Sony Xperia 1.1: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της πενταπλής κάμερας

Sony Xperia 1.1, Sony Xperia 1.1: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της πενταπλής κάμερας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περιμένουμε η Sony να παρουσιάσει κάποια νέα μοντέλα, στην έκθεση MWC 2020 στις 24 Φεβρουαρίου. Ένα από τα smartphones είναι το Sony Xperia 1.1, ο διάδοχος του Xperia 1.

Οι κάμερες του Xperia 1.1

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για το Sony Xperia 1.1, αλλά αναμένεται να διαθέτει τον Snapdragon 865, 4K HDR OLED οθόνη, και να υποστηρίζει δίκτυα 5G. Επίσης, χάρη σε νεότερο leak μάθαμε ότι θα διαθέτει πενταπλή κάμερα σε κάθετα τοποθετημένο module στην πάνω αριστερή γωνία της πλάτης.

Με βάση όσα αναφέρει το leak, το Xperia 1.1 θα έχει έναν αισθητήρα 12MP 1/1.5″, έναν αισθητήρα 64MP 1/1.7″, έναν αισθητήρα ToF 2MP, μία ultra-wide 12MP 1/3.4″ και μία περισκοπική κάμερα με OIS.

Επίσης, το Sony Xperia 1.1 θα είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο κύριο αισθητήρα που θα έχουν και τα Samsung Galaxy S20. Τη δεδομένη στιγμή, και σύμφωνα με τα leaks, γνωρίζουμε ότι τα S20 και S20+ θα έχουν τον Sony IMX555. Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τον αισθητήρα, αλλά αναμένεται να έχει μέγεθος pixel 1.8μm και να είναι στα 12MP.

Τέλος, υποθέτουμε ότι η 64MP κάμερα του Xperia 1.1 θα χρησιμοποιείται ως τηλεφακός, μέχρι να χρειαστεί να λάβει δράση η περισκοπική, πέρα από το 5x zoom.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Λέτε να κάνουν σοβαρή δουλειά αυτή τη φορά??

djfapples

Πρέπει να βάλει λίγο κ η alpha το χέρι της έχοντας το XPERIA 5 καταλαβαίνω ότι αυτό θα είναι δυναμίτης

Christoss007

Κουκε βλεπω πως ακομη το ψαχνουμε και οι 2 για Σονυ! Χαιρομαι που ξανασυναντιομαστε εδω. Λοιπον φαινεται πως εχουν ανεβασει επιπεδο και μαλλον θα κανουν τα σχεδον 2 χρονακια μου με το huawei να μοιαζουν ως παρενθεση! Αν και τοτε που το αγορασα ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος και ειχα πει οτι δε θα ξαναδωσω πανω απο 250 ευρω για κινητο, πολυ πιθανον να αλλαξω γνωμη μεσα στο 2020. Για να δουμε

Koukoz

Όταν αγόρασα το mate 10 pro για κανένα μήνα ένιωθα σαν να “απατούσα κατά εξακολούθηση την γυναίκα μου”. Έψαχνα για κανένα 2μηνο να βρω κάτι και να το βγάλω σκαρτο αλλά δεν μου έκανε το χατίρι! Αυτό ελπίζω από τα νέα Xperia να προσπαθώ να βρω κουσούρια και να μην έχουν! Μέχρι στιγμής με έχουν απογοητεύσει οικτρά αλλά δεν πειράζει, ακόμα αγαπάμε και πιστεύουμε στην μαμά Sony. Χάρηκα πολύ που τα ξαναείπαμε, το “άλλο” το site δε πολύ μπαίνεις ;

Vladimiros

Μακαρι και στον τομεα της καμερας να τα παει καλα..γιατι ειναι το μονο πραγματικα που υστερει μεχρι τωρα η Sony εναντι του ανταγωνισμου..(σαν συνολο μερα-νυχτα) στα υπολοιπα πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα… αν ειναι αισθητηρας 1/1.5″ τοτε ξεμπερδεψε απο τον προηγουμενο 1/2.3″ που το ειχε τοσα χρονια..και αν βαλει τον τελευταιο Sony IMX555 τοτε εδεσε το γλυκο..γιατι στο Xperia 1 ειχε παλαιοτερο απο τους αλλους..τελος να βαλει και μια τιμη 900ευρω και ολα καλα..αλλα μαλλον θα ειναι κοντα στο 1000ρικο…

Tzimani

Τι 900 τι 1000 ρε ψηλε. Αν ειναι να δωσεις 900 για κινητο δεν κολλας στα 100 ευρω.. Να ελεγες 700 να πω οκ…

Vladimiros

Ψηλε οχι και 700,δεν ειναι xiaomi η sony…θα εχει πανω τοπ χαρακτηρηστικα αν ξεκιναει εστω απο 900 θα κατεβει ακομα πιο γρηγορα…ενω αν ξεπερναει τα 1000 αστα να πανε…

Kosmas

Πόσο άσχημο είναι. Δε διπλώνει και πιάνει τεράστιο όγκο στις τσέπες, μοιάζει με τα galaxy. Μα πότε θα μειώσουν πχια αυτό το estate πετάνε εκεί όσες κάμερες μπορούν και το λένε καινοτομία. Χ

George

Τα κινητά που διπλώνουν είναι πολύ άσχημα ειδικά η οθόνη τους
Sony και galaxy καμια σχέση..

George

Σωστό μάρκετινγκ να κάνει αλλιώς και τούμπανο να είναι και η καλύτερη πρόταση της χρόνιας να είναι δεν θα το πάρει κανείς
Το θεμα της SONY είναι ότι δεν διαφημίζει σωστά τα κινητά της δεν το προσπαθει καθόλου και αργεί να τα κυκλοφορήσει..
Μόλις βγει η ναυαρχίδα υπάρχουν ήδη άλλες φετινές στα μισά λεφτά.. Ποιος θα πληρώσει φουλ τιμή?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.