Sony Xperia 1 III και 5 III με οθόνες 120 Ηz επίσημα

, Sony Xperia 1 III και 5 III με οθόνες 120 Ηz επίσημα

Ολοκληρώθηκε το event της Sony, όπου παρουσιάστηκαν τα νέα Sony Xperia 1 III και το Sony Xperia 5 III. Και τα δύο μοντέλα είναι εφοδιασμένα με τηλεφακούς και οθόνες με συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz.

Τόσο το Sony Xperia 1 III όσο και το Xperia 5 III είναι εφοδιασμένα με τον Qualcomm Snapdragon 888 και με μπαταρία χωρητικότητας 4500 mAh. Το μεγαλύτερο από τα δύο είναι το Sony Xperia 1 III με οθόνη διαγωνίου 6.5 ιντσών σε ανάλυση 4Κ και τεχνολογίας OLED. Η μνήμη RAM είναι στα 12 GB με εσωτερική μνήμη είτε 256, είτε 512 GB.

, Sony Xperia 1 III και 5 III με οθόνες 120 Ηz επίσημα

To Sony Xperia 5 III είναι ελαφρώς μικρότερο με οθόνη διαγωνίου 6.1 ιντσών και έρχεται σε δύο εκδόσεις. Η μία έχει μνήμη RAM 8 GB και εσωτερική μνήμη 128 GB, ενώ η δεύτερη έχει την ίδια RAM και εσωτερική μνήμη στα 256 GB.

Και στα δύο μοντέλα η αναλογία της οθόνης είναι στα 21:9. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο θέμα της κάμερας, με φακό ZEISS με T coating, για καλύτερη φωτογραφική απόδοση και αρκετό λογισμικό προεγκατεστημένο για καλύτερες λήψεις. Ο κεντρικός αισθητήρας είναι στα 12 Megapixel, μαζί με τον τηλεφακό των 12 Megapixel που μπορεί να προσφέρει δυναμικό οπτικό zoom από το 2.9x έως και τα 4.4x.

To ψηφιακό zoom μπορεί να φτάσει έως και τα 300 mm, σε σχέση με τα 200 mm του Sony Xperia 1 II και Xperia 5 II, σε μία αναβάθμιση που η Sony ονομάζει ως AI super resolution zoom. Τα δύο νέα μοντέλα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στις αρχές του καλοκαιριού, με τις τιμές να ανακοινώνονται λίγο πριν από την έναρξη της εμπορικής τους πορείας.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θεόφιλος

Επίτηδες τα έχουν τα μπεζελ πάνω και κάτω τελικά. Γουστάρουν την ασχήμια τελικά. Γι αυτό θα πουλήσουν 100 συσκευές το πολύ. Δηλαδή έχει κουράσει αυτή η sony. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου. Έχουν καταντήσει τα smartphones της Sony άσχημες γυναίκες αλλά καλές νοικοκυρές …. ε ξανά ήμαρτον!

Παύλος Ξανθός

Ειναι για λιγους και καλούς!!! Οχι για ολους!!! Συλλεκτικα κομματια σε περιορισμενη ποσοτητα!!! Οταν θα βγουν αυτα τα τουβλα, ολα τα υπολοιπα θα ειναι πολυ καλυτερα. Xiaomi, Apple, Samsung, Oppo ακομα και Huawei καλυτερα κινητα απο Sony!!! ΑΙ Super Αποτυχια!!!

κωστας

Απο την ολη παρουσιαση του μοντελου αυτο που εχεις να σχολιασεις ειναι τα μπεζελς; Νομιζω η σονυ ετσι κι αλλιως δεν θα σε ηθελε για αγοραστη της,εφοσον δεν μπορεις να καταλαβεις τις καινοτομιες που εχει μια συσκευη της. Ασε εμας τους κακογουστους να χαιρομαστε την κορυφαια οθονη και ηχο κινητου τηλεφωνου.

Θεόφιλος

Το ξαναλέω. Τεχνολογικά σχεδόν άρτιο. Με χαλάει η ασχήμια με τα μπεζελ. Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά. Έτσι και φύγουν και αλλάξει η σχεδίαση θα είμαι από τους πρώτους που θα πάρω Sony.

