Sony Xperia 1: Οι φακοί κατασκευάστηκαν από την Zeiss σύμφωνα με leak

Xperia 1, Sony Xperia 1: Οι φακοί κατασκευάστηκαν από την Zeiss σύμφωνα με leak

Σύμφωνα με νέο report η Sony βρήκε συνεργάτη για την δημιουργία της κάμερας του Xperia 1. Μία φωτογραφία της τριπλής κάμερας διέρρευσε σε μία Κινέζικη ιστοσελίδα στην οποία εντοπίζεται η λέξη “MILVUS” η οποία είναι σήμα κατατεθέν μιας σειράς φακών της Zeiss.

Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν κατά την δημιουργία των Cybershot φωτογραφικών μηχανών που απευθύνονταν στους καταναλωτές. Η Zeiss επίσης δημιούργησε φακούς για την high-end Alpha mirrorless σεριά καμερών της Sony. Στο ίδιο report λέγεται πως η κάμερα κατασκευάστηκε από την Samsung και διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά της Alpha σειράς που θα προσφέρει κορυφαία εμπειρία.

Xperia 1, Sony Xperia 1: Οι φακοί κατασκευάστηκαν από την Zeiss σύμφωνα με leak

Το Sony Xperia 1 θα διαθέτει 6.5 ιντσών OLED display ανάλυσης 1644×3840 pixels. Θα έρθει με το Android 9.0 Pie ενώ εσωτερικά θα συναντήσουμε τον Snapdragon 855 με την Adreno 640 υπεύθυνη για τα γραφικά, 6GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο που θα μπορεί να επεκταθεί μέχρι 512GB με την χρήση microSD κάρτας. Η μπροστινή κάμερα αναμένεται να είναι 8MP wide με f/2.0. Επίσης αναμένεται αργότερα μέσα στον χρόνο και μία 5G έκδοση του ίδιου τηλεφώνου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

έχουν ξεφύγει τελείως οι εταιρίες κατασκευής κινητών.
σε λίγο δε θα κουβαλάμε κινητά, αλλά τάμπλετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.