άλλο; Γιατι νομίζω ειναι εντελώς υποκειμενικο.

Οσο για το ποιος εχει καλύτερη οθόνη, διευκρίνισε τι εννοείς…καλύτερη ανάλυση; Γιατι πανω απο full hd εγω δεν βλέπω διαφορά στις ιντσες αυτές, και μαλλον κανενας άνθρωπος πανω στον πλανήτη.

Μνήμη ram ναι,εχει μεγαλύτερη το S7 αλλα αν τα 3GB είναι πρόβλημα, μάλλον κατι παει στραβά με μένα…

El Matador

Τα Sony ειναι κινηταρες οτι και να λενε μερικοι,οποιος εχει ξερει τι ειναι.και απο μπαταρια 2 κατηγοριες πανω απο ολους.

Κώστας Ζ.

@El Matador, με κάλυψες… Κάτοχος Ζ3c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.