Παύλος Ξανθός

Το ιδιο πραγμα λετε. Γι αυτό θα πουλησει 100 κομματια (τροπος του λεγειν) και έχουν παρει την κατρακυλα οι πωλησεις της. Διοτι η πλειοψηφία δεν καταλαβαινει αυτο που καταλαβαινουν οι 100 εκλεκτοί. Σε άλλη κουβεντα ομως (πολιτικη, θρησκευτικη, υγείας που ειναι hot) θα χρησιμοποιησεις την πλειοψηφια για να πεισεις τον συνομιλητή σου οτι έχεις δικιο…

Last edited 3 years πριν by Παύλος Ξανθός
Θεόφιλος

Ώρε τι γίνεται. Ημαρτον ! Sony Zeneca

Ιωάννης jb

Ρε φιλαράκι είσαι σοβαρός τώρα ή μας κάνεις πλάκα παριστάνεις??
Ήμαρτον για τα Sony??
Που είναι εκεί έξω με διαφορά τα πιο καλόγουστα κ όμορφα τηλέφωνα!
Τι να πούμε δλδ κ για τα κινέζικα ή κάποια άλλα που έχουν σεμεδακια κ σελφι μέσα στην οθόνη??
Δεν βαρεθήκατε τώρα 2-3 χρόνια με αυτήν την σαχλαμάρα??
Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε να σας χαλάει την συμμετρία η σελφι στα βίντεο που παρακολουθειτε??
Να πούμε για κινητά όπως το ρεδμι νοτε 10 κ galaxy s21 που οι κάμερες πίσω έτσι όπως είναι τοποθετημενες θα παλέψουν για το πιο θα πάρει το Όσκαρ για την πιο κακόγουστη πλάτη του 21!!
Μας πλασαρετε ότι νέα βλακεια κάνουν κάποιοι για καλό??
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι!
Ντροπή!

Gadgetfreak

Χωρίς να σχολιάσω για το οτιδήποτε άλλο, εγώ προσωπικά έχω κουραστεί με τα notches, teardrops, cutouts και όλες αυτές τις βλακειες. Κάποιος εκεί έξω είπε ας κάνουμε τα περιθώρια ανύπαρκτα και το έχουμε κάνει μόδα μαζί με τις κυρτες οθονες. Τα μισώ και τα δύο. Θες να δεις βίντεο? Crop! Θες να πειξεις παιχνίδι? Crop! Οτιδήποτε και να κάνεις χάνεις real estate οθόνης άρα? Τι την εχω την κάμερα σε πλαίσιο η μέσα στην οθόνη πάλι χάνω! Προτιμώ το πλαίσιο. Δεν έχει φέρει τίποτα καλό αυτό το πράγμα και η κάμερα στην μέση σαν την…… Δεν με καίει.

Ιωάννης jb

Έχω την εντύπωση ότι ο αισθητήρας είναι 1/1.7 και σε συνδυασμό με τα 12mp αμφιβάλω πολύ για το πόσο καλά μπορεί να σταθεί απέναντι σε άλλα!
Ίσως θα έπρεπε να δώσει κάτι καλύτερο! τεσπα μακάρι να μας διαψεύσει και να δούμε κορυφαία αποτελέσματα! Τι να πω άλλο! zeis είναι αυτήν ίσως κάνει το θαύμα της!
Είδικα στο 10iii το ξεφτιλισε με τον αισθητήρα 1/2.8 είναι ντροπή! Ξεφτίλα!
Αυτή η στασιμότητα σε χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη ανακοίνωση του μικρού ίσως είναι σημαδιακό!
Μήπως δούμε κανέναν τιαματ να γελάει??
Πέρυσι ολόκληρη τη χρονιά αυτά έβγαλε όλα κ όλα! φέτος τα ανακοίνωσε μαζεμένα!
Τον Σεπτέμβριο δεν θα μας δείξει κάτι?? είναι κάτι το οποίο εγείρει ερωτήματα!
Μήπως γίνει κάποια έκπληξη με κανένα αναδιπλουμενο?? Rollable??
Περιμέναμε το κάτι παραπάνω κ νομίζω πως τα 120hz δεν μας δώσανε αυτό το κάτι! θέλαμε και άλλα!
Βέβαια ισχύει κ το πόσο πιο τέλειο να γίνει το τέλειο…
Ίσως δούμε καλή τιμουλα κ το τσιμπήσουμε αναμονή

