Sony Xperia 1 IV Gaming Edition: Με 16 GB RAM και πακέτα Xperia Stream

Sony Xperia 1 IV, Sony Xperia 1 IV Gaming Edition: Με 16 GB RAM και πακέτα Xperia Stream

Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο αξεσουάρ παιχνιδιών για το Xperia 1 IV νωρίτερα σήμερα στο gaming event που διοργάνωσε, το οποίο φέρνει ενεργή ψύξη και τέσσερις επιπλέον θύρες. Εκτός από το αξεσουάρ, η Sony ανακοίνωσε επίσης ένα νέο smartphone Xperia 1 IV Gaming Edition που έρχεται με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Sony Xperia 1 IV, Sony Xperia 1 IV Gaming Edition: Με 16 GB RAM και πακέτα Xperia Stream

Όλα τα άλλα, από τις προδιαγραφές έως τη σχεδίαση, είναι πανομοιότυπα με το κανονικό Xperia 1 IV. Αυτό σημαίνει οθόνη OLED 6,5 ιντσών 4K 120 Hz, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μπαταρία 5.000 mAh. Οι αγοραστές λαμβάνουν παίρνουν επίσης δωρεάν το ολοκαίνουργιο Xperia Stream.

Sony Xperia 1 IV, Sony Xperia 1 IV Gaming Edition: Με 16 GB RAM και πακέτα Xperia Stream Sony Xperia 1 IV, Sony Xperia 1 IV Gaming Edition: Με 16 GB RAM και πακέτα Xperia Stream

Το Xperia 1 IV Gaming Edition διατίθεται στα 175.000 JPY που σημαίνει 1.225 $. Οι επίσημες πωλήσεις ξεκινούν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, αλλά η διεθνής τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.