Sony Xperia 1 VI & 5 VI: Με δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής για περισσότερη ασφάλεια

Sony Xperia 1 VI, Sony Xperia 1 VI & 5 VI: Με δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής για περισσότερη ασφάλεια

H Sony προσπαθεί στις ναυαρχίδες της να εισάγει μια νέα δυνατότητα που δεν έχει προσφερθεί ξανά σε κινητό. Στόχος της είναι να διατηρήσει την παράδοση του “πρώτου στον κόσμο” χαρακτηριστικού για να τραβήξει την προσοχή του αγοραστικού κοινού.

Μια πρόσφατη αναφορά από ένα ιαπωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο με αρκετά ακριβές ιστορικό σχετικά με φήμες που σχετίζονται με τη Sony έχει μια ιδέα για το τι έρχεται με τα επόμενα Xperia, Sony Xperia 1 VI και 5 VI.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επερχόμενες ναυαρχίδες Xperia της Sony θα εφαρμόσουν μια μοναδική ψηφιακή υπογραφή σε φωτογραφίες και βίντεο για να αποτρέψουν τις απομιμήσεις. Πιθανώς, η εξέταση των μεταδεδομένων των εικόνων και των βίντεο θα αποκαλύψει εάν το περιεχόμενο έχει παραβιαστεί ή όχι.

Μια παρόμοια λειτουργία εισήχθη πρόσφατα για τις φωτογραφικές μηχανές DSLR της Sony, η οποία σύντομα θα προωθηθεί μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού. Επομένως, μοιάζει λογικό και επόμενο βήμα να φέρει τη δυνατότητα η Sony και στα smartphone της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.