Παύλος Ξανθός

επεξεργαστης οπως ολοι οι υπολοιποι.
μνημη ραμ τσιγγουνια…
οθονη στο μεσο ορο ισως και λιγο πιο κατω.
φωτογραφια μια απο τα ιδια. τοσο κοντα στην κορυφη αλλα κατι γινεται και υπολειπεται (ναι ναι…εχουμε δει youtube…ξερουμε να κρινουμε).
υποστηριξη? χάλια!!! κοιτα reviews στο skroutz.
μπαταρια? το 1mAh της Sony=5 mAh αλλων εταιριων (δακρυσα).
τιμή? πιο χαλια δεν γινεται για μια εταιρια που προσπαθεί να φτιαξει ονομα (βλεπε καλες πρακτικες απο xiaomi, oneplus στο παρελθον).
σχεδιασμός? εδω πιο χάλια δεν γινεται.
αναγγελία σημερα και το κινητο θα βγει στις αγορές σε 4-5 μήνες!!!
κάνε ενα μιξ ολα αυτα και θα καταλαβεις γιατι δεν πουλας. ααα ξεχασα. για να πουλησεις πρεπει να σε μαθει ο αλλος – βαλε και στο παιχνίδι το ανυπαρκτο μαρκετινγκ!!! οταν δεν θελεις να εισαι τελευταια και κανεις οτι πρεπει για να παραμείνεις…
1 πραγμα που εισαι τοπ και μετραει για το κοινο πειτε μου…ενα πραγμα που μετραει στις ερευνες που εχουν γινει (καμερα, ταχυτητα, οθονη). πουθενα δεν ειναι τοπ!!! παντα θα υπαρχει καποιος που θα την τρωει.

Ιωάννης jb

Επεξεργαστής όπως όλοι.. €ντροπή ρε Sony! Βάλε εκεί έναν από το 2025 απλά πηγαίνεις 4 χρόνια στο μέλλον κ γυρνώντας τον παίρνεις μαζί σου για να μην έχει να λέει ο ξανθός! Μνήμη μόνο 12 ραμ -256 ρομ?? Τη τσιγγουνιες είναι αυτές?? Έπρεπε τουλάχιστον 16αρα ραμ για να μη πω 20αρα!!! κ 1 τερα ρομ το λιγότερο!!! Οθόνη τραγική ρε Sony!!! μόνο 1 δις χρώματα?? Βάλε 10 δις να είσαι μέσα κ τουλάχιστον 8k!!! Η 4k είναι ξεπερασμένη όλοι βάζουν τέτοια ξεκόλλα δλδ! Φωτογραφίες συνεργασία με zeis?? Ε όχι ρε φιλέ που ξέρουν αυτοί?? Ότι να ναι κ εδώ!!! Υποστήριξη πάλι ότι να ναι αφού να φανταστείς γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα πήγε το xz2 για αλλαγή μπαταρίας και το πήρε μετά από 2 μέρες αντί να το πάρει μετά από 2 λεπτά!!! Τραγικοί!!! Μπαταρία έτσι όπως τα λες! Σχεδιασμός χάλια!!! Ούτε μια σελφι σταγόνα, ούτε ένα σεμεδακι!!! Τραγική! 14 Απρίλη σήμερα κ αν βγει 15Αύγουστο του 22 είναι 12μηνο+4μηνο=16μηνο Κ αν βγει μέχρι τότε!! Εννοείται πως πουθενά δεν είναι τοπ παντου το χάλι της το μαύρο είναι! και φυσικά αφού είναι πρωτάρα μη κοιτάς που βγάζει κινητά από 1995! Θα έπρεπε να το έχει 350-400 ευρώ αρχική τιμή όταν… Συνέχεια »

Παύλος Ξανθός

Αρχικά, ονοματάκι και επίθετο για να ξέρω με ποιον πορωμένο φίλο της Sony μιλάω.
Όπα. Τώρα κατάλαβα…Δεν θα πάρω!!!
Sorry που ξεφεύγω αλλά για να κολλήσει μία κοπέλα πρέπει να την βρεις!!!

