Sony Xperia 5: Teaser αποκαλύπτει compact smartphone με 6.1 ίντσες οθόνη [IFA 2019]

Στις μέρες μας τα μικρά smartphones είναι είδος υπό εξαφάνιση με τα περισσότερα flagships να έχουν από 5,5 έως σχεδόν 7 ίντσες οθόνες. Ακόμη και ο ορισμός του phablet έχει πάψει να ισχύει εδώ και καιρό. Η Sony δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο οποίο κάνει tease ένα νέο smartphone που θα χωράει στην παλάμη μας και θα ονομάζεται Sony Xperia 5.

https://www.instagram.com/p/B16EUrilnB4/

Το teaser αναφέρει ότι το συγκεκριμένο smartphone θα ανακοινωθεί σήμερα στην IFA 2019 στις 3 ώρα Ελλάδος. Επιπλέον, ένας χρήστης του Twitter, ο @DBaptistaSilva, ανακάλυψε ένα δοκιμαστικό livestream που έκανε η εταιρεία για την αποκάλυψη του Xperia 5.

Στο παρελθόν είχαμε δει αρκετά leaks ενός Sony smartphone που οι φήμες ήθελαν να είναι ο διάδοχος του Xperia 1 και να λέγεται Xperia 2. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η εταιρεία αποφάσισε να περάσει κατευθείαν στο Xperia 5.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του @DBaptistaSilva, οι προπαραγγελίες για το Sony Xperia 5 θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Οκτώβριο.

Επιπλέον, το livestream επιβεβαιώνει ότι το Xperia 5 θα έχει OLED οθόνη με τη γνωστή αναλογία 21:9, πιστοποίηση HDR και υποστήριξη Dolby Atmos. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, μπλε, άσπρο και ματζέντα.

Sony Xperia 5, Sony Xperia 5: Teaser αποκαλύπτει compact smartphone με 6.1 ίντσες οθόνη [IFA 2019]

Οι φήμες θέλουν το Sony Xperia 5 να έχει 6,1 ιντσών οθόνη, να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+ και να τρέχει Android 9 Pie. Αν η οθόνη του smartphone είναι όντως 6,1 ίντσες τότε σίγουρα δεν θα χωράει στην παλάμη του μέσου χρήστη. Ωστόσο, θα είναι σίγουρα μικρότερο από το Sony Xperia 1 που είχε 6,5 ιντσών οθόνη.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Sony έκανε όντως tease το Xperia 5 ή αν θα ανακοινώσει και μία συσκευή της Xperia Compact σειράς. Λίγες ώρες μένουν μέχρι το press event της εταιρείας και το Techblog βρίσκεται στην IFA 2019 για να σας μεταφέρει όλα τα νεότερα. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro: Φήμες για περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo θέλουν το επόμενο Sony Xperia Pro να διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας.