Sony Xperia 5 ii: Διαρροή διαφημιστικού επιβεβαιώνει όλα τα χαρακτηριστικά

Στις 17 Σεπτεμβρίου η Sony αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της πρόταση στις compact συσκευές, με το Xperia 5 ii να έρχεται ως η μικρή εναλλακτική του Xperia 1 ii. Ένα νέο διαφημιστικό ήρθε στη δημοσιότητα, από τον @evleaks, το οποίο μας δίνει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του επερχόμενου smartphone.

Το Xperia 5 ii αρχικά θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη Sony, αφού η FHD+ οθόνη του τεχνολογίας OLED θα έρθει με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που δεν είδαμε στο Xperia 1 ii και ζητούσαν οι φίλοι της εταιρείας. Επίσης, θα έχει motion-blur reduction έως και 240Hz, αλλά και ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 240Hz. Η οθόνη θα υποστηρίζει HDR10+ περιεχόμενο, καθώς και τη λειτουργία Creator Mode, για πιστή αναπαράσταση των χρωμάτων όπως θα ήθελε ο δημιουργός του εκάστοτε βίντεο.

, Sony Xperia 5 ii: Διαρροή διαφημιστικού επιβεβαιώνει όλα τα χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό της συσκευής επιβεβαιώνεται ο Snapdragon 865 (και όχι o 865+), με μπαταρία 4.000mAh. Το νέο Xperia 5 ii θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Xperia 1 ii, δηλαδή eye autofocus που δουλεύει σε ανθρώπους και ζώα και 20fps AF/AE burst shooting. Η συσκευή θα διαθέτει δύο stereo ηχεία front-firing, αλλά και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ βλέπουμε την εταιρεία να αναφέρει “τέλειες νυχτερινές λήψεις“, κάτι που σημαίνει ότι ίσως θα δούμε night mode. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ειναι φανερο πλεον πως η sony εχει βαλει καλη σειρα! Ειναι κατι που ελεγα εδω και χρόνια, κατι που ηθελα να κάνει… Οι τελευταιες 3 ναυαρχιδες αλλα κ η επερχόμενη τεταρτη ειναι στο στυλ μια μεγαλη συσκευη με κορυφαια χαρακτηριστικα το πρωτο μισο του ετους! και μια επισης κορυφαια συσκευη με μικρότερη οθονη στο δευτερο μισο!
Ειναι κατι το οποιο επρεπε να ειχε γινει νωριτερα, κατι που αν ειχε γινει πιο νωρις ισως και να ηταν καλυτερο για την εταιρια αλλα κ για εμας τους καταναλωτες!
Αν εδινε και κατι καλυτερο στη μεσαια κατηγορια αλλα και την χαμηλη ισως να ειχε και καλυτερες πωλησεις αλλα ειναι φανερο πως δεν ενδιαφερεται κ τοσο για αυτες αλλωστε το εχει πει εδω και 4-5 χρονια πως θα επικεντρωθει στην υψηλη κατηγορια τιμης!
Τωρα για το xperia 5ii τι να πει κανεις δειχνει απλα φοβερο! Οσοι δεν θελουν τεραστια οθονη αλλα κορυφαιες επιδοσεις θα πρεπει να το αποκτησουν! Ειναι απλα μονοδρομος!

George

Ακριβώς όπως τα λες, στην μεσαία κατηγορία έπρεπε να προσπαθεί με ανταγωνιστική τιμή και θα ήταν τοπ

Koukoz

Δυστυχώς ελέω SONY δε παίζει να έρθει κάτω από 900. Κατά τα άλλα πολύ δυνατό σε όλους τους τομείς.

Ιωάννης jb

Το μοναδικό μικρό που μπορεί να πει κανείς οτι θα αξιζει περισσότερο απο το 5ii ειναι το 11 pro το οποιο ακόμα και σήμερα σχεδον 1 χρόνο μετα, για να το αποκτήσει κάποιος πρεπει να δωσει 1200 ευρω!! (φυσικα κ δε μιλαω για την γελοία έκδοση τον 64gb αλλα για την 256, διότι και το sony θα εχει ανάλογη χωρητικότητα).
Ευτυχώς θα ήταν το σωστό να ελεγες! διοτι κατω απο το χιλιαρικο δεν υπαρχει απολύτως καμια συσκευη που μπορει να συκριθει με το 5αρι! Εδω θα ειμαστε σε λιγες μερες που θα ανακοινωθει κ επισημα για να το επιβεβαιώσουμε.
Ακόμα πιο μεγαλη πλακα θα εχει αν το 11s pro ή όπως αλλιως το ονομασει η apple εχει μικροτερη ρομ-ραμ κ κανει 4-5 κατοστρικα περισσοτερα απο το xperia!
Εκει θα ηθελα να διαβασω το σχολιο σου

