Sony Xperia 1: Το πρώτο smartphone με 4K OLED οθόνη, έρχεται στις 26 Απριλίου με τιμή 1.000 ευρώ

Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Το πρώτο smartphone με 4K OLED οθόνη, έρχεται στις 26 Απριλίου με τιμή 1.000 ευρώ

Το πρώτο flagship της Sony το 2019 ακούει στο όνομα Xperia 1, και το είδαμε για πρώτη φορά στην MWC 2019. Σήμερα η Sony Mobile έστειλε προσκλήσεις ανακοινώνοντας ότι στις 26 Απριλίου θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση στην Ταϊβάν, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει επίσημα το Sony Xperia 1.

Το Sony Xperia 1 θα είναι το πρώτο smartphone με 4K HDR OLED οθόνη 6,5 ιντσών και αναλογία οθόνη 21:9. Επιπλέον, θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με τρεις πίσω κάμερες οι οποίες θα υποστηρίζουν OIS, και θα έχουν όλες 12MP αισθητήρα. Το σετ θα αποτελείται από έναν Ο έναν ευρυγώνιο φακό, έναν τηλεφακό και έναν super wide-angle.

Επιπλέον, το Sony Xperia 1 θα διαθέτει έναν νέο αλγόριθμο μείωσης θορύβου, θα υποστηρίζει AF human eye tracking focus και συνεχή λήψη AF / AE 10fps.

Στο εσωτερικό του Sony Xperia 1 θα βρούμε τον Snapdragon 855 με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η συσκευή έχει λάβει πιστοποιήσει IP68, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και διαθέτει 3300mAh μπαταρία. Όσον αφορά την τιμή της συσκευής αυτή αναμένεται να διαμορφωθεί περίπου στα 1.000 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Ουρες και μποτιλιαρισμα θα χουνε πάλι τα καταστήματα!

Greg

Η Sony πληρώνει το γεγονός πως έχει ανύπαρκτο Marketing και πως για μερικά χρόνια έκανε λάθος κινήσεις όσων αφορά σχεδιασμούς κλπ, κατά άλλα βγάζει από τα ποιο καλά και αξιόπιστα κινητά.

John Real

Τα μαπα προιοντα φταινε και οχι το marketing. Χιλιαδες τα προβληματα που εχουν αναφερθει τα τελευταια χρονια απο υπερθερμανση , καμερες που κρασαρουν , wifi που δεν λειτουργει κτλ κτλ μπες στα επισημα forum των xperia και δες μονος σου. Επισης δεν βοηθαει καθολου ο κατα πολυ ξεπερασμενος σχεδιασμος σε συνδυασμο με μεγαλο παχος και βαρος που ειχαν οι ναυαρχιδες της.

I am

Τέλειο. Τώρα η τιμή ασχολίαστη.

Κινητομανής

Δυστυχώς οι της Sony αποδεικνύουν κάθε φορά πως κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πουλήσουν. Βάλτο ρε συ 750€ αρχική, με προοπτική να πέσει στα 600€ σε ένα εξάμηνο, να σου πω εγώ αν θα πουλήσει ή όχι.

kostas

oled οθονη και το θελεις αρχικη στα 750 ευρω ? σιγα μην το δωσει και ενα 50 ευρω

NtinosMD

στα 1000ευρω …με 3300 mah μπαταρια στις 6.5 ιντσες οθονη; απο εταιρεια που δεν παει καλα στις πωλησεις των mobile συσκευων της; ( προσοχη δεν λεω οτι παει για κλεισιμο ). Δεν σφαξανε… το 1000αρι εγινε feature μ φαινεται…

Greg

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται ένα κινητό οθόνη 4K HDR, το μέγεθος της οθόνης δεν σου επιτρέπει να δεις ή να καταλάβεις τις διαφορές. Όσο για την τιμή ??? υψηλότατη αλλά αν το κινητό δεν ήταν Sony και ήταν Apple ή Samsung τώρα θα είχαμε σχόλια που θα λέγανε πόσο κινητάρα είναι και πως η τιμή είναι Super. (υγ. παιδιά για της μπαταρίες στα κινητά της Sony μην τρελαίνεστε με τα mAh, τα κινητά της Sony ίσως έχουν την καλύτερη διαχείριση εκεί έξω όσων αφορά την απόδοση, εκεί που άλλοι θέλουν 4.000mAh για να βγάλουν μια μέρα νορμάλ χρήσης στην Sony τα 3.500mAh φτάνουν και περισσεύουν)

Τακης

Ναι αλλα με την 4κ HDR θα εχει ιδια αυτονομια?? Τετοιες αναλυσεις σε οθονες θελει και μπαταρια. Γιαυτο στην σαμσουνγκ ας πουμε διαλεγεις και αναλυση οθονης για οικονομια.

