Η Sony μπορεί να είναι έτοιμη να αποκαλύψει το Xperia 5 V ένα ολόκληρο τρίμηνο νωρίτερα, όπως αποδεικνύεται από τις διαρροές.
Η Sony μπορεί να είναι έτοιμη να αποκαλύψει το Xperia 5 V ένα ολόκληρο τρίμηνο νωρίτερα, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες διαρροές για τη συσκευή.
Η τελευταία αφορά την πιστοποίηση από την 3C με τον αριθμό μοντέλου XQ-DQ72, που αποκαλύπτει την ικανότητα φόρτισης 33W.
Ο ίδιος αριθμός μοντέλου εμφανίστηκε τον Φεβρουάριο στο Geekbench, με Snapdragon 8 Gen 2 με 16 GB RAM.
Η Sony συνήθως κυκλοφορεί το Xperia 1 νωρίτερα μέσα στο έτος – Μάιο έως Αύγουστο, και στη συνέχεια ακολουθεί το Xperia 5 τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Αυτό ίσως αλλάξει φέτος!
Cosmote και Vodafone εισάγουν νέα APIs ασφάλειας μέσω GSMA Open Gateway. Δείτε πώς θα αλλάξει η σύνδεση σε εφαρμογές και η προστασία από SIM swap απάτες.
COSMOTE TELEKOM και Vodafone λανσάρουν στην Ελλάδα τα APIs Number Verification και SIM Swap μέσω του GSMA Open Gateway, ενισχύοντας την ψηφιακή ασφάλεια και την πρόληψη απάτης.
Πρέπει να ξεχάστηκε ένα ακόμη τριάρι (33w δλδ) στον τίτλο