Ανέβασα μία εικόνα αλλά δε φαίνεται (τουλάχιστον σε μένα) οπότε ας διαγραφεί το σχόλιο αν γίνεται

Last edited 3 years πριν by Παύλος Ξανθός
γιωργος αλ

φιλει ημουν κολλημενος με την σονυ και καποια απ αυτα που λες μ εκανα να παω στην huawei..αλλα νομιζω πως υπερβαλεις απιθστευτα σ αυτα που ειπες….η οθονη ειναι καταπληκτικη η μπαταρια εχει αντοχες απιστευτεσ ο επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος η μνημη επισης ..λειπει το νοτς που ειναι αηδια και το μονο που με κανει να μην παω μαλλον σε σονυ ειναι η καμερα….δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι κοντα στο huawei p50…μονο με αυτο θα την συγκρινω γτ νομιζω σε σχεση με τ αλλα θα εχει καλυτερα καμερα η σονυ…. στο μονο που συμφωνω κ νομιζω πως γι αυτο δεν πουλαει ειναι το αθλιο μαρκετινγκ που εχει…..μιλαμε για αθλιο οχι αστεια….ααα και το σερβις που ειπες δεν ειχα ποτε παραπονο ….

Παύλος Ξανθός

ολα μελι γαλα δηλαδη εκτος απο το μαρκετινγκ. αναμενουμε εντυπωσιακες πωλησεις. κατσε να βγαλει πρωτα την οθονη που λεει το αρθρο και βλεπουμε. η καμερα καλυτερες απο των αλλων εκτος απο p50 μονο? καλυτερη απο samsung , apple και xiaomi? ok!!!

Κωστας

Η οθονη στο μεσο ορο και πιο κατω; πες μου ενα κινητο 4κ και 120 hz. Μην λεμε οτι να’ναι!

G.H.

Κάτσε ρε φίλε, τώρα νομίζω βγάζεις κακία και χολή για το τίποτα. Ανεξάρτητα του εάν μας αρέσει ή όχι μια εταιρία δεν γίνεται να λέμε ότι θέλουμε. Ναι, σε σχέση με την κυκλοφορία και το marketing ισχύουν αυτά που είπες. Όμως σε RAM ο ισχυρισμός σου είναι ανυπόστατος αφού τα 8gb του 5iii είναι υπέρ αρκετά για το 98-99% των χρηστών ενώ τα 12gb του 1iii είναι τόσο υπερβολικά όσο και των υπολοίπων. Στη μπαταρία αυτό που λες δεν ισχύει ούτε κατά κοινή ομολογία ούτε σε τόσο υπερβολικό βαθμό όσο λες. Πολλές φορές εξαρτάται και από το χρήστη. Τί συνέβαινε ίσως παλαιότερα δεν έχει σχέση με το τώρα αναγκαστικά. Η οθόνη δεν μπορεί να θεωρηθεί πίσω από τη στιγμή που είναι η πρώτη 4k 120Hz. Στον απλό χρήστη η διαφορές είναι ελάχιστες και υποκειμενικές γενικά. Δεν μπορώ όμως πχ να συγχαίρω την Oneplus ή την Xiaomi (δεν θυμάμαι) για την πρώτη οθόνη QHD+ 120Hz και όχι την Sony. Η φωτογραφία όντως υπολείπεται λιγότερο ή περισσότερο στο “point and shoot” αλλά είναι πολύ καλύτερη στο “manual mode”. Ο σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα υποκειμενικός και εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το καινούργιο δεν σημαίνει απαραίτητα και ωραίο όπως και το παλιό δεν… Συνέχεια »

Last edited 3 years πριν by G.H.
Παύλος Ξανθός

Και εγώ αναγνωρίζω ότι πολλά πράγματα είναι θέμα οπτικής και γούστων. Υπάρχουν όμως έρευνες αγοράς που τις έχει και η Sony και λένε για παράδειγμα “στην Ευρώπη οι καταναλωτές δίνουν έμφαση στην ταχύτητα και την κάμερα (όχι δεν θέλουν να αγοράσουν κάμερα – θέλουν η κάμερα να είναι στο κινητό και να τραβάνε πολύ ωραίες φωτογραφίες χωρίς να γνωρίζουν το manual και τι σημαίνει ISO κ.λπ,)”. Εφόσον ήμουν Sony λοιπόν (και όπως έχει πει αν θυμάμαι καλά θέλει να επικεντρωθεί στην Ευρώπη) θα έδινα μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα και την κάμερα. Θα τα έβγαζα αν όχι τοπ πολύ κοντά στα τοπ κινητά. Ξέρεις καλά ότι η συχνότητα του επεξεργαστή και τα GB RAM φτάνουν και περισσεύουν (και τα 6 καλά είναι αν έχεις λογισμικό σαν της One+). Αλλά όλα είναι θέμα μάρκετινγκ (να βγάζουν οι ναυαρχίδες μεγάλο σκορ στα benchmarks-ναι πουλάει όσο και να μην θέλουν να το πιστέψουν μερικοί). Ούτε αυτό έχει καταφέρει. Εν κατακλείδι…αν ξέρει κανείς εκεί στη Sony πως από το 0,5% μερίδιο αγοράς μπορεί να τη φτάσει στο 5% να το κάνει ΑΜΕΣΑ. Διότι δεν φταίει το ένα δεν φταίει το άλλο, κάτι φταίει!!! πολλά φταίνε από αυτά που είπα αλλά δεν θέλετε να το δείτε.… Συνέχεια »