Koukoz

Αγαπητέ τηλέφωνο πάνω από 500 ευρώ το θεωρώ κλέψιμο. Αυτής της άποψης είμαι. Σου μιλάει άνθρωπος που έχει την δυνατότητα αγοράς τηλεφώνου 1000+ ευρώ.
Στα SONY τώρα, έχει λίγο καιρό που ξύπνησαν από το λήθαργό τους αλλά ο ανταγωνισμός δε χαρίζει εύκολα.
Αν με ρωτήσεις πιστεύω πως ζούμε την εποχή του midrange, είναι το απόλυτο VFM πλέον αυτή η κατηγορία (250-450) από εκεί και πέρα, πάλι κατά την άποψή μου, είναι πεταμένα λεφτά ότι και αν πάρεις.
Επιτέλους χαλάρωσε λίγο με την SONY! Δεν είσαι μέτοχος για να αρπάζεσαι τόσο εύκολα και είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις αγοράσει τόσα Xperia όσα είχα εγώ στο παρελθόν.
Φιλικά πάντα

John

Πολύ σωστός ο φίλος. Όσο για την sony mobile το ποσοστό πωλήσεων είναι κοντά στο 0% οπότε ότι και να βγάλει δεν παίζει κανένα ρόλο αφού θα πούλησει σε συγγενεις και φίλους.

Ιωάννης jb

Θα διαφωνήσω για το οτι ζουμε στην εποχη των mid range!
Θα ελεγα καλυτερα πως ζουμε σε μια εποχη οπου σαρωνουν οι Κινεζοι και τα αμφιβόλου ποιότητας και αξίας τερατουργήματα τους!
Ενα ακριβο τηλ ειδικα σημερα εχει πανω του πολλα πραγματα που απλα δεν υπαρχουν σε αλλα φθηνοτερα! Αν δεν εχει καποιος προβλημα να μενει πισω και τον ενδιαφερουν τα βασικα τοτε παιρνει μεσαιας κατηγοριας! Πολλοι ειναι αυτοι που θελουν την τελευταια λεξη της τεχνολογίας και παιρνουν ακριβα τηλ!
Οσο για την sony χαλαρος ειμαι, δυστυχως βλεπω πάλι κατι σχολια απο ανεγκεφαλους και παίρνω αναποδες! Απλα προσπαθησα να σου πω οτι ολα τα κορυφαια τηλ εκει εξω ειναι πανακριβα και πως τα sony ειναι σε πολυ πιο λογικα επιπεδα απο άλλα! Ενω θα μπορούσε άνετα να ηταν και πιο ακριβά!

djfapples

Με τις πιστωτικές όποιος γουστάρει παίρνει κ ακριβό τηλέφωνο εγώ το XPERIA 5 με δόσεις το πήρα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πάρω πέρυσι. Έχω μόνο SONY κινητά από το XPERIA P, XPERIA Z2, XZ δουλεύουν όλα ακόμα

SUPS 👨‍⚖️

Πεταμενα λεφτα πανω απο 450?Τοτε κατω απο αυτο το ποσο εχουμε οθονη για πεταμα, φωτογραφικη για πεταμα, υλικα κατασκευης για πεταμα, αυτονομια συσκευης για πεταμα…Μοναδικη εξαιρεση ισως το poco f2..

Ιωάννης jb

Θα ελεγα καλυτερα να εκανε το κατι παραπανω και ας τα ειχε ακριβοτερα!
Τα τελευταια χρόνια οι τιμες οχι μόνο των ακριβων συσκευων αλλα και των πιο φθηνων εχουν τραβήξει την ανηφόρα! Βλέπουμε ολο και περισσοτερα τηλ μεσαιας κατηγορίας να εχουν αρχικες τιμες που φτανουν αλλα και να ξεπερνουν τα 4 κ τα 5 κατοσταρικα!
Ομως οταν παρατας την μεσαια κατηγορια δε παιρνεις το τελευταιο chipset αλλα το πιο παλιο, δε κανεις επιπλεον παραγγελιες στις μνημες ραμ βαζεις τις 4αρες που πλεον θα ειναι και πολυ φθηνοτερες..

Γιώργος Κ.

4000 μπαταρία και 120ΗΖ οθόνη απλά… δεν. Αν δεν έχει τα θέματα του μεγάλου αδερφού του στην κάμερα που υποσχόταν πολλά πριν κυκλοφορήσει και τελικά δεν το είχε και σε μια τιμή μαν 500ε κάτι θα κάνει. Γιατί οι Κινέζοι έχουν μπει βαθιά στο παιχνίδι και δεν τους κουνάει κανείς. Οι Ιάπωνες πάνε να κάνουν κάτι με τα Samsung A που πλέον τα αγοράζει κανείς σε σούπερ τιμές για αυτά που προσφέρουν, αλλά και πάλι η xiaomi έχει τα πιο vfm κινητά.

Last edited 3 years πριν by Γιώργος Κ.
djfapples

Κινητάρα σε όλα του δεν ξέρω κάτι πιο τούμπανο σε campact έκδοση επίσης η απουσία του 3d tof που έχει το μεγάλο δεν ξέρω αν το χαλάει σε φωτογραφίες το βράδυ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά το XPERIA 5 μου είναι πολύ καλό να το αφήσω πάνω στο χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.