Georger

Αυτό το κινητό κάτι μου λέει ότι θα είναι πολύ καλό.
Αλλά η μπαταρία είναι φάουλ και αυτοκτονία μαζί!
Ξέρω τι αυτονομία έχουν τα Sony ΕΓΩ!
Ο πελάτης που κοιτάει νούμερα;γιατί να μη πάει στον είδη πλήρη ανταγωνισμό με 4000 φεύγα mah;;;;;;;;
Επίσης γιατί να μη βάλει μια 4000 και να ξεφύγει σε αυτονομία;από όπου και αν το πιάσεις οι άνθρωποι είναι γεια σας!
Η 4k οθόνη θα είναι ταμάμ για vr για όποιον ενδιαφέρεται,αυτή θα αναπαράγει 4κ εάν βρει το υλικό εάν όχι θα παίζει σε πιο μικρή ανάλυση χάριν της αυτονομίας.
Η τιμή ασχολίαστη, για κάποιον που τρέχει να ανέβει στο τρένο τέτοια μαγγιλικια δεν βγαίνουν.
Θα πρέπει κάτι να δώσει κάτι να δείξει κάτι να διαφέρει, θα τα καταφέρει;

Βλαδιμηρος

To περιμενα κανα 900αρι,αλλα ακομα δεν ειναι τιποτα επισημο για την τιμη του,τι να πω ελπιζω να παει καλα σε πωλησεις στην ουσια η Sony ζητησε βοηθεια απο τον εαυτο της!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Μην ανησυχείς θα σκίσει!

djfapples

Αν θα μπορούσες να μας κάνεις κάποια πρόβλεψη κάποια προφητεία για το πότε θα κλείσει το Mobile τμήμα της SONY όπως έγραφες παλιά?

jim

οτι ας πουμε παει καλα τοmobile τμημα ε?

djfapples

Δε πάει καλά το λένε κ οι ίδιοι αλλά εμένα που δεν είμαι μέτοχος δε με νοιάζει εγώ γουστάρω xperia κ θα συνεχίζω να αγοράζω μιας και δεν θα κλείσει σαν εταιρεία

djfapples

Σήμερα τσέκαρα πολλά εργαλεία κ για πολύ ώρα ΧΖ1, S10, S10+, P30PRO, P20PRO ήταν όλα αξιόλογα πολύ δυνατά περιμένω όμως την κινηταρα Xperia 1 πώς κ πώς για να αποφασίσω τελεσιδικα τί θα αγοράσω

Georger

Τσεκαρες όλες τις ναυαρχίδες με αρκετά χρήματα και παράλληλα το xz1 των 230 ευρώ;πως και έτσι;
Όχι ότι είναι κακό ,βασικά το έχω και είναι τεφαρικι ,αλλά από απορία πώς και έτσι;

djfapples

Αυτό το εργαλειάκι αγοράστηκε από συγγενή μου χθες που ήθελε κάτι οικονομικό κ καλό πιστεύω είναι πολύ καλό γι κάποιον που δεν θέλει πολλά πολλά

Petros

1000 ευρώ το Sony xaxaxaxa εδω δεν πουλάει με 150

Georger

Μόνος σου γελάς;

Drman

Γιατί ασχολείστε όλοι με τα mah κα τα λεφτά? Το note 8 που έχω στα χέρια μου αυτή την στιγμή , υπήρξαν κάποιοι που το αγόρασαν 1000+ , Ναι είχε αλλά pros αλλά…. Επίσης την κάμερα δεν την παρατήρησε κάνεις? 1η φορά επιτελούν βάζει κάτι της προκοπής και δεν το πουλάει σε άλλη εταιρία. Αν κάνει τις υποσχέσεις της πράξη υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει την καλύτερη κάμερα…για αθλητικούς φωτογράφους

Τακης

Αχ σονυ!! Μα 1000ευρω η νεα σου ναυαρχιδα?? Πως θα σε υποστηριξουν τωρα οι φανμποι σου ? Τους σπρωχνεις ολους στην αγκαλια της XIAOMI ρε Σονυ…
Υ.Γ. Τουλαχιστον εχει βαλει τα καλυτερα πανω αυτη τη φορα και δεν της λειπει κατι, οποτε εφοσον αξιζουν το 1000ρικο το s10+ kai p30 pro αξιζει σιγουρα και η σονυ.

Σταύρος Χρι

Με τέτοια μπαταρία και τέτοια οθόνη το να βγάζει 4ωρο χρήσης θα είναι θαυμα. Το αν θα πουλήσει η όχι θα το δούμε, πάντως επιφυλάσομαι

Kostas

Παλικάρια η οικονομία της Ελλάδας δεν είναι κ ο ομφαλος της γης.
Το κόστος των 1000€ απευθύνεται σε ποιο ανεπτυγμένες αγορές.

katoxosSony

τι να πει κανεις..
αντι οι εταιρειες να μιμηθουν την xiaomi που πουλαει σαν τρελη τιμολογουν απιστευτα ψηλα τα προϊοντα τους με αποτελεσμα να τα αγοραζουν ελαχιστοι και στο τελος να σβηνουν..

η sony εχει κανει αρκετες λαθος επιλογες με παλαιοτερα κινητα και απιστευτα κακο after sales τουλαχιστον στην Ελλαδα

με τετοιες τιμες αποκλειεται να κερδισει το αγοραστικο κοινο πισω..

Τακης

Προσπαθει να ανακαμψει απο τις σταχτες τις και να γυρισει στην παλια καλη εποχη της απο οτι φαινεται , θα δειξει .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.