Konstantine

Η αληθεια ειναι πως στον τομεα της κεντρικης καμερας περιμενα & γω κατι καλυτερο. Οπως & στη μπροστινη καμερα. Μιας & κατοχος του Huawei p40 pro απολαμβανω & με το παραπανω τα προτερηματα του sony αισθητηρα που διαθετει η συσκευη μου. Θα μπορουσε να κανει κατι αναλογο ανετα. Ας δουμε βεβαια τα review πρωτα, μπορει με το λογισμικο να κανει θαυματα. Βεβαια οθονη χωρις τρυπα την προτιμω & γω καλυτερα & ας εχει αυτα τα μικρα βεβαια bezels. Δυο ερωτησεις εχω βεβαια…night mode εχει? Επισης ποσο ειναι το μεγιστο ψηφιακο zoom του τηλεφακου?

JohnWave

Για να δούμε τι πρόοδος θα έχει σημειωθεί στο software στις λήψεις στο αυτόματο της πίσω κάμερας. Δύο είναι τα σημεία που θέλω δω : Dynamic range στις λήψεις ημέρας και συνολική ποιότητα στις λήψεις νύχτας.To zoom φαντάζομαι καλό θα είναι μέχρι 10Χ.

Οι λήψεις στο αυτόματο, τα bezels και η τιμή σε σχέση με τις μειωμένες τιμές του ανταγωνισμού (των ναυαρχίδων που έχουν κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα), είναι τα τρία πράγματα που κρατούν τις ναυαρχίδες της Sony τόσα χρόνια στον πάτο. Τα δύο δεν τα διόρθωσε ούτε φέτος (bezels και αργοπορημένη κυκλοφορία). Για να δούμε αν διόρθωσε έστω την κάμερα που είναι το σημαντικότερο selling point στις ναυαρχίδες.

Ιωάννης jb

Η κάμερα ε;
Πάρε μία ψηφιακή να τελειώνουμε έχεις κουράσει!
Δε πουλάει επειδή είναι το ομορφότερο όλων και επειδή κρατάει σε αγωνία τους πιθανούς αγοραστές!!!
Αυτά μας λες!
Πρώτα από όλα πουλάει!
Δεύτερον…
Είχες ποτέ σου κοπέλα?
Αν δε φτύσεις δε κολλάει!
Βασικός κανόνας στα πάντα!

djfapples

Ένα αρκετά βελτιωμένο XPERIA 1 MARK II σε οθόνη, ήχο, κάμερα, ram ένα κινητό ποιότητας για 3 χρόνια άνετα. Δύσκολο το πολύ καλό να γίνει τέλειο

Vladimiros

Σοβαρευτειτε το 1 iii και το 5 iii ειναι κινηταρες με πολυ καλα specs,απλα αλλου το χανει η Sony οπως μαρκετινγκ και η περιοδος που τα πουλαει θα ειναι διαθεσιμα φανταζομαι μεσα καλοκαιριου..που το τοτε θα βγαλουν αλλες εταιριες ακομα πιο τουμπανα κινητα…τιποτα τελικα ξεροκεφαλι εταιρια μυαλο δεν βαζει θα γυρισω οταν σοβαρευτει επιτελους..μην μιλησω για τις τιμες 1300ευρω θα εχει το 1iii

Last edited 3 years πριν by Vladimiros
Ιωάννης jb

Βλαδίμηρε σταμάτα τη καραμέλα!
Τα λένε οι άσχετοι κ όσοι δε βρίσκουν τη αρνητικό να της καταλογισουν!
Να τα λέμε κ εμείς που ξέρουμε τη σημαίνει Sony δεν είναι σωστό!
Πάντα είχε τέτοια τακτική!
Πάντα η ανακοίνωση συσκευών της με την ημέρα κυκλοφορίας τους είχαν μεγάλη διαφορά χρονικά!

