Sony Xperia 5: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά WF-1000XM3

Sony Xperia 5 799 ευρώ Ελλάδα, Sony Xperia 5: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά WF-1000XM3

Το νέο Sony Xperia 5 κυκλοφορεί Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Sony WF-1000XM3 (με noise canceling και ambient mode) αξίας 260 ευρώ για όσους το προ-παραγγείλουν. Το Sony Xperia 5 ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας μέσα σε ένα σχετικά μικρό σώμα.

Διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 2560×1080 pixel, αναλογία 21:9 και υποστήριξη HDR. Ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Στον τομέα των καμερών, το Sony Xperia 5 είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα 12MP + 12MP + 12MP. Η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/1.6 και eye AF, η δεύτερη είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη έχει ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/2.4.

Οι προ-παραγγελίες για το νέο Sony Xperia 5 θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και στη χώρα μας θα έρθει μόνο σε μαύρο χρώμα. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Techblog.

Sony Xperia 5 799 ευρώ Ελλάδα, Sony Xperia 5: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά WF-1000XM3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Ήρθε η ώρα να το πάρω

Vladimiros

Να το παρεις μπας και ανεβουν λιγο οι πωλησεις χαχαχα..εγω θα ηθελα το xperia 1 αλλα ακομα ακριβο ειναι….

Dims

Τόσα χρήματα φίλε, για οθόνη 6,1;; ΟΝΕPLUS 7 pro kai τα μυαλά στα κάγκελα! Άκου με και πάρτο…Ή δοκίμασέ το.Y.G Μη με παρεξηγήσεις, αλλά για να κάνεις μια αγορά που δεν θα το μετανιώσεις μπήκα στον κόπο!

Cactus

Και με 3140mAh η μπαταρία του συμπληρώνω! Συμφωνώ σε όλα!

djfapples

Φίλε ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά είμαι SONY fan κ δεν μπορώ να αλλάξω πιστεύω στην κορυφαία ποιότητα της SONY

I am

Όποιος έχει κρατήσει κινητό Sony ξέρει πολύ καλά γιατί διαφέρουν…ποιότητα κατασκευής ομορφιά φινέτσα. Το δικό μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα δυστυχώς αλλά ακόμα την θεωρώ κορυφαία στα κινητά. Γιατί νιώθεις ότι αγοράζεις από το πάνω ράφι.

djfapples

Ποιό κινητό είχες?

I am

Μ5

djfapples

Κακή επιλογή κινητού εγώ είμαι υπέρ της ναυαρχίδας SONY έστω και περσινού μοντέλου

Vendetta

djfapples καλορίζικο. Εύχομαι να το χαρείς!!! Πες μας τις εντυπώσεις σου μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.