Sony Xperia 1 VI: Έρχεται στο MWC 2024 με κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα;

Sony Xperia 1 VI, Sony Xperia 1 VI: Έρχεται στο MWC 2024 με κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα;

Mια τελευταία φήμη προερχόμενη από εκπρόσωπο πωλήσεων θέλει τη Sony να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της νωρίτερα το 2024. Και πιο συγκεκριμένα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου.

Εάν η φήμη ευσταθεί, τότε το smartphone θα ανακοινωθεί τρεις μήνες νωρίτερα από το Xperia 1 V. Το Xperia 1 VI θα έρθει, δηλαδή, αντιμέτωπο με τα τηλέφωνα με Snapdragon 8 Gen 3, όπως το Galaxy S24 Ultra και το Xiaomi 14 Pro.

Sony Xperia 1 VI, Sony Xperia 1 VI: Έρχεται στο MWC 2024 με κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα;

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Xperia 1 VI θα έχει κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα. Αυτό θα προσέγγιζε το ζουμ σε περίπου 140 mm, ενώ η κάμερα θα έχει επίσης τις δυνατότητες Clear Image Zoom της Sony.

Τέλος, το Xperia 1 VI θα συνεχίσει στην παράδοση της Sony να αποστέλλεται σε βιώσιμη συσκευασία, δηλαδή φτιαγμένη από ανακυκλωμένα υλικά και χωρίς τη συνοδεία αξεσουάρ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Πώς τα κατάφερε η Sony στα κινητά να χάσει τις υψηλές πωλήσεις….. το ίδιο και στους υπολογιστές. Ένα από τα ισχυρότερα brand μαζί με την Apple.
Κρίμα ενώ μπορεί….κάνει συνεχώς λάθη. Τοπ ποιότητα, τοπ κάμερα με πολλή καλή οθόνη…. οικολογική συνείδηση και απλά κατάφερε να μην πουλάει.
Ώρα να προσαρμοστεί τι θέλει ο κόσμος οχι τι θέλει η εταιρεία!

Νίκος Ιωσηφίδης

Σωστά όντως πρώτο όνομα

Vladimiros

Μπα αδερφε η Sony δεν ακουει ουτε πελατη ουτε τιποτα,μονο τον εαυτο της,ισως ξεχασε και τι σημαινει πελατης..το ξερουμε εχει ανεβασει πολυ ψηλα τις τιμες,αλλα κανει κατι στην πορεια κατεβασε τα,περσινη συσκευη με το ζορι βρισκεις,την νοιαζει μονο να πουλησει τα φετινα και οποιος παρει… θελω Sony συσκευη αλλα οχι και να δωσω 1Κ

Χρηστος

Οι Ιαπωνες ειναι πολυ περηφανος και ταπεινος λαος! Δεν βαζουν νερο στο κρασι τους, δεν κομπαζουν οπως οι Αμερικανοι..σου δινουν το καλυτερο και περιμενουν απο εσενα να το ψαξεις, να το εκτιμησεις και να το παρεις απο μονος σου..δεν επενδυουν ουτε στη διαφημιση ουτε στα προτερηματα τους, καθοτι ειναι και πολυ φιλησυχοι εκ φυσεως. Ειναι θεμα φιλοσοφιας λαου η πολιτικη της εταιρειας. Κριμα για τις πωλησεις γενικα, αλλα ετσι πορευονται στο τμημα της τηλεφωνιας. Τουλαχιστον οικονομικα εχουν εσοδα λογω των εξαιρετικων τηλεορασεων και του διαχρονικου Playstation.

Τεράστια εταιρεία

H Sony φυσάει σε πωλήσεις του Playstasion σε επαγγελματικά ακουστικά και ιδίως στο εξωτερικό σε κονσόλες ήχου σε ηχεία σε πικάπ σε στερεοφωνικά σε τηλεοράσεις εννοείται και πολλά άλλα.Δεν την πολύ καίει να τρέχει για την κινητή τηλεφωνία.Δημιουργουν κάτι πάρα πολύ δυνατό συσκευή τούμπανο και σου λένε αυτό είναι αν θες αγόρασε το κινητό ή αν θες ΟΧΙ.

Δημητρης

Θα έρθει η ώρα που το συγκεκριμένο γκομενακι θα αλλάξει άποψη για το φτύσιμο που έχει ρίξει σε τέτοιου είδους αγοράκια (smartphones).
Φίλε εάν όντως συμβαίνει αυτό είναι ο,τι πιο άκυρο έχω ακούσει επιχειρηματικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.