Ποτέ δεν έκανε τρελές πωλήσεις η Sony! Πάντα είχε κοινό με ιδιαίτερες απαιτήσεις!
Ακόμα και στις καλύτερες εποχές τις όπου άγγιζε το 10% επί των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο έκανε τέτοιες ενέργειες!
Παράδειγμα? W995!!! ανακοινώθηκε Φεβρουάριο 2009! κυκλοφόρησε Ιούνιο κ το πήραμε Αύγουστο!
Το 14 που πάλι είχε αξιόλογα ποσοστά εκεί κοντά στο 5%
Xperia z2 ανακοίνωση Φεβρουάριο κ κυκλοφορία τέλη Μαΐου!

Όσον αφορά το μάρκετινγκ το έχουμε πει κ αυτό εκατοντάδες φορές ο Ιάπωνας έχει άλλου είδους φιλοσοφία! Ποτέ δεν είχε το τρελό το μάρκετινγκ! για κανένα του προϊόν!

Vladimiros

Στεναχωριεμαι πραγματικα για την Sony δεν θα ηθελα να καταληξει σαν την Lg,που και εκει παλι στεναχωρηθηκα που δεν ειμαι φαν της…φετος ηθελα οποσδηποτε συσκευη 300-400ευρω απο sony δεν εβρισκα τιποτα μονο το 10ii και αυτο πανακριβω 379 ειχε, και πηρα xiaomi πρωτη φορα..και εγω που κοροιδευα αυτην τελικα ειναι αξια για τα χρηματα της,mi 10t lite δεν του λυπει τιποτα…παντος σε επιπεδο λογισμικου δεν εχει τρομερη διαφορα πλεον π.χ απο Sony

Tην τακτικη της Sony ανακοινωση-κυκλοφορια το γνωριζω καιρο και εγω..αλλα μηπως πρεπει να αλλαξουν κατι? γιαυτο λεω ειναι λιγο ξεροκεφαλοι υποτιθεται πρεπει να προχωραμε μπροστα σε NΕΑ πραγματα γιαυτο οι κινεζοι μας εφαγαν λαχανο..μας πηραν στο στρατοπεδο τους..

Ovelix

Μπράβο στους Hater’s που φανατίζονται με τις μάρκες, αγοράζουν μόνο Apple, Samsung και Xiaomi και παρακαλάνε να κλείσουν όλοι οι άλλοι… Επειδή κινητά τηλέφωνα έχω τα τελευταία 20+ χρόνια ένα πράγμα θα πω μόνο, όσο στην αγορά έκαναν κουμάντο η Sony, Ericsson, Nokia, Motorola πήραμε καλά κινητά που δεν χάλαγαν στον χρόνο επάνω, πήραμε κινητά σε φυσιολογικές τιμές και πήραμε κινητά που είχαν ακουστικά, θήκες, memory card και φορτιστές μέσα… Πάρτε τώρα τα Apple, Samsung και Xiaomi σας με 1.500€ και ψάξτε να βρείτε που πήγαν τα ακουστικά, οι θήκες, οι memory card και οι φορτιστές να βάλετε μυαλό.

Κουκος

Το 1 iii πολύ όμορφο τηλέφωνο!!! Γενικά αυτές οι γραμμές είναι για εμένα οι ιδανικές. Θα ήθελα όμως μία μεγαλύτερη μπαταρία,δε το κρύβω.
Σε όλα τα άλλα πιστεύω πως θα είναι αξιοπρεπέστατο αν όχι κορυφαίο.
Τα 1000+++ € όμως με χαλάνε αρκετά.
Τώρα για τον φίλο που κράζει μια οθόνη oled 4k 120hz τι να πω…. Μετανοείτε έρχεται το τέλος!!

