Sony Xperia 10 Plus και Xperia X10: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με τιμή 429 ευρώ και 359 ευρώ αντίστοιχα

Sony Xperia 10 Plus, Sony Xperia 10 Plus και Xperia X10: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με τιμή 429 ευρώ και 359 ευρώ αντίστοιχα

Sony Xperia 10 Plus, Sony Xperia 10 Plus και Xperia X10: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με τιμή 429 ευρώ και 359 ευρώ αντίστοιχα

Τα νέα Sony Xperia 10 Plus και Xperia 10 που παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από ένα μήνα στην έκθεση MWC 2019 και σήμερα έφτασαν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων με τιμή 429 ευρώ και 359 ευρώ αντίστοιχα.

Δυστυχώς δεν άνοιξε μύτη για το ότι τα 10 και 10 Plus κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, όχι γιατι είναι άσχημα κινητά αλλά γιατι η Sony Mobile είναι “απούσα” από την Ελλάδα. Τόσο το ίδιο το ελληνικό γραφειο της Sony Mobile όσο και η εταιρεία που έχει αναλάβει το PR δεν έχουν στείλει καμία ενημέρωση.

Μόνοι μας τα ανακαλύψαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr – λογικά θα είναι διαθέσιμα και στις περισσότερες αλυσίδες. Στο You.gr θα βρείτε το Xperia 10 Plus με δώρο την θήκη Book Cover.

Sony Xperia 10 Plus
Το Xperia 10 Plus έχει οθόνη 6.5” 21:9 η οποία είναι IPS LCD με ανάλυση 1080p+ (1,080 x 2,520px). Η μπαταρία είναι 3,000mAh δεν διαθέτει γρήγορη φόρτιση. Έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Η κύρια κάμερα είναι 12MP (1/2.8” ) και η δεύτερη 8MP με 2x zoom, που γίνεται μόνο για τις φωτογραφίες. Το κινητό μπορεί να κάνει λήψη βίντεο σε 4K με φορμάτ 16:9 και 21:9 format, ενώ έχει και SteadyShot. (electronic stabilization). Η selfie κάμερα, είναι 8MP και είναι ίδια με την αντίστοιχη του Xperia 1. Το chipset της συσκευής είναι το Snapdragon 636 που αναβαθμίζει το σύστημα των παλαιότερων αντίστοιχων μοντέλων της Sony. Έχει τέσσερα Cortex-A73, η μνήμη RAM είναι στα 4GB, ο αποθηκευτικός χώρος είναι 64GB και η συσκευή έχει θέση για microSD.

Sony Xperia 10
Το Sony Xperia 10, είναι πιο μικρό με οθόνη ναι μεν στα 6.0” αλλά οι διαστάσεις παραμένουν στα 21:9, με την ίδια ανάλυση 1080p+ resolution. Το διπλό σύστημα κάμερας 13+5MP, δεν έχει το telephoto module του Xperia 10. Παρόλα αυτά, το video recording είναι και σε αυτή την συσκευή στα 4K κι έχει το SteadyShot. Η selfie κάμερα παραμένει στα 8MP. Όσον αφορά το chipset, αυτό είναι το Snapdragon 630. Διαθέτει 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο (παίρνει microsd). Η μπαταρία είναι 2,870mAh και δεν έχει γρήγορη φόρτιση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

6.5 ίντσες οθόνη με 3000mah μπαταρία 🔋 😂😂😂😂

Koukoz

360 ευρώ για 6 ίντσες ips οθόνη 2.870 mAh μπαταρία 3GB ram………
SONY πες την αλήθεια, δεν θέλεις να κάνεις πωλήσεις.
Γιατί ξέπεσε τόσο χαμηλά ?
Θυμάται κανένας διαμαντάκια συσκευές όπως το M5; Τώρα τι δλδ; Σε ποιους απευθύνεται αυτή η πρόταση; Ο ανταγωνισμός έχει πιο ολοκληρωμένες προτάσεις με λιγότερα χρήματα.

Petros

Aκομα κινητά τηλέφωνα βγάζει?? Εχω να δω χρόνια κάποιον με Sony!!!

Σπύρος Σγουρόγλου

Sony smartphone για πολλά χρόνια και τώρα ξαναγύρισα στην Blackberry.Κανονικός άνθρωπος είμαι μην φοβάσαι!:P

John Real

Απατα θα πανε σε πωλησεις με αυτες τις τιμες , τα ξεπερασμενα χαρακτηριστικα και τον μουσειακο σχεδιασμο.

Vaden

Ενα πράγμα κράταω απο μια εταιρία κολοσσό, που υπεύθυνος τγς πρόσφατα δήλωσε ότι το τμήμα slr καμερών δε δίνει την τεχνογνωσία του στο mobile τμήμα για να μην υποβιβαστεί, μια εταιρία που παράγει gaming, ταινίες, κινητα τα καλύτερα mobile parts για κινητά όπως κάμερες, οθόνες, τηλεοράσεις, επαγγελματικές κάμερες,ηχεία, με ενα σωρό πατέντες και να μην μπορει να μονοπωλήσει με ενα επαναστατικό προϊόν που να τα έχει όλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 VI: Διατηρεί την οθόνη 21:9 και παίρνει το chipset SD 6 Gen 1

Το Xperia 10 VI είναι εδώ για να συνεχίσει την τάση των ψηλών και στενών τηλεφώνων της Sony, φέρνοντας, ωστόσο, μερικές βασικές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Teaser υποδηλώνει νέα αναλογία διαστάσεων

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xperia 1 VI, την Τετάρτη 15 Μαΐου και το τελευταίο teaser επικεντρώνεται στην οθόνη του smartphone.