Sony Xperia 10 III: Θα είναι το πρώτο 5G mid-range της εταιρείας με Snapdragon 690

Sony Xperia 10 III, Sony Xperia 10 III: Θα είναι το πρώτο 5G mid-range της εταιρείας με Snapdragon 690

Τον Φεβρουάριο, η Sony παρουσίασε τα Xperia 1 II και Xperia PRO 5G, τα οποία διαθέτουν τον Snapdragon 865. Μαζί με τα συγκεκριμένα 5G smartphones, η εταιρεία αποκάλυψε και το Xperia 10 II, ένα mid-range με τον Snapdragon 665. Τώρα, η Sony αναπτύσσει τον διάδοχο του τελευταίου, το Sony Xperia 10 III, που θα διαθέτει τον Snapdragon 690.

Έρχονται δύο νέα mid-range, με το ένα να είναι 5G

Πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι η Sony ακύρωσε την ανάπτυξη του Xperia 10 II Plus το οποίο είχε τον Snapdragon 720G για να επικεντρωθεί στις 5G συσκευές και την επέκταση του καταλόγου της.

Τώρα, ένας tipster του Twitter με το όνομα @NodSikharulidze αναφέρει ότι η εταιρεία αναπτύσσει δύο νέα smartphones. Το ένα θα διαθέτει τον Snapdragon 875 και το άλλο τον Snapdragon 690,  της Qualcomm.

Το flagship smartphone με τον Snapdragon 875 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά με το όνομα Xperia 1 III και να έχει τετραπλή κάμερα. Όσον αφορά το μικρότερο έξυπνο τηλέφωνο με τον Snapdragon 690, αυτό λέγεται ότι θα ονομάζεται Sony Xperia 10 III.

Παλαιότερες αναφορές ήθελαν το Xperia 10 III να έχει τον Helio P35, αλλά όπως όλα δείχνουν το smartphone της Sony με τον επεξεργαστή της MediaTek θα βγει στην αγορά με το όνομα Xperia L5.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των mid-range smartphones που ετοιμάζει η Sony. Ωστόσο, αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει τον Φεβρουάριο τα Xperia 10 III, Xperia L5, και Xperia 1 III, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

κανονισε Sony να κανεις καμια προσφορα εστω τωρα black Friday κανα Xperia 5ii η Xperia 1ii η ακομα και το περσυνο Xperia 1 να το βρουμε σε λογικη τιμη..εχω μεινει με το Xperia Z5 που το ειχα παρει 400ευρω μετα απο 10 μηνες..και στην σημερον ημερα μου εχουν το Xperia 10ii κολλημενο 380ευρω τραγικο…τελευταια ευκαιρα αλλιως παιρνω Χiaomi mi 10 με 500ευρω..αν και δεν θελω να αποχωριστω την Sonara αλλα τι να κανω πειτε μου..


djfapples

Να πας στο golden hall κ να ρωτήσεις στο κατάστημα της SONY κ θα σου πουν εγώ έτσι έκανα πέρυσι και τσίμπησα το XPERIA 5 545euro.

Vladimiros

Ναι ομως φιλε μου δεν μενω αθηνα αλλα ουτε θεσσαλονικη…παλιοτερα ειχε πολυ καλες προσφορες..απο τοτε που δν τα φερνει επισημα Ελλαδα παει κατα διαολου…εχουμε γεμισει Xiaomi παντου….περσυνο XPERIA 5 το πηρες 545ευρω,και φετος ακομα το εχει 580- 600 το πιο φθηνο που μπορεις να βρεις… τετεια γινονται και να παρω μεταχειρησμενο δν θελω…

Δημητρης

Πάρε τηλέφωνο στη Sony στο golden Hall…😉

djfapples

Εγώ έστειλα μια 50αρα πέρυσι μέσω ebanking κ πήγα και το πήρα το Δεκέμβριο στην τιμή που το είχα κλείσει απλά πράγματα

Ιωάννης jb

Sony σε προσφορά?
Γιατί ποτε έκανε?
Τα 5μιση κατοσταρικα πέρυσι του xperia 5? Όχι δεν είναι προσφορές αυτές!
Εδω έχουμε γίνει παράρτημα των Κινέζων!! Πολλά τα αξιόλογα τηλ αλλά εδώ δε φέρνουν τπτ!
Κάτι κατεσταμενες Χαβάη κάτι καμμένες χαομι και κλασικά τις πανάκριβες Samsung-Apple!!!
Κοίτα LG velvet! Motorola edge! Άμα πέσουν οι τιμές τους κ άλλο!
Εξωτερικό θα τα έβρισκες σε καμια καλή τιμουλα εδώ χλωμό!!!
Δεύτερης διαλογής όπως χαομι.. χάλια ui θα σου φανεί πολύ κάπως μετά το φοβερό ui της Sony!
Μόνο Apple σε αυτά τα λεφτά i11 εκεί στα 5 κάτι μπορεί να παίξει

Vladimiros

lg με τιποτα ασε που εχει SD 765g το velvet,καλα την μοτορολα την εχω ξεχασει που την θυμηθηκες ρε ιωαννη…δεν γ…..ται μαζευω φραγκα και με το που δω κανα καλο Sony το παιρνω ναυαρχιδα κατα προτιμησει…και τελειωνει η ιστορια μετα απο 3-4 χρονια παλι συσκευη!! αλλα τις τιμες της πρεπει να της κοιταξει δεν ειμαι ο μοναδικος που το λεω..δν πουλανε που δν πουλανε τα εχουν και πανακριβα..ευχαριστω παντος για την προταση σου!

Savr

Κάθε χρόνο κάνει black friday η Sony και είναι η μόνη που δίνει τηλέφωνα σε όντως black friday τιμές.. Χz3 που έχω 240 πέρυσι.. 229 xz1 2018, xperia 5ii το βαλαν στα 650 με ακουστικά ασύρματα πριν κάτι εβδομάδες αλλά για μια μέρα.. Και τώρα ξανά πριν 3 μέρες ξαναμπηκε και το 10ii στα 300 ευρώ.. Όποιος ψάχνει βρίσκει

Ιωάννης jb

Xz3? Μήπως είχαν κανα 2 κομμάτια? Γιατί εγώ δεν πρόλαβα τπτ!
Το 10ii στα 200-220 θα ήταν τίμια τιμή

djfapples

Μόλις τώρα στο digital passion το XPERIA 5 II 699EURO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.