μαν

και ακομα δεν σας ειπαν οτι θα στοιχιζουν 2000 σχεδον, μαζι με lg και αυτοι πανε😄😄

Ηλίας

Εγώ προσωπικά δε θα γράψω την ιστορία της ζωής μου όπως ορισμένοι εδώ μέσα… Τα 120Hz δεν παίζουν σε 4Κ ρύθμιση. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία γι’αυτό το αριστούργημα της Sony! Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και εστιάζει στην φωτογραφία καλύτερα από κάθε άλλη εταιρία εδώ και χρόνια! Επίσης η Sony χέστηκε για τις πωλήσεις που λέτε ορισμένοι διότι παίρνει από αλλού! Και τέλος, μόνο που δεν έχει αυτές τις παπαριές notch κτλπ… Ήταν το πρώτο που κοίταξα! Αν είχα τα χρήματα θα το είχα αγοράσει! Τα μπέζελ είναι μια χαρά! Πολύ πιο πρακτικό από το να μπαίνει μια τελεία στη μέση και τουλάχιστον θυμίζει ότι κρατάς και λίγο κινητό στα χέρια σου! Η βλακομόδα της μάζας σας έφαγε ορισμένους!

Παύλος Ξανθός

Έχω κάνει μια αξιοσημειωτη στατιστική διαπίστωση που θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας. Η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της Sony ειναι “μπατήρια”. Πιο πολυ προς Xiaomi σας κόβω όταν κλείσει το mobile τμημα της. Black Friday ο ενας, με στεναχωρεί με τις τιμές της ο αλλος, μακαρι να ειχα τα χρηματα ο τρίτος…ρε σεις…για πάμε μία όλοι μαζί ένα που μου ηρθε μολις τώρα (παμε να ραπαρουμε λίγο)

Σονι είσαι μια αποτυχία,
τύφλα να είχε η μπαταρία.
Οθόνη περιμένουμε την καλύτερη να βάλει
κρίμα όμως που δεν θα τη αφήσει η Σαμμυ.
Μολις κλεισεις ο παπαροκας θα χαρει
και ο Ιωάννης άλλη μαρκα θα βρει για να ταυτιστει (εδώ μπορουμε να διακρίνουμε διπλη ομοιοκαταληξία η οποια μου δινει εξτρα ποντους).

Stay tuned…

Sannad

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ σε Android δεν πρόκειται να πάρω ποτέ άλλο κινητό εκτός από Sony, αυτά που συζητάτε κάποιοι για κάμερες είναι ανυπόστατα γιατί εγώ έχω Sony του 2018 με μονη κάμερα και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από κινητά του σήμερα. Η οθόνη καλύτερη επίσης γιατί η πυκνότητα των pixel είναι μεγαλύτερη στα Sony από οποιοδήποτε άλλο κινητό εκεί έξω. Λογισμικό καθαρό χωρίς περιττές κινεζιες και ταχύτατο. Μπαταρία δύο χρόνια μετά και μου βγάζει τη μέρα. Και γενική αισθητική και ποιότητα στο χέρι με διαφορά πιο πάνω από αυτά που εκθειαζονται εδώ. Βέβαια δεν κατακρίνω κανέναν γιατί εγώ θέλω να δώσω 1000 ευρώ και να περάσω πέντε χρόνια χωρίς πρόβλημα, για κάποιον που θέλει να δίνει 300 και 400 κάθε ενάμιση χρόνο καλά κάνει και δεν τα προτιμάει.

djfapples

Συμφωνώ 👍

παπαροκας

η HTC φούντο….
η LG φούντο….

έρχεται και η σειρά της Sony για να εκπληρωθεί ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ η προφητεία…..

Ιωάννης jb

Από το 15 λες θα κλείσει η Sony!
Τι λες δε πέφτεις λίγο έξω??
Δεν σε θυμάμαι το μακρινό 2015 να λες ότι θα κλείσει η lg!
Για htc δε λέω έπεσες μέσα αλλά μέχρι στιγμής μόνο αυτό πέτυχες!
1/3 δεν το λες κ επιτυχία!

Παπαροκας

Άπιστε Θωμά θα σου πω μονάχα…..ο καιρός γαρ εγγύς ! (εκδόσεις Λιακοπουλος)

Παύλος Ξανθός

Μεγάλε προφήτη ο άλλος θέλει 3/3 προφητείες που δεν μπορεί να πιάσει το στοίχημα Μπαρτσελόνα-Μπέτις. Όταν κατανοήσει τη δυσκολία της προφητείας τότε θα καταλάβει ότι το 1/3 ή το 2/3 είναι σαν να έπιασε κοπέλα (να χρησιμοποιήσω το παράδειγμά του-αχ τι λέμε…έχω δακρύσει από τα γέλια) χωρίς φτύσιμο!!!

