H Sony ανακοίνωσε ένα νέο smartphone Xperia 1 IV Gaming Edition που έρχεται με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.
Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο αξεσουάρ παιχνιδιών για το Xperia 1 IV νωρίτερα σήμερα στο gaming event που διοργάνωσε, το οποίο φέρνει ενεργή ψύξη και τέσσερις επιπλέον θύρες. Εκτός από το αξεσουάρ, η Sony ανακοίνωσε επίσης ένα νέο smartphone Xperia 1 IV Gaming Edition που έρχεται με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.
Όλα τα άλλα, από τις προδιαγραφές έως τη σχεδίαση, είναι πανομοιότυπα με το κανονικό Xperia 1 IV. Αυτό σημαίνει οθόνη OLED 6,5 ιντσών 4K 120 Hz, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μπαταρία 5.000 mAh. Οι αγοραστές λαμβάνουν παίρνουν επίσης δωρεάν το ολοκαίνουργιο Xperia Stream.
Το Xperia 1 IV Gaming Edition διατίθεται στα 175.000 JPY που σημαίνει 1.225 $. Οι επίσημες πωλήσεις ξεκινούν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, αλλά η διεθνής τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Η συνεργασία TCL και Sony αλλάζει τις ισορροπίες στις τηλεοράσεις Mini LED και premium LCD, επηρεάζοντας τον ανταγωνισμό και τις τιμές στην παγκόσμια αγορά.
Τα νέα Xperia VIII smartphones της Sony παρουσιάζουν ήδη υψηλή ζήτηση πριν την επίσημη ανακοίνωση. Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τα επερχόμενα μοντέλα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου