Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

Sony Xperia 1 VI, Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα, στις 17 Μαΐου, αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Αυτά φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί επίσημα από τη Sony για την καμπάνια προώθησης του Xperia 1 VI που πρόκειται να ξεκινήσει μετά την παρουσίασή του.

Μία από τις εικόνες αυτές επιβεβαιώνει αυτό που έλεγε μια φήμη για την τηλεφακό κάμερα του τηλεφώνου – θα είναι 85 mm έως 170 mm, σε σύγκριση με 85 mm έως 125 mm στο Xperia 1 V.

Αυτή φαίνεται να είναι η μόνη κάμερα που πήρε ουσιαστικά αναβάθμιση hardware στο Xperia 1 VI, καθώς τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι δανεισμένα από τον προκάτοχό του. Η Sony φημολογείται ότι επιτέλους ενοποιεί όλες τις εφαρμογές της κάμερας σε μία και αυτό θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη βελτίωση και ικανοποίηση για το χρήστη από οποιαδήποτε μικρή αναβάθμιση υλικού.

Μια προηγούμενη φήμη που μιλούσε για αγοραστές που είχαν πρόσβαση σε ορισμένες ταινίες streaming από τη Sony Pictures φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνεται από μία από αυτές τις εικόνες. Η μπαταρία των 5.000 mAh είναι εκεί για να τη δουν όλοι, όπως και η υποστήριξή της τόσο για ασύρματη φόρτιση όσο και για αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Το Sony Xperia 1 VI αναμένεται να διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC, λιγότερο ψηλό και ελαφρώς ευρύτερο λόγο διαστάσεων από το 1 V (όπου φημολογείται ότι είναι 19,5:9), και μάλλον να εγκαταλείψει την ανάλυση 4K της οθόνης, ενώ διατηρείται ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz). Θα πρέπει να τρέχει Android 14 και να έχει 12/16 GB RAM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.