Παπαροκας

Γίνεται να βρεις κοπέλα χωρίς φτύσιμο??? ΚΛΑΙΙΙΙΙΩΩΩΩΩ😅😂😂😂

djfapples

Πας προφήτης μετά χριστόν γάϊδαρος εστί

Nick

Όσο κινητάρες και να συνεχίσουν να βγάζουν οι Ιάπωνες – κατ’εμέ καθαρά υπερτερούν έναντι του όλου ανταγωνισμού – δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά στις πωλήσεις και το σχεδόν ανύπαρκτο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως. Ένας κύριος λόγος είναι το γεγονός ότι δεν λέει με τίποτα να αλλάξει προσέγγιση όσον αφορά τα συμβόλαια με carriers στις ΗΠΑ, όπου σχεδόν δεν υπάρχει κανένας που αγοράζει καινούρια συσκευή εκτός συμβολαίου, δαπανώντας 1000$+ όπως κάνουμε εμείς εδώ στην high-end κατηγορία. Ο δεύτερος λόγος είναι για μένα η απόρροια αυτού του πρακτικά ανύπαρκτου μεριδίου αγοράς, διότι ο κόσμος στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι φοβερά ματαιόδοξος, δεν κοιτάει αν γνήσια του αρέσει το οποιοδήποτε προϊόν προτού προβεί στην αγορά του, αλλά το κατά πόσο είναι ‘pop’ – δημοφιλές & viral, τρέφεται από την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος του οποίου είναι κάτοχος, οπότε εάν κάτι ‘δεν πουλάει’, τότε πολύ απλά δεν συγκινεί, όποια και να είναι τα χαρακτηριστικά του, όσο καλό και αν είναι. (Μα για να μην πουλάει πάει να πει ότι δεν είναι ποιοτικό, σωστά; Not so much.)

Παύλος Ξανθός

Και εφόσον οι εταιρίες που εχουν καλες πωλησεις προυποθετει να εχουν pop-δημοφιλες και viral κινητα, πως έγιναν οι xiaomi, huawei και oneplus ονοματα οταν ήταν αγνωστες? Μεζρι και η Oppo παει να γινει όνομα…
Για να γινεις δημοφιλης καποιο δυνατο χαρτι εχεις. Δεν γινεσαι pop και viral επειδη ξυπνησε μια μερα ο κοσμος και τυχαια επελεξε να αγορασει μαζικα μια εταιρια. Ριξτε μια ματια στην βιογραφια του steve jobs, δείτε κανα case study της Samsung, να κατανοήσετε τι σημαινει όραμα, αναδιοργάνωση και ξαναμιλάμε.
Οι επιλογες της Sony ανεκαθεν ηταν λαθος στον κλαδο των Smartphones. Απο την επιλογη λογισμικού έως τον σχεδιασμό. Αξιολατρευτα τα PS, οι τηλεορασεις της, τα ακουστικα και ηχεια της (τα εχω όλα). Ας μεινει εκει. Καθε κατεργαρης στον παγκο του!!!

Άκης

Πρώτη μου φορά διάβασα σχόλια κάτω από κάποια παρουσίαση, κ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος ασχολείται δυστυχώς με ανούσια πράγματα όπως ας πούμε τα bezels, είναι λέει το μαύρο της οθόνης πάνω κ κάτω σήμερα το εμαθα. Την ίδια στιγμή αυτά όλα αυτά είναι παιδάκια η τίποτα 3το-4ρτοι που βγάζουν 700€ το μήνα κ είναι ήσυχοι ότι κ έχουν καταφέρει στη ζωή τους στα συν ότι η προσωπική τους ζωή είναι στο manual mode πολλά χρόνια. Η έννοια τους είναι η μπαταρία, τι να πω. 1500 μίλια παρακάτω μια χώρα συγκεντρώνει στρατό δίπλα σε μια άλλη, ο γείτονας θέλει να μας φάει λάχανο, είμαστε καραντίνα κ φοράμε μάσκες κ τα παιδιά ασχολούνται με το μπεζελ. Αυτά.

Παύλος Ξανθός

Δεν μπορεις να κατανοήσεις οτι σε ενα μπλογκ τεχνολογιας οι χρηστες λενε οτι δινουν εμφαση στα bezels, στην καμερα ή στον επεξεργαστή και όχι στη παγκόσμια πείνα, στις πανδημίες και στους εχθρικούς γείτονες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.